Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No coz, podejscie drogie. Wiekrzy render, powoli lapie jak tu wszysto dziala ;)

Sama maszyna jest wlasciwie gotowa. Bede probowal zmienic oslony rak, tylnej czesci z silnikami oraz dolaczyc lepiej dopracowane dzialko. Potem pomysle o texturkach i jakiejs scence z tym modelem.###zmienilem obrazek zeby bylo widac jakies zminy###

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

antyaliasing, jakieś porządne studio, staraj sie nie uzywac jednorakiego materiału na całym obiekcie, co więcej dużo lepiej wyglądałby imo pobrudzony, miejscami zardzewiały, matowy a nie refleksyjny ;) pokaż zużycie metalu, może jakieś wgniecenia na pancerzu po pociskach, rysy etc.

edit : 300 post xD

Napisano

Ladnie teraz, chociarz um tte emblematy mogly by tez doswiadczyc lekkiego braku farby :)bardziej by pasowaly, choc musze powiedziec ze mi sie o wiele bardziej podobala lsniaca wersja, ta jest teraz taka ugh.... nie wiem dla wszytskich aby cos bylo ladne to musi byc brzydkie ^^

Napisano

Wypowiedz brzmiaca "brzydkie tekstury" to chyba totalna ignorancja. Do niczego konstruktywnego to na pewno nie prowadzi. Pan Piotrek powinien chyba wiecej wysilku wkladac w swoje wypowiedzi :) A teraz co do pracy to musze powiedziec ze idzie to w dobrym kierunku aczkolwiek nie wiem czy jest potrzeba pokazywania pozostalych "jednakowych" modeli gdyz umm... troche to wprowadza monotonie.... ummm moim skromnym zdaniem to tutaj umm... widzialbym tego mecha na jakiejs platformie gdzie stalby dosc statycznie a do niego podoczepiane byly by kable i inne peryferia. Meysle o czyms na wzor platform przy wachadlowcach kosmicznych, gdzie bylby mostek ktory by umozliwial dostanie sie do kabiny pilotazowej itd... cos co ppompowaloby paliwo, jakies zasilanie. Tam tez mozna by dac tych zolniezy itd.... Ummm czekam tak czy inaczej na postepy w pracy i zycze powodzenia :)

Napisano

Maly update, lampki i obsluga techniczna. Nie moje sa tylko niektore textury i wiekrzosc czesci modelu goscia od obslugi tech.. (leniwy bylem). Drazni mnie troche ta pusta sciana, ale niezle uklada sie na niej cien wiec sprobuje tego niezepsuc. ;)

Napisano

ta tekstura metalu do wymiany!!!!! :) polecam mayang.com albo aparat w dlon i cykac zdjecia, potem photoshop i mixy albo juz w maxie... bo narazie straszna zupa ;]