javor Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 zrób troche szersze te ramie przy lusterku i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 nie no lustereczko samo w sobie złe nie jest, tylko lepiej by można było ocenić gdyby było wraz z modelem i wszystko ładnie wyrenderowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 pecet ma racje i javor też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 http://www.mosk.pl/bruneq/img/hehe.jpg nie patrzcei na lakeir bo ejst tamjakis takis Vraycarpaint...czy jakos tak.... jedyne co to material chromu sie nei zmieni! a i mam ambitniejsze plany na "pomalowanie" tego autka!:) BTW: symmetry mi sie nie chcialo ustawiac...dlatego dzioorka!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 co to za ziarno na lakierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 tu gdzies na forum kiedys znalazlem darmowe materialy do Wryja...m.in VrayCarPaint .....nie chcialo mi sie walczyc bo bardziej chodzilo mi o chromik niz o lakier!! tak wiec lakierem jak juz powiedzialem nie przejmowac sie...bo bedize tam texturka ..ale to moja slodka tajemnica jest jak calosc bedize wygladac!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 damusTo: widzisz... Jakbys robil w Vrayu to bys sie nie pytal ;P hehe Bruneq, lakier i tak bedziesz musial podkrecic jak bedziesz dawal teksture czy cos... no w sumie nie wiem co tam knujesz ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 ten kolor za niebieski :p "niewygodny" dla oczu, a lusterko teraz troche małe sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 To ja podtrzymuje pytanie - co to za badziewie ? te plamiaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 oj Damus...ty to czepialski jestss!!! jak zrobie swoj material to plamek nie bedize!!! moze za mało czegos jest i sie porobilo... Pecet Cholera.....czytacie wy moje posty czy tylko obrazki ogladacie?:P tu sie jeszcze wsio zmieni!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 No dobra to popracuj moze teraz nad tym shaderkiem a bok poprawiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 no co ty Damus.....shader to bedzie czesc ostatnia!! jeszcze musze pare rzeczy podorabiac i popoprawiac...ale czas bedzie od poniedzialku!:) Teraz Kobiete mam na glowie to jeszcze gorzej z czasem!:)ale jeszcze trzeba zrobic pierdółki takie jak migacze, przedni emblemacik, wycieraczki, antenka!;) i takie małe wykończenia wkoło wotu i przedniej szyby!!O...I spojler!! a lakeir to chce dac cos w tym stylu http://www.du.edu/~jowalsh/camaro%2069.jpg tylko ze bedą złote paski no i chce podpisik walnąc na przodzie!:) bedize sweet!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 21 Listopad 2006 Autor Share Napisano 21 Listopad 2006 w sumie nie wiem po co ten kurz z watku zdejmuje! no ale... renderowalem to przez 3h...poczym komp mi sie zresetowal!tylko tyle zostalo!! zrobilem pare bledow w texturowaniu..poprawie pozniej!:P bo komp mi nie daje rady przy calosci juz BTW: Kto da mi jakiegos cynka jak zrobic ladne sszyby w VRAY'u? bo Qtwicy dostane! Edit: Damus...Use Your Imagination!:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Listopad 2006 Share Napisano 21 Listopad 2006 Tia jak by ci to powiedzieć.... ... będe miły i sympatyczny, troche nie wyraźne to takie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satanicus1991 Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Model jest bardzo spoko, ale na renderze... ... ... ... w sumie nic nie widać. Mozaika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Nie no mogles poczekac az ci sie wyrenderuje a nie na prepassie zakonczyc... Wlacz rendera a ty idz sobie pobiegaj czy cos w miedzy czasie jak sie nie mozesz doczekac ;P Bo widze (troche widze) niezly model!