Napisano 17 Lipiec 200618 l Witam wszystkich Po bardzo długiej przerwie w modelingu, postanowiłem znów cos zrobic :) Tym razem wypadło na Seata Ibize Cupra. Oto Pierwsze foty :) Pozdro :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l Nie no sssuper!! Podoba sie mi - wymiatasz dalej! Ladna siatka, powierzchnia rowna - jest b.dobrze :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l piekny,ale ja tam sie nieznam niech sie fachury wypowiedza, czy niemogl bys zrobic cordoby jest znacznie ladniejsza i ma mniej zachwiane proporcje
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor Wiktor - Thx :) poprostu sie staram ;) Piterus_123 - niestety narazie nie, bo to auto robie na proźbe kumpla, bo ma ibize nieźle odwalona, i postanowiłem ze ją zrobie w 3d :) illy - wiesz, format robi swoje :P, a po za tym mam calutkiego nowego kompa i twardziel :), a stary gdzies sie zgubił :P
Napisano 17 Lipiec 200618 l brawo egon, fajnie że wróciłeś bardzo ładny modeling jak zawsze, tylko nie zakończ prac w połowie jak wspomniał illy a swoją drogą jak to jest z tymi dyskami, że tak sobie padają ;) jakoś mam to szczęście, że mój się trzyma illy -> myślałem, że już tu nie zaglądasz na prace starych ziomali
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor Malutki Upload :) Z nudów dorobiłem przednią listwe na zderzaku, brewki, i bok :) P.S. WIECIE MOZE KTOS JAK ZROBIC FAJNĄ SIATKE SPORTOWĄ ??? :>
Napisano 17 Lipiec 200618 l kant listwy na zderzaku ma bugaa :) tam gdzie jest wyciecie na rejestracje gorna linia swiatla tez krzya ;) ogolnie ladnie pozdro
Napisano 17 Lipiec 200618 l wywal ten wiejski tuning (brewki), popraw zderzak na boku i będzie dobrze :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l Javor ma racje... Brewki poki co sobie daruj - dodasz je pozniej ;P A tak ogolnie to (powtarzam) jest OK :)
Napisano 22 Lipiec 200618 l Autor ludzie mam fess problem teraz ;/, bo ni h... nie umie załonczyć maxa 6 ;/ wyskoczy mi ramka o autorize code i nie umiem go załonczyć, a wcześniej nic takiego mi nie wyskakiwało :( , Prosze pomocy :(
Napisano 22 Lipiec 200618 l jak już sie nie da to pomaga reinstalacja windowasa ale taka całkowita, tzn zformatować dysk i zainstalować od nowa, ja tak robie, chyba że ktoś zna lepszy sposób --Edit by Bzyku-- pecet uwazaj mam zly dzien
Napisano 25 Lipiec 200618 l Autor no, wkońcu uporałem sie z problemami kompa, i moge dalej działać :) I kolejny mały Upload :)
Napisano 25 Lipiec 200618 l Jeszcze troche krzywo przy grillu tam na środku, ale całokształt zapowiada sie niezły:)
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor No to jedziemy dalej :D Wczoraj zrobiłem cały tył, jeszcze został tylko zderzak :)
Napisano 26 Lipiec 200618 l krzywo jest nad tym chamferem, popraw to bo brzydko wygląda, tam chyba powinno być bardziej płasko, tylne światła powinny mieć ostrzejsze kanty
Napisano 27 Lipiec 200618 l Autor bardzie płaskie ? niee, tam jest taka lekka buła na live, Z nudów zrobiłem fote całości od przodu + Felgi
Napisano 2 Sierpień 200618 l Autor witam was. chwilowo nie bendzie uploadow ;/ bo mam małe problemy z maxem 6, ale na dniach powinienem cos nowego dodać :) Pozdrawiam
Napisano 7 Listopad 200618 l Autor Witam wszystkich po długiej przerwie Zabieram się dalej za ibize :) , oto foty bez lakieru + siatka :) I co wy na to ??? :>
Napisano 10 Listopad 200618 l no się coś z deka ruszyło... dziwny sposób prezentacji siaty tak trudno było usunąć MS'a z obiektu?? (zamiast ustalać wartość na 0 .. to nie to samo) OT -> jedziesz egon ja na dniach również wracam do lambo, odzyskałem twardego razem z danymi
Napisano 13 Grudzień 200618 l Autor Witam Wszystkich Po troszeczke długim okresie przerwy znów wracam z kolejnym Uploadem :) troszke dorobiłem żeczy, ale to tam takie małe :P a oto efekty pracy :) Pozdro :)
Napisano 13 Grudzień 200618 l eee... to niebieskie to od przemycania materiałów radioaktywnych pod podwoziem?
Napisano 14 Grudzień 200618 l szkoda, że tak mało widać na tym renderze ale wydaje się trochę plastikowy rowek wokół drzwi poza tym pokaż takie szczegóły jak wszystkie te otwory w przednim spojlerze cała..bryła..miła
Napisano 14 Grudzień 200618 l Te brewki na światłach nie pasują i te neony ble... ale jak byś zrezygnował z kilku elementów takich jak te brewki i neony to było by naprawde fajnie
Napisano 14 Grudzień 200618 l Autor Diesel - ja się wzoruje na aucie od kumpla :P Tu masz fote oryginału :)