Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 255
  • Wyświetleń 33,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mnie sie lakier srednio podoba :) ale to pewnie jeszcze jakas wstepna wersja jego

oo widze ze walnales fotele RECARO :D

che che lusterka... coz jak dla mnie sa za dlugie :) i to nie chodzi o jakies kompleksy :)

Napisano

co do lakieru to też mam nadzieję, że go zmienisz, ale reszta jest na wysokim poziomie :) tak trzymaj [piwo]

P.S. Quadysz, fotele sa firmy Sparco a nie Recaro :P;)

Napisano
  • Autor

Loozack skąd ty wiesz jakiej firmy one są :]

Quadysz na ostatnim lusterka są krótsze o połowe w porównaniu z poprzednimi to nie mów że jeszcze je obciąć :]

ps. tylko to z lakierem lusterko jest poprawione :)

lakier jest jaki jest musze zwiekszyć refleksy

Napisano

aaa no widzisz z tego ujecia nie bylo widac :) w takim razie juz mi sie podobaja hyhy

lozack hehe no comments, wychodzisz czasem z samochodu? :) maniak jakich malo :)

aa przepraszam:) bylo widac bylo tylko to niebieskie lusterko sie zmylo z karosa :)

Napisano
  • Autor

sprostowanko ;)

Loozack widział render samego fotela ;)

bo mu go wcześniej pokazywałem :]

ps. dla mnie niema różnicy Sparco czy Recaro :]

ps2. jutro ostro sie zabieram za ten samochodzik ( mam taką nadzieje )

Napisano
  • Autor

a to finałowa wersja siedzonka (no prawie bo poprawie te texturki i mocowanie musze zrobić :))

sparco2.jpg

Napisano

Eh fajowo ale textura na dole sie rozjechala hyhy:> (nie zebym sie odgryzal czy cos:D) A tak na powaznie to ten model musisz skonczyc bo idzie Ci super:]

Napisano

ciekawe czy Sparco robi foteliki dla dziecka [hmmm] kubełkowe oczywiście :D

Napisano

a co jestes w szczegolnym stanie :) hihi jakbys byl to byloby cie stac na skylina :) ponoc pierwszy facet w ciazy dostanie 1.000.000 $ :)

Napisano
  • Autor

Loozack czyżby A... :] hyhy

Z tego co wiem recaro robi biurowe krzesła (warto zobaczyć te wynalazki) :)

a dziecięce hmmmmm czy ja wiem

taki fotel ponoc nie należy do najwygodniejszych bo jest strasznie twardy

Napisano

super ci to wychodzi :D ja tez sprobuje zrobic swoj pierwszy model Audi TT. pewnie wyjdzie tragicznie (albo w ogole) no ale trzeba probowac :D

Napisano
  • Autor

mój 1600 post :) może małe [piwo] z tej okazji :P

jak nie sprobujesz to sie nieprzekonasz a jak juz zaczniesz to cie pochłonie niczym matrix nas wszystkich :P

tt to swietny samochodzik szczególnie made by ABT ;)(taka niemiecka firma)

naszczeście moje naprawde 1 rendery nigdy nie ujżły światła dziennego bo by niezła komedia była :]

Napisano

pokazuj te pierwsze rendery !! teraz już się nie wywiniesz :]

P.S. ja... ?? w ciąży... ?? z Hondą... ?? a może :D

Napisano
  • Autor

wywine sie bo ich niemam hyhy :] jak mi siadł dysk to renderki poszły sie ..... R.I.P

i nie z Hondą tylko z A..... :]:]:]:]:]:]:]

ps. może cierpisz na samochodofilie :] jak ci sie z hondą skojarzyło :P:P:P:P

Napisano

Przestancie pisac o jakiś zboczeniach i facetach w ciąży:D Do roboty. Ja chce renderów. Stanowczo.

Napisano

Sikham, A... już jest przeszłością :( dobra, nie ma co się rozczulać... do roboty, bo updaty stygną :D

Napisano
  • Autor

linijką mierzyłem i sie zgadzają wymiary i ma 1785 mm szerokości :)

Napisano
  • Autor

jeeeeee !! nareszcie mi forum działa

tylko szkoda ze żadnego posta nieprzybyło :(:(:(:( jest mi smutno troche :(

ale co tam było mineło ;)

mam nadzieje że to ocenicie

47l.jpg

no i takie małe conieco ;)

bedzie tu jeszcze troche popraiwek w tym bagażniku :)

46.jpg

Napisano

no wreszcie!! very nice very nice

tylko zgaś te światła albo popraw tego \"glow-a\" :D

poprawilbym kierunek z przodu :) oraz znaczek ( i moze kratke wlotu powietrza) gdyz wydaje mi sie ze jest za ciemno :) czekam na wiecej :)

wiesz tak sobie pomyslalem... ee niewazne jest ok :) hihi

greetings

Napisano
  • Autor

widze chcesz poprawić to co ja ;)

tylko że niewiem o co chodzi ci z kratką ?

to nie znaczek :) zapomniałem schować planea bo sie brałem za modelowanie znaczka :)

Napisano

nooooo Sikham... to się dopiero nazywa porządny render :D bardzo fajnie ci to wyszło [piwo] ale zauważyłem, że ci się ten drugi render robił ok. 18 minut... a tak chwalisz VRaya za szybkość :P:)

Napisano
  • Autor

Loozack to wina tego że rozmawiałem z 10 ludzmi na gg malowałem texturki innego wzmaka w photoshopie :) ni i winamp oczywiśćie

ps. ten duży render sie robił 15 min ( gi i inne bajery ) ;)

ps2. Pablo jestem wdzieczny za twoją opinie ale niezabijaj mnie jeszcze ;)

Napisano

:P

nissan1.jpg

nissan2.jpg

nissan3.jpg

nissan4.jpg

nissanpoprawki.jpg

te miejsca zmieniłbym...lusterka boczne przydko przylegają (tzn. ja bym lepiej nie zrobił, ale ty potrafisz lepiej:P) i miejsce przy światłach...mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi. [piwo]

Pozdrowienia!

Napisano
  • Autor

widze ktoś sie dobrał do photozłomów :]

ale niepomalowałes bagażnika :] uuuuu :P

Skyline jest niebieski ewentualnie szary lub żółty ( dla mnie) fioletowy to przegięcie :)

Napisano

No powiem szczerze że naprawde podoba mi się Twój Skyline Sikham :) A co do różowego...to cholera w tym kontekście mi się podoba :D Jest milutki tak jak różowe S2000 z 2F2F :)

pozdrawiam...

Napisano

Ten harcore\'owy zielony też wygląda całkiem nie najgorzej ale czekamy na 2F2F :D

Napisano

czerwony jest fajny z tych wyzej, a takto proponuje srebrny metalic albo ciemny niebieski- czarny cos mi sie widzi ze nie bedzie pasowal

Napisano

Ja proponuje srebrny metalik z niebieskimi lub czerwonymi alementami typu dolna czesc zderzakow, progi, spojler.

Pozdro[piwo]

Napisano
  • Autor

a wiec czarny z pasmi, srebrny metalic, i ciemny niebieski :)

biore sie za renderowanie

ps. prace nad f&f narazie stoją z braku pomysłu na oświetlenie wnętrza na niebiesko :( (nic mi nei wychodzi)

Napisano
  • Autor

no to mały updacik :)

niestety nie zrobie renderów z czerwonymi progami i nakładkami bo to troche niepasuje do tego samochodu niewiem wogóle czy do jakiegoś pasuje :|

50.jpg

51.jpg

52.jpg

Napisano

ehh, ten czarny jest piękny... aż się wzruszyłem... ludzie, kupcie mi coś takiego !!

Napisano

Jejku Sikham jesteś mistrzem:o [piwo]

Autko jest piękne!!!!!!!

chyba powinieneś pomyśleć o zmianie mejla i gg, bo już ludzie nie dadzą Ci spokoju[lol2] ;)

pozdrowienia!

jeszcze raz [piwo]

Napisano
  • Autor

jejku ludzie to ja sie wzruszyłem teraz :)

dzięki wielkie [piwo]

jeszcze troszke do końca zostało ale już blisko :)

Don Filippo to late :)

Napisano

Perfekcyjny model :). Bardzo ładny czarny lakier. Tylko troszkę nie pasują mi tu te niebieskie fotele, ale to kwestia gustu.

Napisano

Zaglądam często tylko piszę rzadko :). No, bo co mam pisać skoro błędów niema.

[soczek]

Napisano

sikham - switetna robota, tylko gdzie sa zawiasy klapy? bo z tego co widac to ona sie nie ma na czym opierac.

Napisano

pienknie tylko pamietaj zmienic parametry renderera bo w tej chwili jakby wisial nad ziemia

a lakierki siuper

greets :)