Napisano 14 Październik 200618 l jakiś drewniany stół musi być najlepiej z ceratą...bo jakoś pusto;] render podoba mi sie, ogólnie jest bardzo dobrze:) jeszcze cos pododawaj i ten stół i myśle że prace możesz zakończyć:)
Napisano 14 Październik 200618 l JohnyCa - na początek Ci napisze że naprawdę postępy robisz naprawdę niezła pracka powstaje, a teraz odemnie co ja bym proponował Ci zmienić - krawędz pomiędzy scianą a sufitem jest za ostra w porównaiu do krawędzi między ścianami - grzejnikowi i rurom dał bym inny kolor - nie podobają mi się na oknach te odpryski farby okna wyglądają na nowe to albo są to plastiki albo w sumie drewniane ale całość wygląda na zadbaną to dlaczego okna miały by być takie - dodał by troszku lakieru mebelkom aby troszkę odbijały otoczenie bo przeważnie drewno się konserwuje w ten sposób - i jeszcze przyłańczam się do ostatniej uwagi Ani
Napisano 15 Październik 200618 l Miszczostwo! a po dodaniu DOFa było by Perfekcją. może zrób wersje z rozjaśnionym obrazem za oknem, myśle że świat za oknem powinien być dużo jaśniejszy niż w pomieszczeniu. Pozatym oświetlenie, materiały, cała pracka pierwsza klasa jak dla mnie.
Napisano 16 Październik 200618 l hmm...krzesełka i stół tak jak by lewitowały...;/ materiał kuchenki musisz poprawić...a tak to jest jak pisałem wcześniej;]
Napisano 17 Październik 200618 l jasność za oknem chyba już dobrze jest na moje oko albo prawie dobrze, ale gniazdko sie pali :-) tak patrze na wspomniane "lewitujące" meble, to problem zbyt dużej mocy fotonów chyba, cienie powinny być ciemniejsze to by naprawiło problem, światło słoneczne ma potężną moc w pomieszczeniach, spójrz na zdjęcie pod linkiem, myśle, że jest mocno zbliżone do warunków jakie chcesz osiągnąć w swojej kuchni http://www.pprealty.com/images/Darling/Sun%20Room.jpg
Napisano 17 Październik 200618 l żeberka grzejnika za cieńkie, materiał na mebelku po prawej do wymiany i kuchenka tez cos mi sie nie podoba...poza tym...moze być.:)
Napisano 17 Październik 200618 l troche duzo kubkow na polkach, zazwyczaj ma sie na wierzchu jakies 1-2 na osobe a reszta gleboko w szafie zeby na polkach bylo miejsce na inne zeczy. klimat zapowiada sie bardzo przyjemny tekstura na szafce jest za duza
Napisano 17 Październik 200618 l nogi stołu i krzeseł powinny mieć malutkiego chambera na dole przy podłodze i to by chyba załatwiło problem "lewitacji"
Napisano 18 Październik 200618 l Autor Mujas - z oknami to sie jeszcze zastanawiam, bo przy materiale takim jak w "plastikach" to jest za jasno. Moze po prostu pojde w drewno? LHT - rzeczywiscie cos mi krzesla lewituja. Postaram sie cos z tym zrobic. Ania - niestety ale u mnie brak innych polek i szafek w kuchni wiec tak to w rzeczywistosci wyglada. Nad materialami obiecuje jeszcze popracowac. Kuchenka oczywiscie jest do wymiany - to tylko taki "szablon". Dzieki wszystkim za komentarze - pomaga mi to mobilizowac sie do pracy.
Napisano 26 Październik 200618 l Autor Po dluzszej przerwie dodaje juz prawie ostatniego updatea. Usune tylko "poswiate" wokol zegara na scianie i dam znowu firanke. Troche juz mnie ta pracka zmeczyla i czas ja konczyc. Tym bardziej ze zaczalem juz nastepna. Dzisiaj wieczorem pojawi sie nowy watek w WIP-ie wiec zapraszam a kuchnia trafi do Galerii 3D.
Napisano 26 Październik 200618 l jestem pod wrażeniem. fragment ze stołem jest najfajniejszy. świetny regał czy tam komoda :) kurcze co to za płatki z takim ekstra tygrysem? :D
Napisano 26 Październik 200618 l Nie pasuje mi zupełnie rama okna, chyba nie masz tak strasznie zniszczonego okna w kuchni.Do porawy jest jeszcze ten płucienny worek pomarszcz trochę materiał i dodaj możę jakieś szwy, uszy chyba powinny być przyszyte.Pozatym naprawdę super.
Napisano 26 Październik 200618 l JohnyCa - z fieranką było lepiej,zrób coś z tą futryną bo totalnie nie pasue, zegar świeci od spodu do poprawy i te sprawy o których pisałem w swym poprzednim poście, - pozatym wszystko w porządeczku
Napisano 26 Październik 200618 l Autor Siatki i materialu okna juz nie zdazylem poprawic. Moze jeszcze do jutra uda mi sie cos z tym zrobic. Na razie wraca firanka i zegarek nie "promieniuje".
Napisano 26 Październik 200618 l Znikneły otwory w gniazdku ;P ładnie jest, tylko okna bys mógł kupic nowe, chyba że to taki dizajn ;) (o rzeczywistośc mi chodzi). Nie znam sie na wizkach ale mi to wyglada bardzo realistycznie. Pozdrawiam.
Napisano 29 Październik 200618 l nie będe Cię kłamał, co raz bardziej mi sie wizka podoba, jedyne co, to brak reflection na porcelanowych gadżetach, chyba że to taki macik ma być właśnie to wycofuje się z uwagą, no i podtrzymuję uwagę odnośnie "lewitacji" ale to narazie mały problem
Napisano 29 Październik 200618 l Autor Pracka trafila do Galerii 3D wiec updateo juz nie bedzie. Dzieki wszystkim za pomoc. Do WIP-a trafia za to inny moj interiorek http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=455702#post455702 . Zapraszam.