Pilot Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 trochu mnie nie było, model prawie na ukończeniu, update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Rozwalasz mnie tym modelem - yyyy tzn jest zajefajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 update: HIGH RESOLUTION takie pytanko do was - czy znacie jakiś prosty i szybko sposób żeby zrobic sznurek zaplatany jak warkocz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NukeDMAn Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 wyglada jak by glowna os byla krzywa...taka wygieta od ciezaru kol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aust Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 czy znacie jakiś prosty i szybko sposób żeby zrobic sznurek zaplatany jak warkocz ?? Jasne!!! W dziale tutorjale jest świetny tutek o robieniu kosza z wikliny i tam jest genialny sposób na wszelkie plecione sznury, liny itp. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 taka mała zajawka animacji slinika: DEMO ~4,5 MB (800x600) tutaj należą sie podziękowania dla NukeDMAna za udostępnienie mocy obliczeniowej swojego kompa do tego dema (i kolejnych animacji :P) oraz dla Turiela - człowieka który nauczył mnie animować ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 hehe ciekawa fabula tej animacji.. :P fajne, a pewnie bedzie jeszcze lepsze z mapkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 przymiarka do materiałów, wiem ze deske musze troszku poprawić :) komentarze mile widzanie, bo ostanio trochu ich mało było :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość NukeDMAn Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 moim zdaniem zloty jest za malo zloty :) brakuje mi tam jasnego zoltego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 No i ta rama jest taka szara... zbyt malo srebrzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SiwyBocian Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Bardzo Ladne rysunki. Wlasnie chcialem sobie kupic taki model, ale niestety jest za drogi jak na moje zarobki. Chcialbym wiedziec jak ty to zrobilesz bo to prawie wyglada originalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2007 oj dawno mnei nie było, to przez szkołe, świeta itp sprawy :P przez ten czas model zdołał przejść face lifting w Rhino, zrobiłem materiały, jako że termin sie zbliża to jest wersja finalna dla producenta, ale ja jeszcze sie trochu tym pobawie później żeby mieć ładny model w portfolio :) aktualnie renderuje już drugi dzień animacje, niebawem powinna sią ukazać na forum komentarze mile widziane edit: pozdrowienia dla Grzesia (NukeDMAn) który mi pomaga w renderingu dzień i noc :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voodoo_Dancer Napisano 5 Styczeń 2007 Share Napisano 5 Styczeń 2007 Model ekstra, materiały mogłyby być trochę lepsze. Gdzie można zakupić taki silnik? Na allegro i w google nie znalazlem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 http://www.stirling-technik.de edit: chyba nikt mnei nie lubi bo nic nikt nie pisze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 2 Maj 2007 Autor Share Napisano 2 Maj 2007 Przesiadka na Blendera i Yafraya. Czekam na komentarze. referki: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muminek Napisano 3 Maj 2007 Share Napisano 3 Maj 2007 Ile takie cudo kosztuje ? Kiedyś myślałem o zrobieniu czegoś takiego z puszki po piwie :D http://www.physics.sfasu.edu/astro/courses/egr112/StirlingEngine/stirling.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Fajne :) Ale drewno IMHO troche za bardzo sie swieci...jak psu jajca :) Troche mniej moze sie powinno swiecic. I troche Ci sie texta na boku rozjechala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 4 Maj 2007 Share Napisano 4 Maj 2007 Ciekawe to :) Ale imo na tych "oczkach" w tej szarej części urządzenia przydałby się lekki gouraud albo phong (w sensie gładkie cieniowanie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Maj 2007 Autor Share Napisano 4 Maj 2007 Chodzi o wewnętrzną cześć oczek?? Chyba nie dałem tam smootha :) - w końcu jakieś komentarze - dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 brak chamferów i ładnego studia bardzo boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaro16 Napisano 7 Maj 2007 Share Napisano 7 Maj 2007 bardzo fajnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 7 Maj 2007 Autor Share Napisano 7 Maj 2007 Ze studiem to wiem :/ mam z tym mały problem (ucze się dopiero), moze jakies wskazówki ??. Gdzie brak chamferów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi