F/X Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Postanowiłem nauczyć się w końcu v-raya, materiałów , oświetlenia itp. Jako królika doświadczalnego wziąłem sobie model mp3 playera ;] Oceniajcie i mówcie w razie czego co poprawić :
NV Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Poprawić materiały: konkretnie odbicia.No chyba ,że twój MP3 jest taki matowy to wtedy zwracam szacunek a model bardzo ładny....
SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 szkoda, że taka mała rozdziałka, może wyrenderujesz większą? dla mnie materiały są ok, trzaśmnij to na qmc może, takie renderki nie lubia plam od irr
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 nieciekawe oświetlenie i brzydki materiał chromu (?) wokół wyświetlacza. reszta OK.
kannu Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 serwus :) fajnie to wygląda. Jak posluchasz SWRSC, to zapewne będzie jeszcze lepiej :) Chyba swoj cel zrealizowałes - i tak trzymać :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
!Ewert Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Mi sie bardzo podoba :) tylko wydaje sie być za duży dla parkietu, swiatło super tylko by sie przydał wiekszy render... Pozdro
FF Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Fajne, a on jest taki matowy chyba ze z czasem sie zdrapie taka powłoczka o jest połysk:P Wiem bo mam;D
kurt_hectic Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 hi andrzej ;). jestes kolejnym pokolenem wymiataczy :]. jak juz bedziesz pracowac w blizzie, platige, albo pixarze to napisz na gg :D . pozdro.
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Wszystko ładnie pieknie, ale proporcje player-parkiet robia dziwne wrazenie. Pozdrawiam
F/X Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 Dzięki za komentarze Siateczkę wrzucę niedługo razem z poprawioną wersją mp3 .... ale dam coś vv3k70r w zamian ;] :
Maceo Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Wiesz.. fajnie wyszło. Wygląda jakby robione z kiepskiego aparatu albo komórką. Taki trochę low-fi. Aha. kabelek jakby lewitował. Wtyczka znaczy się.
Vegavin Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 A ja mówię, że F/X se jaja robi z nas i tyle :P Zdjęcie playera zrobione na tle jakiejś białej kartki czy coś, wyszparowane w PS-ie i wklejone na parkiet. Idę o zakład.
Vegavin Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Fucktycznie :] Ale coś z tamtym renderkiem jest nie tak: 1. wtyczka ma naokoło coś białego, jakby niedokładnie wyszparowane z białego tła 2. ta zatyczka na usb - ma dziwną białą poświatę od dołu 3. mały ten render i paskudna jakość
Golus Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 hi andrzej ;). jestes kolejnym pokolenem wymiataczy :]. jak juz bedziesz pracowac w blizzie, platige, albo pixarze to załatw mi tam robote scenarzysty :0 bo kurt taki fajny nie jest :)
tweety Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Fucktycznie :] Ale coś z tamtym renderkiem jest nie tak: 1. wtyczka ma naokoło coś białego, jakby niedokładnie wyszparowane z białego tła 2. ta zatyczka na usb - ma dziwną białą poświatę od dołu 3. mały ten render i paskudna jakość 1. np: pozostałości po postproduckji w PS? chrom nie wyszedł jak powinien więc zaznaczył wtyczkę i rozjaśnił na oddzielnej warstwie? 2. np źle dobrane parametry materiału fallof dają taki efekt 3. w sumie racja więc przyłaczam się do prośby o highres render. a swoją drogą nie kumam tego tekstu o Andrzeju... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi