Napisano 25 Lipiec 200618 l A wiec kolejny model mniej lub bardzej udany w moim wykonaniu. ma troche błędów ale jaz zwykle mi sie nie chce mi sie poprawiać a wnętrze pojazdu ubogie ze wzglądu na moc mojego kompa. tak czy siak daje to co mam.
Napisano 25 Lipiec 200618 l Eeee tam nie jest tak zele - ale jakbys poprawil w niektorych miejscach to byloby cool... :) Mi sie podoba - ma bledy ale sie mi podoba :D
Napisano 25 Lipiec 200618 l Brzydki lakier, malo detali. cale blachy oprocz drzwi bagaznika i maski sa zrabione z jednego kawalka, dziwne...
Napisano 25 Lipiec 200618 l i wydaje mi sie , ( znawca nie jestem) ze w pierwszym widoku material szkla w oknach ma zla wartosc zalamania , co widac na tylniej i bocznej szybiie, odbicie ucieka, to szklo ktore zrobiles dziala troche jak " soczewka". pamietam ile ja sie naszukalem zeby sie tego efektu pozbyc uuuuuuuu. pozdro bodjo
Napisano 25 Lipiec 200618 l model ładny, blachy raczej gładkie ale tak jakby brakuje czegoś :p i lakier wydawał sie ładny na pierwszy rzut oka jak dłużej się przyglądałem to już taki ładny nie był
Napisano 26 Lipiec 200618 l Master Kiełbaster powinien dostać bana na tydzień. Jak to nie ładny samochód!? Toż to americanos i pokażcie mi człowieka, który nie obejrzy się za takim samochodem na ulicy. Amerykańce rządzą.
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor Dzięki za pozytywne komentarze a za negatywnie nie dziękuje:P. Fakt jest taki ze lakier jest niedopracowany model tez ale felgi nie są takie złe jak ktoś tu odpisał. Za słaby mam sprzęt zeby sie bawiś w szczegóły. Moze kiedyś ja w totka walne to lepsze będą modele a tak to niestety jest jak jest.
Napisano 26 Lipiec 200618 l Bardzo ladnie! Mi sie podoba. Pozatym...zarabiste auto :D Tylko na ostatnim scr widac (albo mi sie wydaje) ze cos z kierownica nie tego...