Napisano 28 Lipiec 200618 l dobre. szyba przy kuchence to zły pomysł. parę patentów znanych ;) ale projekty ogólnie ciekawe. ładne rednery, trzeci rzondzi.
Napisano 28 Lipiec 200618 l Świetne. 3 jest po prostu genialny :) Z doborem materiałów trafiłes idealnie w mój gust :)
Napisano 28 Lipiec 200618 l jak Ci juz mowilem: super :] W 1 i 2 srednio podoba mi kolor drewna/okleiny, ale to kwestia gustu, mi nie podchodzi. Bardzo szkoda, ze render nie byl puszczony na lepszych ustawieniach GI bo przy tak ladnej wizce plamy strasznie "bola" i sporo psuja. Rendery sporo stracily na kompresji, trzeba bylo wrzucic to w lepszej jakosci. Ostatni jest jak dla mnie na prawde wypasiony, kolory, pomysl, projekt, wszystko bardzo fajne. Na pierwszym troche przeszkadzaja mi wchodzace w kadr drzwi z lewej. Generalnie bardzo ladnie.
Napisano 28 Lipiec 200618 l zgadzam sięz poprzednikami że 3 render piękny choć 1 też ładny tylko ta textura drewna nie fajna ale to szczegół render piękny
Napisano 28 Lipiec 200618 l na 3 nie podoba mi sie to co za oknem, no i poza tym wiesz, nie ma takich wnetrz w rzeczywistosci;) hehe, a calkiem serio to jak na Ciebie bardzo ladnie:)
Napisano 28 Lipiec 200618 l no i poza tym wiesz, nie ma takich wnetrz w rzeczywistosci;) że czego nie ma? :)
Napisano 28 Lipiec 200618 l Trojeczka wymiata pozostałe, taki własnie styl mi sie wkreca, poza tym to bardzo fajny materiał kanapy.
Napisano 29 Lipiec 200618 l kome---> dlaczego szyba przy kuchebce to zly pomysl? nie rozumiem... gdyby klega zaproponowal blaszke ryflowana to bym moze oponowal a tak po smazeniu jedzie scierą i po krzyku... kuchnia zreszta dla kogos kto i tak kto w ekstremalnych przpadkach odbija wino wiec OCB?:P .... paweł, kurde szacun... dobrze sie dzieje na linii stolnica/podlasie --- pozdr
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor dziekowac...:).. , mt - no wiem ze perspektywy powietrznej brak ehehee;) aaa - lightcachem robione
Napisano 29 Lipiec 200618 l Super, najbardziej podoba mi sie nr 1. Jedno co mi nie pasuje to zagniecenia na kanapie.
Napisano 29 Lipiec 200618 l fajne, imho brakuje włoskiej finezji a za dużo czysto formalnej zabawy bryłami :)
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor w koncu blizej do skandynawii niz nad srodziemne... moze to dlatego ..:)