Napisano 26 Listopad 200717 l Autor Przeurocze prace :D Spiknij sie z jakims pisarzem i zróbcie książkę dla dzieci - taaakkkaa kasiora cie czeka :] A kto powiedział, że nie zrobiłem? :)
Napisano 20 Grudzień 200717 l Autor Życzę Wam bajkowych Świąt Bożego Narodzenia oraz niezwykłego Nowego 2008 Roku!
Napisano 23 Grudzień 200717 l nie no wektorki wypas, zrob jakiegos tutoriala/making ofa czy cóś to bedzie jeszcze lepij pozdr miszczu
Napisano 25 Grudzień 200717 l aha, a np masz wiecej tych szkicow jak przy tym kocie w butach? mozesz zarzucic?
Napisano 22 Marzec 200816 l Halo! ... no dosyc tych wektorkow juz (nie zeby byly brzydkie czy cos) ale prosilbym o jakiegos post-apo mutanta :)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l Autor a jeszcze odrobinka wektorów będzie. Naprawdę niewielki fragment wielkiej całości tyle mogę pokazać :)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l heh...bardzo sympatyczne..az czlowiek ma ochote rzucic wszystko i samemu porysowac..;)
Napisano 24 Czerwiec 200816 l genialka bez komentarza ... wektorki i również te z pierwszej strony ... (ostatnia z pierwszego posta jest nice) może by sie znalazł jakiś czas na wideotutki ? ;]
Napisano 5 Styczeń 201015 l nawet nie najgorsze to ;) fajny pomysl z tym inner glow, ladnie wspolgra z sharpen pozniej, musze potrenować.
Napisano 11 Kwiecień 201014 l Autor tym razem coś z innej beczki, zrobione dla agencji interaktywnej trendmaker - brak wektorów :]
Napisano 10 Kwiecień 201113 l to dla agencji, świetne, bardzo fajna kolorystyka i technicznie również na poziom Ostatnie też całkiem przyjemne.
Napisano 11 Kwiecień 201113 l Autor ostatnie jak już będę mógł pokaze jak przekułem na wektor :) Edytowane 2 Lipiec 201113 l przez Mkaszpir
Napisano 2 Lipiec 201113 l Jak dla mnie concepty o wiele lepiej się prezentowały. Finalna wersja ma zbyt długaśną rękę trzymającą walizkę i moim zdaniem wygląda jak na "odpiernicz się". No offence, ale takie mam odczucie.