Napisano 30 Październik 200321 l Autor taki malutki updacik takie lusterka mogą być :) daje linka bo obrazek jest dość duży a wiec :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/41.jpg
Napisano 30 Październik 200321 l mnie sie lakier srednio podoba :) ale to pewnie jeszcze jakas wstepna wersja jego oo widze ze walnales fotele RECARO :D che che lusterka... coz jak dla mnie sa za dlugie :) i to nie chodzi o jakies kompleksy :)
Napisano 30 Październik 200321 l co do lakieru to też mam nadzieję, że go zmienisz, ale reszta jest na wysokim poziomie :) tak trzymaj [piwo] P.S. Quadysz, fotele sa firmy Sparco a nie Recaro :P;)
Napisano 30 Październik 200321 l Autor Loozack skąd ty wiesz jakiej firmy one są :] Quadysz na ostatnim lusterka są krótsze o połowe w porównaniu z poprzednimi to nie mów że jeszcze je obciąć :] ps. tylko to z lakierem lusterko jest poprawione :) lakier jest jaki jest musze zwiekszyć refleksy
Napisano 30 Październik 200321 l aaa no widzisz z tego ujecia nie bylo widac :) w takim razie juz mi sie podobaja hyhy lozack hehe no comments, wychodzisz czasem z samochodu? :) maniak jakich malo :) aa przepraszam:) bylo widac bylo tylko to niebieskie lusterko sie zmylo z karosa :)
Napisano 30 Październik 200321 l Autor sprostowanko ;) Loozack widział render samego fotela ;) bo mu go wcześniej pokazywałem :] ps. dla mnie niema różnicy Sparco czy Recaro :] ps2. jutro ostro sie zabieram za ten samochodzik ( mam taką nadzieje )
Napisano 30 Październik 200321 l Autor a to finałowa wersja siedzonka (no prawie bo poprawie te texturki i mocowanie musze zrobić :))
Napisano 30 Październik 200321 l Eh fajowo ale textura na dole sie rozjechala hyhy:> (nie zebym sie odgryzal czy cos:D) A tak na powaznie to ten model musisz skonczyc bo idzie Ci super:]
Napisano 30 Październik 200321 l ciekawe czy Sparco robi foteliki dla dziecka [hmmm] kubełkowe oczywiście :D
Napisano 31 Październik 200321 l a co jestes w szczegolnym stanie :) hihi jakbys byl to byloby cie stac na skylina :) ponoc pierwszy facet w ciazy dostanie 1.000.000 $ :)
Napisano 31 Październik 200321 l Autor Loozack czyżby A... :] hyhy Z tego co wiem recaro robi biurowe krzesła (warto zobaczyć te wynalazki) :) a dziecięce hmmmmm czy ja wiem taki fotel ponoc nie należy do najwygodniejszych bo jest strasznie twardy
Napisano 31 Październik 200321 l super ci to wychodzi :D ja tez sprobuje zrobic swoj pierwszy model Audi TT. pewnie wyjdzie tragicznie (albo w ogole) no ale trzeba probowac :D
Napisano 31 Październik 200321 l Autor mój 1600 post :) może małe [piwo] z tej okazji :P jak nie sprobujesz to sie nieprzekonasz a jak juz zaczniesz to cie pochłonie niczym matrix nas wszystkich :P tt to swietny samochodzik szczególnie made by ABT ;)(taka niemiecka firma) naszczeście moje naprawde 1 rendery nigdy nie ujżły światła dziennego bo by niezła komedia była :]
Napisano 31 Październik 200321 l pokazuj te pierwsze rendery !! teraz już się nie wywiniesz :] P.S. ja... ?? w ciąży... ?? z Hondą... ?? a może :D
Napisano 31 Październik 200321 l Autor wywine sie bo ich niemam hyhy :] jak mi siadł dysk to renderki poszły sie ..... R.I.P i nie z Hondą tylko z A..... :]:]:]:]:]:]:] ps. może cierpisz na samochodofilie :] jak ci sie z hondą skojarzyło :P:P:P:P
Napisano 31 Październik 200321 l Przestancie pisac o jakiś zboczeniach i facetach w ciąży:D Do roboty. Ja chce renderów. Stanowczo.
