Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

Zainspirowany paroma pracami postanowiłem wkońcu bardziej zainteresować się zbrushem i przy okazji dla treningu texturowania poczyniłem takiego szkarada.

Base mesh i uv w 3dsmaxie , displace w zbrushu , reszta textur - photoshop. wyrenderowane mentalnie. Chętnie usłyszę słowa krytyki

Animacja obrotu 360 : http://acrem.linuxd.pl/allied/360.avi ( 1mb )

frontrc9.jpg

perspsd4.jpg

side1ul6.jpg

side2xd7.jpg

pozdrawiam

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

miejscami rozmyta texturka troche boli bardzo, przez to wygląda jakby model tu i ówdzie wyglądał na prosty ze zwykłym duzym noisem, poprostu detal ginie ale ogólnie to pozytyw

Napisano

Chyba nawet wiem jakie prace cie zainspirowaly:) troche moglbys posiedziec nad sss i oczywiscie nad samym modelem ale nie jest zle, a od tej pory bedzie juz tylko lepiej:D

Napisano

też myślę , że od tej pory będzie lepiej ;) dzięki za komentarze , pomogliście mi pare rzeczy zauważyć ;) teraz zabiorę się za jakiegoś zombiaka

Gość misterTornister
Napisano

Ale ten pan ma straszna buzie ojeju jeju, az mnie drgawki przeszyly od glowy po skarpetki. Moj kot tez sie przestraszyl, wiem bo wskoczyl na zyrandol i nie chce zejsc. Pozdrawiam 10 gwiazdek :D

Napisano

postaraj się jakoś pokazać ciężar głowy, tutaj ma wąską, gumową szyję, nie wydać barków/barek/wtf, przez co nie wiadomo na czym się ona opiera i czy zaraz nie spadnie.

teksturowanie ci dobrze wyszło, ale dodaj potem w postprocessie coś w rodzaju SSS, żeby światło na skórze było miększe

przy zombiaku pamiętaj o różnych ścięgnach i kościach

czekam na kolejną prackę :)

Napisano

dla mnie to nie ma czego krytykowac ale to dlatego ze jestem poczatkujacy:D

ocena 9/10. troche przesadziles z cieniem w niektorych miejscach przydalobysie nad nim popracowac.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności