Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowiłem nauczyć się w końcu v-raya, materiałów , oświetlenia itp. Jako królika doświadczalnego wziąłem sobie model mp3 playera ;] Oceniajcie i mówcie w razie czego co poprawić :

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Poprawić materiały: konkretnie odbicia.No chyba ,że twój MP3 jest taki matowy to wtedy zwracam szacunek a model bardzo ładny....

Napisano

szkoda, że taka mała rozdziałka, może wyrenderujesz większą? dla mnie materiały są ok, trzaśmnij to na qmc może, takie renderki nie lubia plam od irr

Napisano

serwus :)

fajnie to wygląda. Jak posluchasz SWRSC, to zapewne będzie jeszcze lepiej :)

Chyba swoj cel zrealizowałes - i tak trzymać :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

Dzięki za komentarze

Siateczkę wrzucę niedługo razem z poprawioną wersją mp3 .... ale dam coś vv3k70r w zamian ;] :

Napisano

Wiesz.. fajnie wyszło. Wygląda jakby robione z kiepskiego aparatu albo komórką. Taki trochę low-fi.

Aha. kabelek jakby lewitował. Wtyczka znaczy się.

Napisano

A ja mówię, że F/X se jaja robi z nas i tyle :P Zdjęcie playera zrobione na tle jakiejś białej kartki czy coś, wyszparowane w PS-ie i wklejone na parkiet. Idę o zakład.

Napisano

Fucktycznie :] Ale coś z tamtym renderkiem jest nie tak:

1. wtyczka ma naokoło coś białego, jakby niedokładnie wyszparowane z białego tła

2. ta zatyczka na usb - ma dziwną białą poświatę od dołu

3. mały ten render i paskudna jakość

Napisano

hi andrzej ;). jestes kolejnym pokolenem wymiataczy :]. jak juz bedziesz pracowac w blizzie, platige, albo pixarze to załatw mi tam robote scenarzysty :0 bo kurt taki fajny nie jest :)

Napisano
Fucktycznie :] Ale coś z tamtym renderkiem jest nie tak:

1. wtyczka ma naokoło coś białego, jakby niedokładnie wyszparowane z białego tła

2. ta zatyczka na usb - ma dziwną białą poświatę od dołu

3. mały ten render i paskudna jakość

1. np: pozostałości po postproduckji w PS? chrom nie wyszedł jak powinien więc zaznaczył wtyczkę i rozjaśnił na oddzielnej warstwie?

2. np źle dobrane parametry materiału fallof dają taki efekt

3. w sumie racja więc przyłaczam się do prośby o highres render.

a swoją drogą nie kumam tego tekstu o Andrzeju...

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności