Euzebi Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 A wiec kolejny model mniej lub bardzej udany w moim wykonaniu. ma troche błędów ale jaz zwykle mi sie nie chce mi sie poprawiać a wnętrze pojazdu ubogie ze wzglądu na moc mojego kompa. tak czy siak daje to co mam.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Eeee tam nie jest tak zele - ale jakbys poprawil w niektorych miejscach to byloby cool... :) Mi sie podoba - ma bledy ale sie mi podoba :D
Master Kiełbaster Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 brzydkie drzwi i felgi. no i samochód nie za ładny :P
SoAd Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Brzydki lakier, malo detali. cale blachy oprocz drzwi bagaznika i maski sa zrabione z jednego kawalka, dziwne...
BODJO Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 i wydaje mi sie , ( znawca nie jestem) ze w pierwszym widoku material szkla w oknach ma zla wartosc zalamania , co widac na tylniej i bocznej szybiie, odbicie ucieka, to szklo ktore zrobiles dziala troche jak " soczewka". pamietam ile ja sie naszukalem zeby sie tego efektu pozbyc uuuuuuuu. pozdro bodjo
Knysha Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 BODJO, edytuj posty, co? Brzydkie felgi i rendery. Pokaz siatki.
pecet Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 model ładny, blachy raczej gładkie ale tak jakby brakuje czegoś :p i lakier wydawał sie ładny na pierwszy rzut oka jak dłużej się przyglądałem to już taki ładny nie był
javor Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 brak detali + troche "plastelinowe" kształty = wygląda jak resorak :P
hkropinski Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 tak, resorowato troche i bardzo kanciasto...
!Ewert Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Lakier,Felgi,Opony,Samochód najbardziej mi sie nie podoba...
Deviator Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Master Kiełbaster powinien dostać bana na tydzień. Jak to nie ładny samochód!? Toż to americanos i pokażcie mi człowieka, który nie obejrzy się za takim samochodem na ulicy. Amerykańce rządzą.
Euzebi Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 Dzięki za pozytywne komentarze a za negatywnie nie dziękuje:P. Fakt jest taki ze lakier jest niedopracowany model tez ale felgi nie są takie złe jak ktoś tu odpisał. Za słaby mam sprzęt zeby sie bawiś w szczegóły. Moze kiedyś ja w totka walne to lepsze będą modele a tak to niestety jest jak jest.
opor Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Bardzo ladnie! Mi sie podoba. Pozatym...zarabiste auto :D Tylko na ostatnim scr widac (albo mi sie wydaje) ze cos z kierownica nie tego...
Rekomendowane odpowiedzi