Napisano 31 Październik 200321 l Sikham, A... już jest przeszłością :( dobra, nie ma co się rozczulać... do roboty, bo updaty stygną :D
Napisano 2 Listopad 200321 l Autor linijką mierzyłem i sie zgadzają wymiary i ma 1785 mm szerokości :)
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor jeeeeee !! nareszcie mi forum działa tylko szkoda ze żadnego posta nieprzybyło :(:(:(:( jest mi smutno troche :( ale co tam było mineło ;) mam nadzieje że to ocenicie no i takie małe conieco ;) bedzie tu jeszcze troche popraiwek w tym bagażniku :)
Napisano 12 Listopad 200321 l no wreszcie!! very nice very nice tylko zgaś te światła albo popraw tego \"glow-a\" :D poprawilbym kierunek z przodu :) oraz znaczek ( i moze kratke wlotu powietrza) gdyz wydaje mi sie ze jest za ciemno :) czekam na wiecej :) wiesz tak sobie pomyslalem... ee niewazne jest ok :) hihi greetings
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor widze chcesz poprawić to co ja ;) tylko że niewiem o co chodzi ci z kratką ? to nie znaczek :) zapomniałem schować planea bo sie brałem za modelowanie znaczka :)
Napisano 12 Listopad 200321 l nooooo Sikham... to się dopiero nazywa porządny render :D bardzo fajnie ci to wyszło [piwo] ale zauważyłem, że ci się ten drugi render robił ok. 18 minut... a tak chwalisz VRaya za szybkość :P:)
Napisano 12 Listopad 200321 l Autor Loozack to wina tego że rozmawiałem z 10 ludzmi na gg malowałem texturki innego wzmaka w photoshopie :) ni i winamp oczywiśćie ps. ten duży render sie robił 15 min ( gi i inne bajery ) ;) ps2. Pablo jestem wdzieczny za twoją opinie ale niezabijaj mnie jeszcze ;)
Napisano 13 Listopad 200321 l :P te miejsca zmieniłbym...lusterka boczne przydko przylegają (tzn. ja bym lepiej nie zrobił, ale ty potrafisz lepiej:P) i miejsce przy światłach...mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. [piwo] Pozdrowienia!
Napisano 13 Listopad 200321 l Autor widze ktoś sie dobrał do photozłomów :] ale niepomalowałes bagażnika :] uuuuu :P Skyline jest niebieski ewentualnie szary lub żółty ( dla mnie) fioletowy to przegięcie :)
Napisano 14 Listopad 200321 l No powiem szczerze że naprawde podoba mi się Twój Skyline Sikham :) A co do różowego...to cholera w tym kontekście mi się podoba :D Jest milutki tak jak różowe S2000 z 2F2F :) pozdrawiam...
Napisano 15 Listopad 200321 l Przy prawym gornym rogu przedniego swiatla jest przeswit. Popraw to. Natychmiast:D Pozdro[piwo]
Napisano 15 Listopad 200321 l Ten harcore\'owy zielony też wygląda całkiem nie najgorzej ale czekamy na 2F2F :D
Napisano 15 Listopad 200321 l czerwony jest fajny z tych wyzej, a takto proponuje srebrny metalic albo ciemny niebieski- czarny cos mi sie widzi ze nie bedzie pasowal
Napisano 15 Listopad 200321 l Ja proponuje srebrny metalik z niebieskimi lub czerwonymi alementami typu dolna czesc zderzakow, progi, spojler. Pozdro[piwo]
Napisano 15 Listopad 200321 l Autor a wiec czarny z pasmi, srebrny metalic, i ciemny niebieski :) biore sie za renderowanie ps. prace nad f&f narazie stoją z braku pomysłu na oświetlenie wnętrza na niebiesko :( (nic mi nei wychodzi)
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor no to mały updacik :) niestety nie zrobie renderów z czerwonymi progami i nakładkami bo to troche niepasuje do tego samochodu niewiem wogóle czy do jakiegoś pasuje :|
Napisano 16 Listopad 200321 l ehh, ten czarny jest piękny... aż się wzruszyłem... ludzie, kupcie mi coś takiego !!
Napisano 16 Listopad 200321 l Jejku Sikham jesteś mistrzem:o [piwo] Autko jest piękne!!!!!!! chyba powinieneś pomyśleć o zmianie mejla i gg, bo już ludzie nie dadzą Ci spokoju[lol2] ;) pozdrowienia! jeszcze raz [piwo]
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor jejku ludzie to ja sie wzruszyłem teraz :) dzięki wielkie [piwo] jeszcze troszke do końca zostało ale już blisko :) Don Filippo to late :)
Napisano 16 Listopad 200321 l Perfekcyjny model :). Bardzo ładny czarny lakier. Tylko troszkę nie pasują mi tu te niebieskie fotele, ale to kwestia gustu.
Napisano 16 Listopad 200321 l Zaglądam często tylko piszę rzadko :). No, bo co mam pisać skoro błędów niema. [soczek]
Napisano 17 Listopad 200321 l sikham - switetna robota, tylko gdzie sa zawiasy klapy? bo z tego co widac to ona sie nie ma na czym opierac.
Napisano 17 Listopad 200321 l pienknie tylko pamietaj zmienic parametry renderera bo w tej chwili jakby wisial nad ziemia a lakierki siuper greets :)