sikham Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 taki malutki updacik takie lusterka mogą być :) daje linka bo obrazek jest dość duży a wiec :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/41.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 mnie sie lakier srednio podoba :) ale to pewnie jeszcze jakas wstepna wersja jego oo widze ze walnales fotele RECARO :D che che lusterka... coz jak dla mnie sa za dlugie :) i to nie chodzi o jakies kompleksy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 co do lakieru to też mam nadzieję, że go zmienisz, ale reszta jest na wysokim poziomie :) tak trzymaj [piwo] P.S. Quadysz, fotele sa firmy Sparco a nie Recaro :P;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 Loozack skąd ty wiesz jakiej firmy one są :] Quadysz na ostatnim lusterka są krótsze o połowe w porównaniu z poprzednimi to nie mów że jeszcze je obciąć :] ps. tylko to z lakierem lusterko jest poprawione :) lakier jest jaki jest musze zwiekszyć refleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 aaa no widzisz z tego ujecia nie bylo widac :) w takim razie juz mi sie podobaja hyhy lozack hehe no comments, wychodzisz czasem z samochodu? :) maniak jakich malo :) aa przepraszam:) bylo widac bylo tylko to niebieskie lusterko sie zmylo z karosa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 sprostowanko ;) Loozack widział render samego fotela ;) bo mu go wcześniej pokazywałem :] ps. dla mnie niema różnicy Sparco czy Recaro :] ps2. jutro ostro sie zabieram za ten samochodzik ( mam taką nadzieje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 a to finałowa wersja siedzonka (no prawie bo poprawie te texturki i mocowanie musze zrobić :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 Eh fajowo ale textura na dole sie rozjechala hyhy:> (nie zebym sie odgryzal czy cos:D) A tak na powaznie to ten model musisz skonczyc bo idzie Ci super:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 ciekawe czy Sparco robi foteliki dla dziecka [hmmm] kubełkowe oczywiście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 a co jestes w szczegolnym stanie :) hihi jakbys byl to byloby cie stac na skylina :) ponoc pierwszy facet w ciazy dostanie 1.000.000 $ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 Loozack czyżby A... :] hyhy Z tego co wiem recaro robi biurowe krzesła (warto zobaczyć te wynalazki) :) a dziecięce hmmmmm czy ja wiem taki fotel ponoc nie należy do najwygodniejszych bo jest strasznie twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 super ci to wychodzi :D ja tez sprobuje zrobic swoj pierwszy model Audi TT. pewnie wyjdzie tragicznie (albo w ogole) no ale trzeba probowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 mój 1600 post :) może małe [piwo] z tej okazji :P jak nie sprobujesz to sie nieprzekonasz a jak juz zaczniesz to cie pochłonie niczym matrix nas wszystkich :P tt to swietny samochodzik szczególnie made by ABT ;)(taka niemiecka firma) naszczeście moje naprawde 1 rendery nigdy nie ujżły światła dziennego bo by niezła komedia była :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 pokazuj te pierwsze rendery !! teraz już się nie wywiniesz :] P.S. ja... ?? w ciąży... ?? z Hondą... ?? a może :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 wywine sie bo ich niemam hyhy :] jak mi siadł dysk to renderki poszły sie ..... R.I.P i nie z Hondą tylko z A..... :]:]:]:]:]:]:] ps. może cierpisz na samochodofilie :] jak ci sie z hondą skojarzyło :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Przestancie pisac o jakiś zboczeniach i facetach w ciąży:D Do roboty. Ja chce renderów. Stanowczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 Sikham, A... już jest przeszłością :( dobra, nie ma co się rozczulać... do roboty, bo updaty stygną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 2 Listopad 2003 Share Napisano 2 Listopad 2003 Jakiś wąski ten modelik sie zdaje...... POzdrowienia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Listopad 2003 Autor Share Napisano 2 Listopad 2003 linijką mierzyłem i sie zgadzają wymiary i ma 1785 mm szerokości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 jeeeeee !! nareszcie mi forum działa tylko szkoda ze żadnego posta nieprzybyło :(:(:(:( jest mi smutno troche :( ale co tam było mineło ;) mam nadzieje że to ocenicie no i takie małe conieco ;) bedzie tu jeszcze troche popraiwek w tym bagażniku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 no wreszcie!! very nice very nice tylko zgaś te światła albo popraw tego \"glow-a\" :D poprawilbym kierunek z przodu :) oraz znaczek ( i moze kratke wlotu powietrza) gdyz wydaje mi sie ze jest za ciemno :) czekam na wiecej :) wiesz tak sobie pomyslalem... ee niewazne jest ok :) hihi greetings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 widze chcesz poprawić to co ja ;) tylko że niewiem o co chodzi ci z kratką ? to nie znaczek :) zapomniałem schować planea bo sie brałem za modelowanie znaczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 nooooo Sikham... to się dopiero nazywa porządny render :D bardzo fajnie ci to wyszło [piwo] ale zauważyłem, że ci się ten drugi render robił ok. 18 minut... a tak chwalisz VRaya za szybkość :P:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 12 Listopad 2003 Share Napisano 12 Listopad 2003 Sikham znasz moje zdanie :) tak trzymać pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Listopad 2003 Autor Share Napisano 12 Listopad 2003 Loozack to wina tego że rozmawiałem z 10 ludzmi na gg malowałem texturki innego wzmaka w photoshopie :) ni i winamp oczywiśćie ps. ten duży render sie robił 15 min ( gi i inne bajery ) ;) ps2. Pablo jestem wdzieczny za twoją opinie ale niezabijaj mnie jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 :P te miejsca zmieniłbym...lusterka boczne przydko przylegają (tzn. ja bym lepiej nie zrobił, ale ty potrafisz lepiej:P) i miejsce przy światłach...mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. [piwo] Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 widze ktoś sie dobrał do photozłomów :] ale niepomalowałes bagażnika :] uuuuu :P Skyline jest niebieski ewentualnie szary lub żółty ( dla mnie) fioletowy to przegięcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 hihi[lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 autko sliczne . pzdrwm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 14 Listopad 2003 Share Napisano 14 Listopad 2003 No powiem szczerze że naprawde podoba mi się Twój Skyline Sikham :) A co do różowego...to cholera w tym kontekście mi się podoba :D Jest milutki tak jak różowe S2000 z 2F2F :) pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Przy prawym gornym rogu przedniego swiatla jest przeswit. Popraw to. Natychmiast:D Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Sory. Przy lewym gornym rogu Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Ten harcore\'owy zielony też wygląda całkiem nie najgorzej ale czekamy na 2F2F :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 a ja jestem ciekaw jakby wyglądał czarny [cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MorF Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 z czerwonymi pasami... Mogłby wygadać ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 czerwony jest fajny z tych wyzej, a takto proponuje srebrny metalic albo ciemny niebieski- czarny cos mi sie widzi ze nie bedzie pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 15 Listopad 2003 Share Napisano 15 Listopad 2003 Ja proponuje srebrny metalik z niebieskimi lub czerwonymi alementami typu dolna czesc zderzakow, progi, spojler. Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Listopad 2003 Autor Share Napisano 15 Listopad 2003 a wiec czarny z pasmi, srebrny metalic, i ciemny niebieski :) biore sie za renderowanie ps. prace nad f&f narazie stoją z braku pomysłu na oświetlenie wnętrza na niebiesko :( (nic mi nei wychodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 no to mały updacik :) niestety nie zrobie renderów z czerwonymi progami i nakładkami bo to troche niepasuje do tego samochodu niewiem wogóle czy do jakiegoś pasuje :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 :cool: cool :) nie mam uwag ani pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 ehh, ten czarny jest piękny... aż się wzruszyłem... ludzie, kupcie mi coś takiego !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Jejku Sikham jesteś mistrzem:o [piwo] Autko jest piękne!!!!!!! chyba powinieneś pomyśleć o zmianie mejla i gg, bo już ludzie nie dadzą Ci spokoju[lol2] ;) pozdrowienia! jeszcze raz [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Sikham..powinenes miec status Car Master :] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 jejku ludzie to ja sie wzruszyłem teraz :) dzięki wielkie [piwo] jeszcze troszke do końca zostało ale już blisko :) Don Filippo to late :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Perfekcyjny model :). Bardzo ładny czarny lakier. Tylko troszkę nie pasują mi tu te niebieskie fotele, ale to kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 16 Listopad 2003 Autor Share Napisano 16 Listopad 2003 Dzieki Batou ps. myslałem że tu nigdy niezażysz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 Zaglądam często tylko piszę rzadko :). No, bo co mam pisać skoro błędów niema. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Listopad 2003 Share Napisano 16 Listopad 2003 a więc Sikham prośba do ciebie, rób więcej błędów :);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 sikham - switetna robota, tylko gdzie sa zawiasy klapy? bo z tego co widac to ona sie nie ma na czym opierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 pienknie tylko pamietaj zmienic parametry renderera bo w tej chwili jakby wisial nad ziemia a lakierki siuper greets :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi