Skocz do zawartości

W co gramy ? :) 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co gramy ? :)

• RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      31
    • Quake III Arena (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Call Of Duty Unitred Offensive (Pojdzie Każdemu)
      3
    • Call Of Duty 2 (Pojdzie Każdemu na DX7)
      5
    • Battlefield 2
      2
    • Battlefield 2 Demo (Darmowa)
      4
    • Americans Army 2.0 (Darmowa)
      4
    • Gunz The Duel (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      2
    • Warrock (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      1
    • Counterstrike (Pojdzie Każdemu)
      10
    • Counterstrike Source
      3
    • Unreal Tournament (Pojdzie Każdemu)
      0
    • Unreal Tournament 2004 (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Medal Of Honor Allied Assault (Pojdzie Każdemu)
      1
    • Call Of Duty (Pojdzie Każdemu)
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

po co ściągnełeś jak od jutra nie działa i znów musisz ściągać? :D

czekam na tweety'iego i trzeba jakoś ludzi z serwera zawołać.

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 49,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm, własnie czytam sobie tego Newsa i że tak powiem - What the eF :D

Napisano

tia.. znowu mi piszą po koreańsku czy co tam. jak to jest, że do innych pokoi włażę jak chcę a tylko z max3d.pl są problemy :/

Napisano
  • Autor

USA-VS-EU Server

tryb : battle group

14# Max3d.pl

pass: forum

czekamy

Napisano

I po zabawie było. Tweety się wystraszył mnie-jako snajpera i wsiadł do czołgu;)

Napisano

było całkiem nieźle. do końca wytrwał tylko Czak1, ale w końcu i on sie rozmyślił :]

w blaszance z rurą nie boję się nikogo :D

Napisano
było całkiem nieźle. do końca wytrwał tylko Czak1, ale w końcu i on sie rozmyślił :]

w blaszance z rurą nie boję się nikogo :D

z druzyny przeciwnej wytrwal Czak1..

a to bijący mnie Tweety

TW.gif

Napisano

Wszyscy sobie poszli i zostałe w team'ie sam jeden. Ale byłem dzielny i stawiłem czoła Thorgalowi i tweetiemu. Ostra walka była...Kabum!

;]

Napisano

jaka tam nuda!! Z Shogunem odkrylismy kurnik i bardzo interesujaca gre w szachy :)

PS moze uda nam sie jakies printscreeny zarzucic puzniej ;)

Napisano
  • Autor

Głupio Ci się zdaje.

A ze stroną są problemy i chcą ją ruszyć do 7 - 24:00 czasu jakiegoś tam.

Napisano

ja moge w monopol przez Qrnik pograc!:) albo w bilard na miniclipie!:) ale to jutro ewentualnie!

Napisano

no w monopol albo w kosci mozemy zagrac na Q :)

ALe jak bilard to tylko na gamedesire.com

Napisano
A ze stroną są problemy i chcą ją ruszyć do 7 - 24:00 czasu jakiegoś tam.
czyi za poltorej godziny ;d
Napisano

tylko ze wlasnie podlug tego koreanskiego czasu to tam juz jest jutro!:) i to kolo 4-5 godziny!:)

EDIT:

JUTRO!Stop

Godzina 15!Stop

KURNIK Stop

MONOPOL stop

Dalesze instrukcje: Jutro 14:50 na forum!

Wpisywac kto chetny!

Napisano

Kurnik? A co to? Pójdzie mi?

Co wy chcecie robic na tym kurniku?

Może w piłkarzyki zagramy?:D

Napisano
  • Autor

Chyba sobie już nie pogramy na prywatnych pokojach :/

Strasznie ograniczyli darmową funkcjonalność kont. Ale mimo wszystko ściągne.

Napisano

no to o 20 w kurniku!:) szykowac sie na monopoly!:)

sry ze mnie nie bylo o 15...ale mi sie przysnelo!XD

edit: chyba nie dane jest mi dzisiaj grac w cokolwiek...mychon mi sie rozladowal!

Napisano

Ej panowie mozna juz tego Warrocka gdzieś dorwać? Achaa i jeszcze jedno: Co takiego jest w ET czego nie ma B2, bo mniemam ze nie chodzi o wymagania i klimat, hm?

Napisano

hm, no w sumie racja...demko sie nudzić zaczyna :/ a warrocka jeszcze gracie, bo coś ostatnio kurnik w modzie i sie boje ściągać tym bardziej ze jakieś zamieszanie było ze niby działać przestanie czy cuś...achaa, no i pewnie poćwiczyć sobie z botami sie nie da tylko od razu jakaś cięzka akcja czeka :>?

Napisano

Czemu w spisie powyżej nie ma FarCry? Moim zdaniem jego tryb multi jest całkiem całkiem, ma wielkie piękne mapy (+ mnóstwo nowych opracowanych przez community), pójdzie każdemu komu pójdzie max 7, kosztuje teraz bodajże 24 zł. I ma jedną wielką zaletę: w lokacjach jest dużo zarośli w których można się schować i przedłużyć swoje życie o parę minut;) Bo w takim Counterstrike zabijają mnie tak często, że po 10 min gry cały się trzęse z nerwów;) (i przypuszczam, że ginę tam z rąk 10-letnich gówniarzy, którym skurcze mięśni palców zsynchronizowały się z częstotliwością odświerzania monitora, co mnie jeszcze bardziej przygnębia:D )

Aha, zapomniałbym.

IL2 Szturmovik Forgotten Battles (+ dodatki). Tu też ginę często i gęsto, ale nie mam o to żalu:cool: Bo w tej grze trzeba wylatać swoje i jeszcze do tego myśleć. Najlepsze jest to, że jak już się nauczymy zasad walki powietrznej to można potem starym polskim samolotem rozwalać gości w messerschmittach i "niezatapialnych" ruskich iłach;) Ale ostrzegam, to naprawdę wymagający symulator (lądować nauczyłem się po paru godzinach latania, a i tak nie zawsze wychodzi:D )

Napisano

ja farcry'a posiadam na legalu tak wiec jak by co.. :)

a teraz pytanie do wszystkich grajacych....szukam gry wlasnie a'la IŁ-2 tylko ze wido z tyłka albo celownika! prosty symulator gdzie mycha sie lata a klawiatura dodaje gazu!I oczywiscie zeby mozan bylo pograc przez LAN! wiec jakby ktos wiedzial to napiszcei tytuł

Napisano

Bruneq: W iłku (niestety, bo to w pewnym sensie cheat) możesz sobie ustawić widok z czegokolwiek. No i powyłączać wszystkie "realizmy".

Co do tych prostych zręcznościowych latadeł to założe się, że widziałeś w tej kafejce jakąś produkcję naszego rodzimego City Interactive za 9,9 PLN;) ale nie wiem czy warto w to grać.

Napisano

kto gra warrock ja juz sciagłem i jest super więc jak są chętni to pisać na gg albo tu

Napisano

Tej, a może by tak Supreme Commander jak wyjdzie 20 lutego popykać?

Właśnie zagrywam się w demo (easy kopie mi pupę) i jest wypas.

Tak dla niewtajemniczonych:

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2765

PS:

Tylko shadery i dość dobra karta grafiki są wymagane, zwłaszcza przy dużych bataliach, choć u mnie na GF7300GT i w 1280x1024 chodzi przyzwoicie. :)

Napisano
  • Autor

... choć u mnie na GF7300GT i w 1280x1024 chodzi przyzwoicie. :)

idąc tym wywodem dalej u mnie na FX5500 na 800x600 osiąga 18fps w porywach do 24 :)

Napisano

a zapytam z ciekawosci, gra ktos w BaboViolent 2 ? gra darmowa, wciagajaca (choc na dluzsza mete nudzi), i wazy chyba z 10mb.. mozna zalozyc serwa max3d i jazda panowie :p

430x328.jpg

Napisano

ale sie nagralem dzisiaj w et ;p

ktos gra niedlugo w et?