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Listopad 2006 Autor Share Napisano 22 Listopad 2006 czytacie co napisalem??:P byl reset, nie bylosejwa, musze ustawiac renderer od poczatku!:( dzisaij sie piobawie jak wroce ze szkoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 No to cos namotales ze ci sie tyle renderowalo w 3h... :/ A jakiego masz kompa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Fajny kolorek lakieru ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 22 Listopad 2006 Share Napisano 22 Listopad 2006 Panie pan nam dajesz wybrakowany materiał co nas obchodzi że reset był, my chcemy ładne kolorowe i nie pryszczate - kapiszi Jak to reset to jakim cudem zapisało ci sie to coś ? w czym ty to renderujesz pewnie Vray jakiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Listopad 2006 Autor Share Napisano 23 Listopad 2006 mini update...mini bo cchialem go dziisiaj dac!:) wtdaje mi sie ze uszczelke zrobie w kolorze lakieru!!i tak jest jakos przepalone!moze jutro powalcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 No przepalone troszke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 Narazie nic nie widać.Można powiedzieć że narazie modeling skończyłeś teraz tylko go wyrenderuj z dobrymi materiałami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Listopad 2006 Share Napisano 23 Listopad 2006 No udało sie wyeliminować ciapki a może tak uda sie jeszcze podnieść rozszielczosc i zmniejszyć kompresje, wówczas pogadamy o modelu i shaderach, taka moja propozycja :] i sugestia ;) działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nobody_Man Napisano 24 Listopad 2006 Share Napisano 24 Listopad 2006 Hmm... odnoszę wrażenie, że góra wozu jest do poprawki :| Słupki za płaskie i za niskie. Dach sprawia wrażenie cienkiego, jak kartka papieru :| Zaznaczyłem Ci co nieco http://img236.imageshack.us/my.php?image=screenyp9gp0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 chłopie nie jęcz trzeba w zyciu twardziochem byc nie mięciochem. Jak to ci nikt nie chce pomóc ?? No wlepiłes render lusterka z komentarzem gotowym to co sie spodziewasz ? Wszyscy czekają na dalej i więcej od i tyle ;) masz cos nowego czy nie ? Napisane przepalone gdzie poprawka ? Przeciez wiesz że to znaczy iz suma swiateł jest ciut za duża i trzeba jedno lub ileś tam w zaleznosci od oczekiwanego efektu osłabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Luty 2007 Autor Share Napisano 16 Luty 2007 no zamordduje!:) ...a nikt nie chce pomoc w innym wątku!:P:P:P no ale dobra....mam cos dla ciebei!:) niestety...teraz na a chwile musze zawiesic prace nad tym....chociaz pozostalo neiwiele! tylne swiatlo ...texturka oponek i pare doslownie malutkich detali! ale wroce bo za duzo pracy włozylem w to auto .....tyle ze po licencjacie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 OK to jak wrócisz do tego watku pogadamy po mesku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Luty 2007 Autor Share Napisano 16 Luty 2007 Ok! Jak mężczyzna z Damusem!:) A jak tam twoja Shelby zyje?!:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 ...niezly temat - muscle car'y rzadza :) ale nie mow ze nikt nie chce tobie pomoc- masz necik to masz googla -jak masz googla to masz wielgachny zasob referek do modelu- nie pokazuj jako referki jakiegos samochodziku z metalu czy tez plastiku w skali 1/24 (?) kiedy mozesz poogladac fotki orginalu -pierwsza z brzegu zamieszczam i od razu widac ze cos nie gra - poogladaj w ten sposob twoj model z kazdej strony to z pewnoscia sam wychwycisz miejsca do poprawek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Luty 2007 Autor Share Napisano 16 Luty 2007 echh......czytanie ze zrozumieniem nie jest polakow mocna stroną!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 16 Luty 2007 Share Napisano 16 Luty 2007 ...jasne- po prostu z "tylka" sa te skrooty- pisz zatem jasno bo nie kazdy akurat ma ochote sprawdzac kazdy odnosnik i stad mozliwosc jego opisania- u ciebie "stoi" "camaro" i nizej "watek w ktorym nikt nie chce mi pomoc" wybacz ale to ty wprowadziles zamieszanie :P (pomimo znaczkow typu srednik) i moglbym odparowac ze "pisanie nie jest polakow mocna strona" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Luty 2007 Autor Share Napisano 16 Luty 2007 ale w poprzednim poscie poprzedzajacym twoja wypowiedz napisalem ze to nei ten link!:P...no ale co tam...milo ze komentujecie!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi