Napisano 11 Wrzesień 200618 l Nie zabijać Lepera!!! on jeszcze może być prezydentem pomyślcie tylko, darmowa stodoła dla wszystkich chyba byście nie chcieli ominąć takiej okazji? :D
Napisano 13 Wrzesień 200618 l szkoda, ze zmirrorowales polowki, bo przez to nie ma fryzury lepera, ktora badz co dadz dodaje mu tego "specyficznego" uroku :) tak czy owak, ladnie pozdrowki
Napisano 13 Wrzesień 200618 l z oczami z fotki wyglądał znacznie lepie.. teraz znowu wg mnie mało go przypomna.
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Autor szkoda, ze zmirrorowales polowki, bo przez to nie ma fryzury lepera, ktora badz co dadz dodaje mu tego "specyficznego" uroku :) tak czy owak, ladnie w sumie to mogłem zaszaleć no ale juz zapóźno na zmiany A ja myślałem ze to stary Kwaśniewski ;P O_o hah teraz super :D wpakuj go w CS'a bądź Ut 2004 :D i jedziemy :D :D spx ale endriu siał by za duże spustoszenie na mapie trzeba by było zrobić jeszcze romka dla równowagi :D z oczami z fotki wyglądał znacznie lepie.. teraz znowu wg mnie mało go przypomna. no to jednak fota była a nie model... thxxx
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Ja bym go wrzucił do san andreas a tam ubrał w ciuchy binco, zgarnął 3 ziomków a potem wsadził do uwcześnie wgranego czarnego BMW :D
Napisano 5 Październik 200618 l całkiem niezły, ale fakt faktem ze gdybyś mu zrobił zaczeske tak jak w orginale jeszcze bardziej by sie upodobnił
Napisano 11 Październik 200618 l On ma na wszystkich zdjęciach tak lekko opuszczone zewnętrzne części brwi. Taki wyluzowany jest. Tutaj jak dla mnie za mało ma on tego luzu.
Napisano 11 Październik 200618 l Autor Teraz juz zostaw bo bedziesz musial jeszcze weksle robic :P hehhei teraz jeszcze dodatkowo giertycha bo jak juz wspomnieli teraz są jednym ciałem :D On ma na wszystkich zdjęciach tak lekko opuszczone zewnętrzne części brwi. Taki wyluzowany jest. Tutaj jak dla mnie za mało ma on tego luzu. a jak ma byc wyloozowany jak go z rządu próbują wykopać? (zarcik taki mały) Bardziej jak Kwaśniewski wyglada :D:D no co za beszczelność (kolejny zarcik) :D :P bedzie mi teraz mówił ze refki pomyliłem :D:D całkiem niezły, ale fakt faktem ze gdybyś mu zrobił zaczeske tak jak w orginale jeszcze bardziej by sie upodobnił pewnie tak, nawet chciałem to zrobić ale jakoś nie mogłem sie zabrać :/ ale cały czas próbuje z nim walczyć [ z leniem :D] Ja bym go wrzucił do san andreas a tam ubrał w ciuchy binco, zgarnął 3 ziomków a potem wsadził do uwcześnie wgranego czarnego BMW :D heh bmw ? a nie hammer :D ?
Napisano 11 Październik 200618 l Hehehe, Andrzej. Troche brakuje tej twojej kopi do Andrzeja, ale modelowanie postaci to baaaaardzo trudna sprawa... przynajmniej dla mnie. Mi nie podobają się spodnie w twoim Andrzeju, sa jakieś takie nienaturalne, jakieś fałdy by się przydały i zmiana kształtu. Dobry pomysł z tym Lepusiem, jak weszedłem do tego tematu pierwszy raz to się troche uśmiałem :D. Jak się troche podciągne to wymodeluje swojego Pana od matematyki... :D też śmieszna postać hehe :D.
Napisano 15 Październik 200618 l ogólnie to fajna postać, ale endrju tylko z tekstury endrju przypomina. i z włosow..:/