-=S3B=- Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Witam forumowiczow, Kiedys w wolnych chwilach dlubnalem sobie ten modelik w ramach treningu, jednak dopiero niedawno naszla mnie chec by go w reszcie zrenderowac. Pracka powstala w 3Ds Maxie + Vray + Photoshop. Jestem ciekaw Waszych komentarzy. Pozdrawiam -=s3b=-
chveti Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Bardzo ładny model i render , jedynie gryzie ciasny kadr (ledwo upchałeś te telefony i nie można załapać oddechu ;) ) i za ciemny ten cień na środku , nie dobrze gdy na środku pracy jest czarna dziura. 5-/6 Pozdrawiam.
kannu Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 serwus :) bardzo przyjemne. Wydaje mi sie tylko że lekko grubawy ten telefon jest - ale pewnie go zwymiarowałeś, wieć może to kwestia oświetlenia. Wygląda całkiem spoko. Myśle , że dużym plusem i atutem byłoby, gdybyś zrobił mu rozświetlony wyświetlacz ( z czymkolwiek). Mogłoby to fajnie wyglądać - bo rendering jest praktycznie w grayscale , a kolorowy wyświetlacz dałby extra efekt :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
RA Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Dla mnie bomba. :) Faktycznie, można by to trochę inaczej skadrować, ale i tak jest super. pozdrawiam
hkropinski Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 mi tez sie bardzo podoba, ale przyczepie sie do czcionki na klawiszach, nieco za gruba, pozdr
piotrek Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Świetny model i render. Jak na v'raya to nieźle :>
erwin Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 model bardzo ladny, tylko moznabylo troche lepiej skadrowac i te klawisze sa takie.... moze rzeczywiscie za gruba czcionka? :)
BizU Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 render ładnie ci wyszedł, co do modelu nie wszystko ujełeś, albo ja nie widze tego (zachodzące matowe koło na klawiszach)
Pixelman Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Fajny modelik ,z początku myślałem że to może było robione nurbsami :).Nieżle musiałeś się narobić robiąc to w 3dsmax ,dobra robota.
Georgas Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Bardzo ładna pracka, model bardzo ładny :) shadery też ładne, oby tak dalej
tigerjap Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 wszystko idealnie wymodelowałe(a)ś :) Pokażesz siatkę?
-=S3B=- Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 Wielkie dzieki wszystkim za komentarze i uwagi. Fajnie ze pracka Wam sie podoba. Dorzucam siateczke:
Knysha Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Ladna siatka i model, ale render kiepskawy ;P
BizU Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 mam proźbe, pokażesz scenke jak zrobiłeś... głównie o rozmieszczenie modeli i światła mi chodzi (niestety... mimo wieeelu spedzonych godzin nad modelowaniem mojej komóreczki, popsółem prace renderem....eh)
-=S3B=- Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Napisano 2 Sierpień 2006 BizU - moje studio to 3 Vray lighty (ustawione ala 3 point lighting) + kilka bialych boxow ktorymi regulowalem sobie odbicia w komoreczce. Trzeba troche porenderowac na probe i pobawic sie tymi boxami zeby wyszlo tak jak to sobie wczesniej wymysliles. Jeszcze raz dzieki wszystkim za komentarze. pozdrawiam S3b
naeq Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Szczeże pwoeim profesionalizm w każdym stopniu :)) swietne materiały. Model tez świetnie wymodelowany ;) Jedynie ten kadr troszke może przyciasny... Ale jedna rzecz mnie irytuje, Chyba co do wymniarów to troszke nie to, k700i jest troszke dłuższy. Wiem bo moja Luba go ma :)) Ale w koncu moge się mylić... Pozdrawiam
Gość arch anka Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 fajny model......naprawde spoko............
Rekomendowane odpowiedzi