Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor
Przeurocze prace :D Spiknij sie z jakims pisarzem i zróbcie książkę dla dzieci - taaakkkaa kasiora cie czeka :]

A kto powiedział, że nie zrobiłem? :)

z1.jpg

z4.jpg

• Odpowiedzi 76
  • Wyświetleń 13,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

WS.jpg

Życzę Wam bajkowych Świąt Bożego Narodzenia

oraz niezwykłego Nowego 2008 Roku!

Napisano

nie no wektorki wypas, zrob jakiegos tutoriala/making ofa czy cóś to bedzie jeszcze lepij

pozdr miszczu

Napisano

aha, a np masz wiecej tych szkicow jak przy tym kocie w butach? mozesz zarzucic?

Napisano

Halo! ... no dosyc tych wektorkow juz (nie zeby byly brzydkie czy cos) ale prosilbym o jakiegos post-apo mutanta :)

Napisano
  • Autor

a jeszcze odrobinka wektorów będzie. Naprawdę niewielki fragment wielkiej całości tyle mogę pokazać :)

gr.jpg

Napisano

heh...bardzo sympatyczne..az czlowiek ma ochote rzucic wszystko i samemu porysowac..;)

Napisano

genialka bez komentarza ... wektorki i również te z pierwszej strony ... (ostatnia z pierwszego posta jest nice) może by sie znalazł jakiś czas na wideotutki ? ;]

Napisano

nawet nie najgorsze to ;)

fajny pomysl z tym inner glow, ladnie wspolgra z sharpen pozniej, musze potrenować.

Napisano
  • Autor

tym razem coś z innej beczki, zrobione dla agencji interaktywnej trendmaker - brak wektorów :]

135314_1270990151_large.jpg

Napisano

to dla agencji, świetne, bardzo fajna kolorystyka i technicznie również na poziom

Ostatnie też całkiem przyjemne.

Napisano
  • Autor

ostatnie jak już będę mógł pokaze jak przekułem na wektor :)

Edytowane przez Mkaszpir

Napisano

Jak dla mnie concepty o wiele lepiej się prezentowały. Finalna wersja ma zbyt długaśną rękę trzymającą walizkę i moim zdaniem wygląda jak na "odpiernicz się". No offence, ale takie mam odczucie.