Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dobre. szyba przy kuchence to zły pomysł. parę patentów znanych ;) ale projekty ogólnie ciekawe. ładne rednery, trzeci rzondzi.

Napisano

Świetne. 3 jest po prostu genialny :) Z doborem materiałów trafiłes idealnie w mój gust :)

Napisano

jak Ci juz mowilem: super :]

W 1 i 2 srednio podoba mi kolor drewna/okleiny, ale to kwestia gustu, mi nie podchodzi. Bardzo szkoda, ze render nie byl puszczony na lepszych ustawieniach GI bo przy tak ladnej wizce plamy strasznie "bola" i sporo psuja. Rendery sporo stracily na kompresji, trzeba bylo wrzucic to w lepszej jakosci. Ostatni jest jak dla mnie na prawde wypasiony, kolory, pomysl, projekt, wszystko bardzo fajne. Na pierwszym troche przeszkadzaja mi wchodzace w kadr drzwi z lewej. Generalnie bardzo ladnie.

Napisano

zgadzam sięz poprzednikami że 3 render piękny choć 1 też ładny tylko ta textura drewna nie fajna ale to szczegół render piękny

Napisano

na 3 nie podoba mi sie to co za oknem, no i poza tym wiesz, nie ma takich wnetrz w rzeczywistosci;) hehe, a calkiem serio to jak na Ciebie bardzo ladnie:)

Napisano

Trojeczka wymiata pozostałe, taki własnie styl mi sie wkreca, poza tym to bardzo fajny materiał kanapy.

Napisano

kome---> dlaczego szyba przy kuchebce to zly pomysl? nie rozumiem... gdyby klega zaproponowal blaszke ryflowana to bym moze oponowal a tak po smazeniu jedzie scierą i po krzyku... kuchnia zreszta dla kogos kto i tak kto w ekstremalnych przpadkach odbija wino wiec OCB?:P .... paweł, kurde szacun... dobrze sie dzieje na linii stolnica/podlasie --- pozdr

Napisano

swietne rendery !

czym to renderowane, light cache czy cos innego ?

Napisano

kome - to byl taki dowcip sytuacyjny ktory misoni na pewno zalapal;)

Napisano
  • Autor

dziekowac...:).. ,

mt - no wiem ze perspektywy powietrznej brak ehehee;)

aaa - lightcachem robione

Napisano

fajne,

imho brakuje włoskiej finezji a za dużo czysto formalnej zabawy bryłami :)

Napisano
  • Autor

w koncu blizej do skandynawii niz nad srodziemne... moze to dlatego ..:)