adek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Autodesk utworzył nowy serwis "The Area", który ma na celu umożliwienie posiadaczom produktów Autodesku na dzielenie się ze sobą swoimi doświadczeniami i technikami pracy. Ciekawostką jest natomiast, iż niektóre udostępnione materiały na stronie ,dostępne kiedyś były tylko dla posiadaczy srebrnego bądź platynowego czlonkowsta Autodesk. Więcej: area.autodesk.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 dzieki za info, choc pewnie jeszcze za malo wiem by sie tam pakowac no ale..oblookam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Ja się nie znam, ale raczej napisałbym Autodeska niźli Autodesku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 troche mi przypomina alias comunity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Ano przypomina, bo już nie ma community. Właśnie zlikwidowali :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Ja się nie znam, ale raczej napisałbym Autodeska niźli Autodesku ;] i raczej popełnił byś błąd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 :d :d :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 zobaczymy jak się to wszystko rozkręci, forum narazie jest tragiczne, nieczytelne i niepraktyczne. Wogóle dziwny pomysł żeby forum integrować z całą resztą serwisu, trochę ciasno się przez to robi. Poczekamy zobaczymy...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mathix Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 W sumie to fajne tylko te tuty z Aliasa, bo reszta od dawna jest ogólniedostępna w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anomal Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 ALBO ja nie widzę ale nie ma tam nic o Autocadzie...NIEfajnIE P.S. Co może być lepszego o 3d niż nasze Max3d Forum:_)gdzie wszyscy wszystko i tak wiedzą;_) Ale pojechałem wazeliną, co nie?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi