Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kolorek boski ;), ale czemu kreski stawiałeś we flashce w ps'ie się nie da :]

2 i 3 (trochę skęcony) najbardziej mi się podobają.

Pozdrawiam

Napisano

Jasne, że linie można w photoshopie, ale ja i tak pracuję z flashem więc chętnie go używam do szkiców. Głównie dlatego, że wychodzą wygładzone i można sobie je wyginać. W ps'ie kiedy jakaś krzywizna mi nie wychodzi to muszę rysować jeszcze raz i jeszcze raz i tak czasem kilka razy... Z flashem jest ze 2x szybciej.

Napisano

Prosta czerwień i odrobina szarości i taki fajny efekt:D 2,3 mi się najbardziej podobają. 4 też super. Najfajniejszy moim zdaniem jest 2 projekt.

Napisano

Generalnie pieknie, nie przekonuje mnie tylko ogolny walor nalozony na bryly. Gdyby zabrac flashowe linie i glowne akcenty swietlne i odbicia, wyszla by prawdopodobnie masa bez dostatecznie zdefiniowanej formy.

Napisano

Elementy sobie doskonale z tym polecianym walorem poradziły. Skoro to nie fotoreal ani malarskie szkice a oparte o kontur rysunki to nie wymagają niczego ponad podkreślanie akcentów, co zostało efektownie uczynione. Zakładanie więc że gdyby babka miała wąsy mija się z celem.

Napisano

tak naprawdę kolor jest tutaj tylko dodatkiem do linii i nie starałem się zbyt dosłownie definiować bryły.

To projekty powstałe w przerwie pracy pod wpływem impulsu i póki nie dostanę następnej iskry to nic podobnego w najbliższym czasie raczej nie powstanie.