Chrisbear Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Nie zabijać Lepera!!! on jeszcze może być prezydentem pomyślcie tylko, darmowa stodoła dla wszystkich chyba byście nie chcieli ominąć takiej okazji? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 szkoda, ze zmirrorowales polowki, bo przez to nie ma fryzury lepera, ktora badz co dadz dodaje mu tego "specyficznego" uroku :) tak czy owak, ladnie pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 A ja myślałem ze to stary Kwaśniewski ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 z oczami z fotki wyglądał znacznie lepie.. teraz znowu wg mnie mało go przypomna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 hah teraz super :D wpakuj go w CS'a bądź Ut 2004 :D i jedziemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 19 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2006 szkoda, ze zmirrorowales polowki, bo przez to nie ma fryzury lepera, ktora badz co dadz dodaje mu tego "specyficznego" uroku :) tak czy owak, ladnie w sumie to mogłem zaszaleć no ale juz zapóźno na zmiany A ja myślałem ze to stary Kwaśniewski ;P O_o hah teraz super :D wpakuj go w CS'a bądź Ut 2004 :D i jedziemy :D :D spx ale endriu siał by za duże spustoszenie na mapie trzeba by było zrobić jeszcze romka dla równowagi :D z oczami z fotki wyglądał znacznie lepie.. teraz znowu wg mnie mało go przypomna. no to jednak fota była a nie model... thxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Ja bym go wrzucił do san andreas a tam ubrał w ciuchy binco, zgarnął 3 ziomków a potem wsadził do uwcześnie wgranego czarnego BMW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Bardziej jak Kwaśniewski wyglada :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 całkiem niezły, ale fakt faktem ze gdybyś mu zrobił zaczeske tak jak w orginale jeszcze bardziej by sie upodobnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Teraz juz zostaw bo bedziesz musial jeszcze weksle robic :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 On ma na wszystkich zdjęciach tak lekko opuszczone zewnętrzne części brwi. Taki wyluzowany jest. Tutaj jak dla mnie za mało ma on tego luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 Teraz juz zostaw bo bedziesz musial jeszcze weksle robic :P hehhei teraz jeszcze dodatkowo giertycha bo jak juz wspomnieli teraz są jednym ciałem :D On ma na wszystkich zdjęciach tak lekko opuszczone zewnętrzne części brwi. Taki wyluzowany jest. Tutaj jak dla mnie za mało ma on tego luzu. a jak ma byc wyloozowany jak go z rządu próbują wykopać? (zarcik taki mały) Bardziej jak Kwaśniewski wyglada :D:D no co za beszczelność (kolejny zarcik) :D :P bedzie mi teraz mówił ze refki pomyliłem :D:D całkiem niezły, ale fakt faktem ze gdybyś mu zrobił zaczeske tak jak w orginale jeszcze bardziej by sie upodobnił pewnie tak, nawet chciałem to zrobić ale jakoś nie mogłem sie zabrać :/ ale cały czas próbuje z nim walczyć [ z leniem :D] Ja bym go wrzucił do san andreas a tam ubrał w ciuchy binco, zgarnął 3 ziomków a potem wsadził do uwcześnie wgranego czarnego BMW :D heh bmw ? a nie hammer :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lex Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Hehehe, Andrzej. Troche brakuje tej twojej kopi do Andrzeja, ale modelowanie postaci to baaaaardzo trudna sprawa... przynajmniej dla mnie. Mi nie podobają się spodnie w twoim Andrzeju, sa jakieś takie nienaturalne, jakieś fałdy by się przydały i zmiana kształtu. Dobry pomysł z tym Lepusiem, jak weszedłem do tego tematu pierwszy raz to się troche uśmiałem :D. Jak się troche podciągne to wymodeluje swojego Pana od matematyki... :D też śmieszna postać hehe :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cruzh3r Napisano 15 Październik 2006 Share Napisano 15 Październik 2006 ogólnie to fajna postać, ale endrju tylko z tekstury endrju przypomina. i z włosow..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi