!Ewert Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 jakiś drewniany stół musi być najlepiej z ceratą...bo jakoś pusto;] render podoba mi sie, ogólnie jest bardzo dobrze:) jeszcze cos pododawaj i ten stół i myśle że prace możesz zakończyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 JohnyCa - na początek Ci napisze że naprawdę postępy robisz naprawdę niezła pracka powstaje, a teraz odemnie co ja bym proponował Ci zmienić - krawędz pomiędzy scianą a sufitem jest za ostra w porównaiu do krawędzi między ścianami - grzejnikowi i rurom dał bym inny kolor - nie podobają mi się na oknach te odpryski farby okna wyglądają na nowe to albo są to plastiki albo w sumie drewniane ale całość wygląda na zadbaną to dlaczego okna miały by być takie - dodał by troszku lakieru mebelkom aby troszkę odbijały otoczenie bo przeważnie drewno się konserwuje w ten sposób - i jeszcze przyłańczam się do ostatniej uwagi Ani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 Miszczostwo! a po dodaniu DOFa było by Perfekcją. może zrób wersje z rozjaśnionym obrazem za oknem, myśle że świat za oknem powinien być dużo jaśniejszy niż w pomieszczeniu. Pozatym oświetlenie, materiały, cała pracka pierwsza klasa jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 16 Październik 2006 Autor Share Napisano 16 Październik 2006 Na razie tylko update - jasniej za oknem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Październik 2006 Share Napisano 16 Październik 2006 hmm...krzesełka i stół tak jak by lewitowały...;/ materiał kuchenki musisz poprawić...a tak to jest jak pisałem wcześniej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 jasność za oknem chyba już dobrze jest na moje oko albo prawie dobrze, ale gniazdko sie pali :-) tak patrze na wspomniane "lewitujące" meble, to problem zbyt dużej mocy fotonów chyba, cienie powinny być ciemniejsze to by naprawiło problem, światło słoneczne ma potężną moc w pomieszczeniach, spójrz na zdjęcie pod linkiem, myśle, że jest mocno zbliżone do warunków jakie chcesz osiągnąć w swojej kuchni http://www.pprealty.com/images/Darling/Sun%20Room.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 żeberka grzejnika za cieńkie, materiał na mebelku po prawej do wymiany i kuchenka tez cos mi sie nie podoba...poza tym...moze być.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 troche duzo kubkow na polkach, zazwyczaj ma sie na wierzchu jakies 1-2 na osobe a reszta gleboko w szafie zeby na polkach bylo miejsce na inne zeczy. klimat zapowiada sie bardzo przyjemny tekstura na szafce jest za duza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 nogi stołu i krzeseł powinny mieć malutkiego chambera na dole przy podłodze i to by chyba załatwiło problem "lewitacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 18 Październik 2006 Autor Share Napisano 18 Październik 2006 Mujas - z oknami to sie jeszcze zastanawiam, bo przy materiale takim jak w "plastikach" to jest za jasno. Moze po prostu pojde w drewno? LHT - rzeczywiscie cos mi krzesla lewituja. Postaram sie cos z tym zrobic. Ania - niestety ale u mnie brak innych polek i szafek w kuchni wiec tak to w rzeczywistosci wyglada. Nad materialami obiecuje jeszcze popracowac. Kuchenka oczywiscie jest do wymiany - to tylko taki "szablon". Dzieki wszystkim za komentarze - pomaga mi to mobilizowac sie do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Po dluzszej przerwie dodaje juz prawie ostatniego updatea. Usune tylko "poswiate" wokol zegara na scianie i dam znowu firanke. Troche juz mnie ta pracka zmeczyla i czas ja konczyc. Tym bardziej ze zaczalem juz nastepna. Dzisiaj wieczorem pojawi sie nowy watek w WIP-ie wiec zapraszam a kuchnia trafi do Galerii 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 jestem pod wrażeniem. fragment ze stołem jest najfajniejszy. świetny regał czy tam komoda :) kurcze co to za płatki z takim ekstra tygrysem? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Nie pasuje mi zupełnie rama okna, chyba nie masz tak strasznie zniszczonego okna w kuchni.Do porawy jest jeszcze ten płucienny worek pomarszcz trochę materiał i dodaj możę jakieś szwy, uszy chyba powinny być przyszyte.Pozatym naprawdę super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gen.Baton Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Co ten zegar tak się swieci napromieniowany czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 JohnyCa - z fieranką było lepiej,zrób coś z tą futryną bo totalnie nie pasue, zegar świeci od spodu do poprawy i te sprawy o których pisałem w swym poprzednim poście, - pozatym wszystko w porządeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Siatki i materialu okna juz nie zdazylem poprawic. Moze jeszcze do jutra uda mi sie cos z tym zrobic. Na razie wraca firanka i zegarek nie "promieniuje". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Znikneły otwory w gniazdku ;P ładnie jest, tylko okna bys mógł kupic nowe, chyba że to taki dizajn ;) (o rzeczywistośc mi chodzi). Nie znam sie na wizkach ale mi to wyglada bardzo realistycznie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LHT Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 nie będe Cię kłamał, co raz bardziej mi sie wizka podoba, jedyne co, to brak reflection na porcelanowych gadżetach, chyba że to taki macik ma być właśnie to wycofuje się z uwagą, no i podtrzymuję uwagę odnośnie "lewitacji" ale to narazie mały problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 29 Październik 2006 Autor Share Napisano 29 Październik 2006 Pracka trafila do Galerii 3D wiec updateo juz nie bedzie. Dzieki wszystkim za pomoc. Do WIP-a trafia za to inny moj interiorek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=455702#post455702 . Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi