XaoC Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Słyszeliście już o 10dniowej darmowej wersji World of Warcraft? Jak nie, to możecie sobie to pobrać na http://www.fileplanet.com. Ale chodzi mi o problem jaki napotkałem... Nie wiem jak u innych, może mieliście taki problem? Że gdy plik ci się dociągnął (waga 3GB prawie), chcesz go rozpakować winrarem...a tu kupa! Plik jest uszkodzony...:/ No wkurzenie ogromne bo ssałem z 12h. No to coz moge poradzic? Wywalam go i zasysam od nowa. Tym razem pospieszył się, zrobił to w 2h z prędkością 500kB/sek, więc się cieszyłem że szybciutko. Zdziwienie moje ogromne bo okazuje się, że tym razem też jest uszkodzony...:( Pod koniec zwróciłem uwagę, gdy brakowało mu może z 100kB nagle zaczął hamować jakby, aż zjechał do zera:/ I nie chciał dalej ciągnąć:/ Nie obserwowałem sytuacji dalej... Ale patrze chwile pozniej ze dociągnął. Czy mogło zdażyć się tak, że on naparwdę nie dociągnął? Że download manager stwierdził, że jest dociągnięty skoro transfer to 0B/sek? Czy mogę to otworzyć jakimś innym programem prócz winrara? Czy ktokolwiek w ogóle to dociągnął i mu działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 takie rzeczy ściągaj lepiej internet explorer albo Flashget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 WoW strasznie uzaleznia, wiec sie porzadnie zastanow zanim sie wpakujesz w to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ja tam w to wchdoze....i widze ze ten doenload menager to polecany przez samo file planet jest!!:P sprawdze czyi u mnie to samo!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 Otóż sprawę rozwiązałem. Poprostu nie przeczytałem całego maila którego dostałem z kluczem... Otóż potrzebna jest wersja WinZipa 9.0 co najmniej. Poniższe nie rozpakują właśnie. Zatem przez 10dni nie będę teraz spać i w ogóle wychodzić z domu. Jak mi się spodoba to kupię sobie jak będę już w Anglii i miał kompa nowego (na tym to będzie muliło, ale ruszy:p) Miłego ssania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 na fileplanet jest trial euro czy us? gralem kiedys triala na us - przestalem po 3dniach bo nie chce sie uzaleznic, podobno tera ruszyl euro trial co do clienta, polecam sciagnac torrentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 XaoC-> i grasz juz??mi siewlasnie sciaglo!znajomek mial ponoc problem z zalorzeniem konta....zaraz zlookam co i jak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Uzależniało już za czasów bety, teraz, to dopiero musi być coś. ;) Jak nie macie kasy na opłacenie sobie z pół roku, to raczej odradzam. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 ostatnio znajomy chwalił się że sprzedaje postacie w grze za setki złotych. co to za gra? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 taka lepsza tibia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Porównanie z Tibią to bluźnierstwo. ;) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 heh właśnie ściągam sobie traiala... może kotś będzie chcaił wspólnie pograć?... we swojej własnej pysze i zarozumiałosci nie wierze w możliwośc uzaleznienia się od czegoś :)... więc spokojnie moge sobie pograć... w zasadzie wiem, ze nie mam na to kasy więc tym bardziej moge sobie pograć :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 ja chetnie pogram...o ile przysla mi ten chooolerny klucz!! czekam calyy dzien i nic!:\:\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Zastanowcie sie porzadnie panowie ;]. Gralem na samym poczatku, gdy wprowadzono WoW'a no i nie moglem sie oderwac od niego, nawet zeby cos zjesc ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 przezylem Tibie, Mu, bf2 i Q ]|[ wiec co moze mi jeszce zaszkodzic!:) a ja i tak prawie nie jem wiec nie bedzie problemow z tym!:) Ja tak samo jestem szkocicho i nie zaplace za granie w gre!:) wiec to bedzie latwy nałóg do rzucenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 25 Lipiec 2006 Share Napisano 25 Lipiec 2006 Bruneq to fajnie... napisze do ciebie jak mi się zassie... zostawiam dziś na noc :) jutro powinno być... też czekam na klucz :/... od pół dnia :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 bruneq - te dziesiątki azjatów co poumierali przed monitorem mówiło zapewne to samo ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 te mal;e kapucynki maja tyle kasy ze moga sobie pozwolic na spanie w kafejkach!!:) mnie na to nie stac....jestem biednym 100dentem!:) pozatym wlasnie wydalem 8000 na auto !!:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Zaczniesz grać i stwierdzisz: chyba czas sprzedać wóz... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnyMan Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Z tym uzależnieniem to wcale nie żarty - mojego kuzyna niedawno wzięło i powłóczyło;d. Vulgo: Nocami gra - dniami sypia. Ale o niego się nie martwię - jest dość inteligentny, żeby zauważyć, kiedy przekroczy tę niebezpieczną granicę... no i ma rodziców;d. Co innego inni gracze. Podobno na jego serwerze gra chłop praktycznie non-stop. Już wszyscy powoli oczekują na informację o zgonie kolejnego gracza WoW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 ja gram z kumplami nocami w bf2! wiec to niemozliwe zeby mnie tak wow wciagnol!:D :D pozatym mi sie niektore gry za szybko nudzą zeby mnie az tak wciagnelo!:) zobaczymy co z innymi ]:-> RA-> NIGDY!! auta nie sprzedam!:) bo jest sliczne!!!!!:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Oj ta gra się tak szybko nie nudzi. :) Pozatym masz parę ras, a każda z nich od groma zadań, wszystkie trzeba wypróbować. :D Pamiętam jaki byłem zawiedziony gdy się beta skończyła, a mi się nie udało kupić barana. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 mam dosc zekania na klucz!:\:\ Xaoc chyba zostal pochloniety bo nie odzywa sie!:) WoW Has You!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 ggggggggeeeeeeezzzzzzzz.... na klucz czekam jak gupi... a ściąganie mi się dwukrotnie poszło rypac ;(;(.... ściąga się od poczatku... jaki qrde syf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 co wy tak z tymi kluczami? ja dzis sobie 2 sciagnalem :> maile dochodzily w kilka sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 ognisty :) przyznaj się kogo przekupileś ;p:P... a wogóle nie mam pojęcia... :/... jak kazałem wysłac mi na @gmai.com to się pieprzył :/... a na @interia.pl to niby zaakceptował :/.. ale właśnie czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 ognisty,....jak masz nadmiar to kopsnij jednego!!:) zobaczymy czy to uzaleznienie to prawda!:) [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 poslalem wam PMem kluczyki, have fun :) dajcie mi za to reputacji :D tylko sie nie uzaleznijcie ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 thx ognisty :)... zobaczymy... za pare godzin się ściągnie... 2.15/2.84GB EDIT: noi zonk :/... mój brat w przypływie dziecięcego szału zemsty wyłączył mi kompa :).. ściąga się od poczatku :)... to już 3 albo 4 raz :)... heh.. smutne... pozostaje czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 nooo tullar....bo ja mam juz klucza wiec sie streszczaj...dzisiaj nie spie chyba!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 WoW jest fajny (gralem prawie 7 miesiecy) ale ma sporo bledow i rozwiazan ktore bardzo denerwuja. Z kazda latka wprowadzaja jakies pierdoly, zamiast poprawiac to o czym trabia na wszystkich forach :/ Pozatym...to naprawde wciaga :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 Bruneq :)... sorry... no... już było tuż tuż... qrde chce wpier**** bratu :/... no poczekam sobie... ale zeby mieć takiego pecha... raz brat kompa wyłączył przypadkiem, drugim razem sam nie wiem co... a teraz mi w 'zemście' wyłączył po raz kolejny :/... Poza tym w środe jade w Tatry a i w weekend nie wiem czy bede :/... Noi jeszcze przy naszej pogodzie boje się o robiącego już którąś noc kompa :/... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Tullaris, nie pekaj - moj juz ponad tydzien chodzi non-stop xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 heh no nie pękam :)... ale zacznam marudzić a to zły znak... bo wracam do starych stanów psychicznych, z których myślałem, że wyszłem :/... cóż... całe życe się ciągnie za człowiekiem jak balast... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Dobra Hjuston....mam problem!:) przyslali mi na emila linka prowadzacego na stronke z warcraftem gdzie trzeba bylo wpisac nawe i haslo konta z filecostam wpisuje haslo i login....i nic sie nie dizeje!:\\\ wpisuje złe haslo to wyskakuje ze nei poprawne! moze mam czekac teraz na kluczyk? czego ta francca chce odemnie!!;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 waaaaa..... zabije się... dziś mi korki strzeliły ;(.... ściaga się od początku.... qrde rozbecze się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Tullaris Wiesz co, może to mało legalne (choć zrobiłbyś to by legalnie pograć 10 dni), ale możesz spróbować ściągnąć to torrentem. :) Moderatorzy, nie bijcie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 A ja proponowalbym sciagnac to jakims flashgetem czy czyms takim:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 ej... a może jak komuś z forum bedzie się kończył trial... to by mi equip podał :)... byłoby miło :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 equip po 10 dniach ? No to skarby tam będą niesamowite ROTFL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Misie czy da sie jakos ominac proces podawania numeru karty platniczej przy tworzeniu konta bo ja nie posiadam takiej karty zadnej? Nikt nic nie wie? Oczywiscie chodzi mi tylko o wykorzystaniu tego w tym 10-dniowym trialu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 RK wiem, że to nie będą skarby... :)... dlatego nikt nie bedzie żałował przekazując je dalej... a ja sobie odpuszcze questy typu "zbierz 20 szczurzych ogonów" :D... hhmmm tak nawiasem mówiąc.. fajny komiks: http://www.thenoobcomic.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 @blood_brother - jak na poczatku sie rejestrowalem (zaraz po premierze) to mialem darmowy miesiac. Wtedy na ten darmowy przechodzily totalne bzdury, dopiero jak chcial pociagnac za nastepny miesiac to wywalalo ze zle dane itd. Wtedy blizz nie sprawdzal na biezaca autentycznosci danych karty...niestety nie wiem jak teraz. @Tullaris - niestety wiekszosc pierwszych questow wlasnie tak wyglada :( nie zrobisz ich, nie dostaniesz sie dalej. Tali urok WoW'a :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 jak dostaliscie kodzik??:> bo ja swoj problem napisalem i nic!! pees...Kod od Ognistego mi nie wchodi!;( Tullaris -> Komixu nie czaje!:) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 28 Lipiec 2006 Share Napisano 28 Lipiec 2006 Jak komiksu nie czaisz? W nim jest zawarta skompresowana esencja wszelkich onlinowych rpg'ów :)... do tego są czeste update'y :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 bruneq - konto zakladasz na worldofwarcraft.com czy https://signup.wow-europe.com/ ? :> powinienes z tego drugiego ofkors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Qrde ...Ognisty...Lama jestem i tyle!:) Juz sobie konto zalozylem...teraz czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 zaraz zaraz... bo ja też jestem lama... jeszcze się nie logowałem.. ale co to niby będzie? Trzeba podać numer jakiejś karty płatniczej? o co chodzi?! ;(... dlaczego nie rozumiem o czym mówicie ;(.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 hehehe...tullaris..ty zanim sciagniesz to zakladaj kunto...bo to potrwa z tydzien!:) i tak....zeby zalozyc konto musisz podac nr karty platniczej!! jak masz to podajesz takie same pierwsze 8 cyferek...potem sobie zmieniasz zeby nie bylo ze to od ceibei cos chca!:P poprostu musi sie zgadzac nr weryfikacyjny karty i czegostam jeszcze!:) dane klienta sa chyba podane w ostatnich 4 czy 8 cyfrach...wiec jak to pozieeniasz to nie bedizesz sie bał ze cos ci zrobia!!:) zreszta...ja i tak na koncie nic nei mam!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 ja nie mam karty płatniczej, jej numeru, ani konta... :).... i bynajniej nie zamierzam im nic płacić :)... qrde jakby nie mogli tego uprościć dla userów trialu... EDIT: dziś była burza... skoki napiecią... ściąga się od nowa... :)... 200MB/2,84GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi