egon14 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Witam wszystkich Po bardzo długiej przerwie w modelingu, postanowiłem znów cos zrobic :) Tym razem wypadło na Seata Ibize Cupra. Oto Pierwsze foty :) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Nie no sssuper!! Podoba sie mi - wymiatasz dalej! Ladna siatka, powierzchnia rowna - jest b.dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 piekny,ale ja tam sie nieznam niech sie fachury wypowiedza, czy niemogl bys zrobic cordoby jest znacznie ladniejsza i ma mniej zachwiane proporcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 a co z cinqecento i maluchem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Wiktor - Thx :) poprostu sie staram ;) Piterus_123 - niestety narazie nie, bo to auto robie na proźbe kumpla, bo ma ibize nieźle odwalona, i postanowiłem ze ją zrobie w 3d :) illy - wiesz, format robi swoje :P, a po za tym mam calutkiego nowego kompa i twardziel :), a stary gdzies sie zgubił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 brawo egon, fajnie że wróciłeś bardzo ładny modeling jak zawsze, tylko nie zakończ prac w połowie jak wspomniał illy a swoją drogą jak to jest z tymi dyskami, że tak sobie padają ;) jakoś mam to szczęście, że mój się trzyma illy -> myślałem, że już tu nie zaglądasz na prace starych ziomali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Malutki Upload :) Z nudów dorobiłem przednią listwe na zderzaku, brewki, i bok :) P.S. WIECIE MOZE KTOS JAK ZROBIC FAJNĄ SIATKE SPORTOWĄ ??? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 kant listwy na zderzaku ma bugaa :) tam gdzie jest wyciecie na rejestracje gorna linia swiatla tez krzya ;) ogolnie ladnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 egon: http://www.max3d.pl/tut.php?id=44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 wywal ten wiejski tuning (brewki), popraw zderzak na boku i będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 ładny, estetyczny modeling. Szkoda ze to nie Leon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Javor ma racje... Brewki poki co sobie daruj - dodasz je pozniej ;P A tak ogolnie to (powtarzam) jest OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2006 ludzie mam fess problem teraz ;/, bo ni h... nie umie załonczyć maxa 6 ;/ wyskoczy mi ramka o autorize code i nie umiem go załonczyć, a wcześniej nic takiego mi nie wyskakiwało :( , Prosze pomocy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 jak już sie nie da to pomaga reinstalacja windowasa ale taka całkowita, tzn zformatować dysk i zainstalować od nowa, ja tak robie, chyba że ktoś zna lepszy sposób --Edit by Bzyku-- pecet uwazaj mam zly dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2006 no, wkońcu uporałem sie z problemami kompa, i moge dalej działać :) I kolejny mały Upload :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 oj teraz miejscami troche krzywo, zwłaszcza tam jak się zaczyna słupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Jeszcze troche krzywo przy grillu tam na środku, ale całokształt zapowiada sie niezły:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2006 No to jedziemy dalej :D Wczoraj zrobiłem cały tył, jeszcze został tylko zderzak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 krzywo jest nad tym chamferem, popraw to bo brzydko wygląda, tam chyba powinno być bardziej płasko, tylne światła powinny mieć ostrzejsze kanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2006 bardzie płaskie ? niee, tam jest taka lekka buła na live, Z nudów zrobiłem fote całości od przodu + Felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2006 i kolejny mały upload :) Co o tym myślicie ??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 krzywo, ale pracuj dalej, czekam na update'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 No i zapowiada sie kolejny ladny samochodzik, oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 witam was. chwilowo nie bendzie uploadow ;/ bo mam małe problemy z maxem 6, ale na dniach powinienem cos nowego dodać :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 7 Listopad 2006 Autor Share Napisano 7 Listopad 2006 Witam wszystkich po długiej przerwie Zabieram się dalej za ibize :) , oto foty bez lakieru + siatka :) I co wy na to ??? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 no się coś z deka ruszyło... dziwny sposób prezentacji siaty tak trudno było usunąć MS'a z obiektu?? (zamiast ustalać wartość na 0 .. to nie to samo) OT -> jedziesz egon ja na dniach również wracam do lambo, odzyskałem twardego razem z danymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 Witam Wszystkich Po troszeczke długim okresie przerwy znów wracam z kolejnym Uploadem :) troszke dorobiłem żeczy, ale to tam takie małe :P a oto efekty pracy :) Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cfaniak Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 eee... to niebieskie to od przemycania materiałów radioaktywnych pod podwoziem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cta Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 to sie tjuning (wiejski) nazywa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 szkoda, że tak mało widać na tym renderze ale wydaje się trochę plastikowy rowek wokół drzwi poza tym pokaż takie szczegóły jak wszystkie te otwory w przednim spojlerze cała..bryła..miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 Te brewki na światłach nie pasują i te neony ble... ale jak byś zrezygnował z kilku elementów takich jak te brewki i neony to było by naprawde fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 Diesel - ja się wzoruje na aucie od kumpla :P Tu masz fote oryginału :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi