Nezz Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Hej Zainspirowany paroma pracami postanowiłem wkońcu bardziej zainteresować się zbrushem i przy okazji dla treningu texturowania poczyniłem takiego szkarada. Base mesh i uv w 3dsmaxie , displace w zbrushu , reszta textur - photoshop. wyrenderowane mentalnie. Chętnie usłyszę słowa krytyki Animacja obrotu 360 : http://acrem.linuxd.pl/allied/360.avi ( 1mb ) pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Heh to Wildstein :* Tylko włosków brakuje. I łuki brwiowe jak ze star treka.
AGmakonts Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 miejscami rozmyta texturka troche boli bardzo, przez to wygląda jakby model tu i ówdzie wyglądał na prosty ze zwykłym duzym noisem, poprostu detal ginie ale ogólnie to pozytyw
piotrek Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Jakiśtaki nieciekawy ten koleś :) Model pewnie jest ok, ale tekstury i design mogłyby być lepsze.
mrkrzysiek Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 model ładny AG dobrze napisał z tymi rozmytymi texturami ale i tak jest fajnie, ja tak jeszcze nie potrafie więc się podoba
Pawelkos Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Ale brzydaall. Fajny brzydal, nawet taki ladny ten brzydal :]
Maqs Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Chyba nawet wiem jakie prace cie zainspirowaly:) troche moglbys posiedziec nad sss i oczywiscie nad samym modelem ale nie jest zle, a od tej pory bedzie juz tylko lepiej:D
KLICEK Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 bardzo fajny lepek textuki i tak dalej :) Nie czuje dispa na nim prawie w ogole, niestey :)
flesz_gordon Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 w jakiej jaskini to zyje? :D fajnie wyszlo gleboko osadziles oczy...no ale toma cruisa tutaj nie czuje, wiec chyba tak mialo byc ;)
Nezz Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Napisano 28 Sierpień 2006 też myślę , że od tej pory będzie lepiej ;) dzięki za komentarze , pomogliście mi pare rzeczy zauważyć ;) teraz zabiorę się za jakiegoś zombiaka
Gość misterTornister Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Ale ten pan ma straszna buzie ojeju jeju, az mnie drgawki przeszyly od glowy po skarpetki. Moj kot tez sie przestraszyl, wiem bo wskoczyl na zyrandol i nie chce zejsc. Pozdrawiam 10 gwiazdek :D
muody Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 postaraj się jakoś pokazać ciężar głowy, tutaj ma wąską, gumową szyję, nie wydać barków/barek/wtf, przez co nie wiadomo na czym się ona opiera i czy zaraz nie spadnie. teksturowanie ci dobrze wyszło, ale dodaj potem w postprocessie coś w rodzaju SSS, żeby światło na skórze było miększe przy zombiaku pamiętaj o różnych ścięgnach i kościach czekam na kolejną prackę :)
Bacry Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Leonardo DiCaprio?? przydał by się sss (szczególnie na uszach)
drem Napisano 2 Wrzesień 2006 Napisano 2 Wrzesień 2006 dla mnie to nie ma czego krytykowac ale to dlatego ze jestem poczatkujacy:D ocena 9/10. troche przesadziles z cieniem w niektorych miejscach przydalobysie nad nim popracowac.
Rekomendowane odpowiedzi