Napisano 8 Sierpień 200618 l Część jakiś czas temu widziałem post na max3d w którym był link do strony na której był pełen opis funkcji itp. do 3DS MAX'a w jezyku polskim ale nie mogę go odnaleść proszę o pomoc. Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200618 l Ach, te ukryte pragnienia. Ktoś powiedział kiedyś, że jeśli bardzo się czegoś pragnie, można to zobaczyć w swoich snach. :)
Napisano 8 Sierpień 200618 l O_O Nie no gratulacje dla autora, że mu się chciało. Ale mimo wszystko, czasem warto zaglądać do słownika. Twożenie kamer
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor Dokładnie! a myślę, że ta stronka może posłużyć tym którzy jeszcze nie kupili książki tak dla ogólnej informacji o max'e
Napisano 9 Sierpień 200618 l a właśnie... propos książki... to jaką do maxa 7 polecacie??... Tak żeby znalazło się w niej coś na temat Mentala, bo rendering najbardziej mnie interesuje.
Napisano 9 Sierpień 200618 l a propo książki to zdaje się jest właśnie kopia książki do maxa nazwy niestety nie pamiętam
Napisano 9 Sierpień 200618 l Autor Najbardziej odpowiednią lekturą będzie 3DS MAX 5 Projekty i rozwiązania w empiku kosztuje jakieś 90 zł jak kupiłem ją za 70 była lekko zjechana :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l chodzi mi o to, że to co pokazują na stronie to książka wydana przez heliona.