Ania Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Kreska proszę usuń jej tego wąsa, co? oprócz tego świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 wow swietna robota ale jedno co mnie w oczy kluje ...to to...ze czaszki nadziane na pal nie maja pekniec... :] ale to czepialstwo jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 dzieki za komentarze... Eol: dzieki za overpainta, troche sie dostosowalem ,ale tylko troche, bo sciemnilem tylko troche lewa czesc obrazka. Ania: ehh ten wąs, ja wiem ze go tam nie ma i ta cholerna warga daje takie efekt ale co tam , troche zamazałem, lepiej tak? Rowr: wiem wiem, w ogole te czachy bez detalu sa ale juz nie mam sily do nich. zostawiam tak, poza tym czepiasz sie :P Sokół: racja, za malo poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 a może coś w tym stylu? tak teraz mi przyszlo na mysl ze moze to u ciebie jest otwarta buzia, jesli tak to lepiej zamknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 noo zamknieta lepiej wyglada :) eeeee a pekniecia na czaszkach mozna szopem domalowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 nom, lepiej... ale zostawie z wąsem, znaczy sie otwarte, ze niby cos tam sobie szepce ;) a czachy poprawie w tygodniu, jak sie oczywiscie zalapie do finalu. jednak troche podmalowalem, tak lepiej jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RainSong Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Świetna pracka - bardzo klimatyczna :) drobny szczegół - domek Baby Jagi otaczaja drzewa lisciaste, a ściółka jest iglasta ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo dobre :) gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 swietna praca :) bede na ciebie glosowal(jak bedzie n.p.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurop3 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 witam! świetna pracka, głosuje na ciebie..........................yeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 Dla mnie bomba... Tylko tak z ciekawosci odbilbym pracke poziomo w ps-ie. Gdzies tam sie doczytalem, ze ludzie ogladaja prace, obrazki ogolnie od lewej (bo od lewej sie czyta...;)). Skoro Baba jest glowna atrakcja, to moze warto sprobowac? edit: Pozwolilem sobie sprobowac, mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz... (łatwiej zoobrazowac mysli...;)) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _Kreska_ Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 oj dzieki, dzieki za milutkie komenty :) (i ewentualne glosy::) RainSong: kurcze, dlaczego iglasta? lisci tam tyle nawalilem... George82: spoko, wszelkie propozycje mile widziane. a co do kompozycji to bym sie zgodzil ze od lewej, ale od gornej lewej. A pozniej leci sie jak w zegarku chyba. Chodzi o to zeby najpierw zauwazyc chate a pozniej babcie, a pozniej znowu chate ale tym razem w calosci, znaczy sie na kurzej nodze. Hmmm, teraz to wymyslilem czy taki byl plan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 A tego, ze jak zegar sie leci, to nie wiedzialem... Mi osobiscie lepiej sie pracke "czyta" na ten moj sposob. No ale ona jest Twoja...;] Tak, czy tak rewelacja! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 GRATULACJE!!! Dla mnie jednak babie: *brakuje wilkiej krosty na nosie... *drugie ujecie, gdzie jest zachecajacy usmiech w których pokazuje 2 zęby, gdzie jeden ułamany a drugi z diura na wylot, *do tego paskunde usta *w kapeluszu jakas dziura, również w ubraniu, bo za świerzo wyglada... *a moze koncepcja, jak baba sie przy tym oblizuje, a jezyk ma jak waz, albo dwa... zrobil bym takie drugie ujecie... ;)) DOBRA ROBOTA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 6 Listopad 2006 Share Napisano 6 Listopad 2006 aha... może by brode wydłużyć?? To klasycze ale, kto wie jak wyjdzie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 Ja wiem jak wyjdzie:) Wyjdzie inaczej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mr_ja Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 żeby tylko bokiem nie wyszło... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi