Napisano 22 Sierpień 200618 l Autodesk utworzył nowy serwis "The Area", który ma na celu umożliwienie posiadaczom produktów Autodesku na dzielenie się ze sobą swoimi doświadczeniami i technikami pracy. Ciekawostką jest natomiast, iż niektóre udostępnione materiały na stronie ,dostępne kiedyś były tylko dla posiadaczy srebrnego bądź platynowego czlonkowsta Autodesk. Więcej: area.autodesk.com
Napisano 22 Sierpień 200618 l dzieki za info, choc pewnie jeszcze za malo wiem by sie tam pakowac no ale..oblookam:)
Napisano 22 Sierpień 200618 l Ja się nie znam, ale raczej napisałbym Autodeska niźli Autodesku ;] i raczej popełnił byś błąd :D
Napisano 23 Sierpień 200618 l zobaczymy jak się to wszystko rozkręci, forum narazie jest tragiczne, nieczytelne i niepraktyczne. Wogóle dziwny pomysł żeby forum integrować z całą resztą serwisu, trochę ciasno się przez to robi. Poczekamy zobaczymy...:)
Napisano 23 Sierpień 200618 l W sumie to fajne tylko te tuty z Aliasa, bo reszta od dawna jest ogólniedostępna w necie.
Napisano 23 Sierpień 200618 l ALBO ja nie widzę ale nie ma tam nic o Autocadzie...NIEfajnIE P.S. Co może być lepszego o 3d niż nasze Max3d Forum:_)gdzie wszyscy wszystko i tak wiedzą;_) Ale pojechałem wazeliną, co nie?;)