Napisano 28 Sierpień 200618 l Hej Zainspirowany paroma pracami postanowiłem wkońcu bardziej zainteresować się zbrushem i przy okazji dla treningu texturowania poczyniłem takiego szkarada. Base mesh i uv w 3dsmaxie , displace w zbrushu , reszta textur - photoshop. wyrenderowane mentalnie. Chętnie usłyszę słowa krytyki Animacja obrotu 360 : http://acrem.linuxd.pl/allied/360.avi ( 1mb ) pozdrawiam
Napisano 28 Sierpień 200618 l Heh to Wildstein :* Tylko włosków brakuje. I łuki brwiowe jak ze star treka.
Napisano 28 Sierpień 200618 l miejscami rozmyta texturka troche boli bardzo, przez to wygląda jakby model tu i ówdzie wyglądał na prosty ze zwykłym duzym noisem, poprostu detal ginie ale ogólnie to pozytyw
Napisano 28 Sierpień 200618 l Jakiśtaki nieciekawy ten koleś :) Model pewnie jest ok, ale tekstury i design mogłyby być lepsze.
Napisano 28 Sierpień 200618 l model ładny AG dobrze napisał z tymi rozmytymi texturami ale i tak jest fajnie, ja tak jeszcze nie potrafie więc się podoba
Napisano 28 Sierpień 200618 l Chyba nawet wiem jakie prace cie zainspirowaly:) troche moglbys posiedziec nad sss i oczywiscie nad samym modelem ale nie jest zle, a od tej pory bedzie juz tylko lepiej:D
Napisano 28 Sierpień 200618 l bardzo fajny lepek textuki i tak dalej :) Nie czuje dispa na nim prawie w ogole, niestey :)
Napisano 28 Sierpień 200618 l w jakiej jaskini to zyje? :D fajnie wyszlo gleboko osadziles oczy...no ale toma cruisa tutaj nie czuje, wiec chyba tak mialo byc ;)
Napisano 28 Sierpień 200618 l Autor też myślę , że od tej pory będzie lepiej ;) dzięki za komentarze , pomogliście mi pare rzeczy zauważyć ;) teraz zabiorę się za jakiegoś zombiaka
Napisano 29 Sierpień 200618 l Ale ten pan ma straszna buzie ojeju jeju, az mnie drgawki przeszyly od glowy po skarpetki. Moj kot tez sie przestraszyl, wiem bo wskoczyl na zyrandol i nie chce zejsc. Pozdrawiam 10 gwiazdek :D
Napisano 29 Sierpień 200618 l postaraj się jakoś pokazać ciężar głowy, tutaj ma wąską, gumową szyję, nie wydać barków/barek/wtf, przez co nie wiadomo na czym się ona opiera i czy zaraz nie spadnie. teksturowanie ci dobrze wyszło, ale dodaj potem w postprocessie coś w rodzaju SSS, żeby światło na skórze było miększe przy zombiaku pamiętaj o różnych ścięgnach i kościach czekam na kolejną prackę :)
Napisano 2 Wrzesień 200618 l dla mnie to nie ma czego krytykowac ale to dlatego ze jestem poczatkujacy:D ocena 9/10. troche przesadziles z cieniem w niektorych miejscach przydalobysie nad nim popracowac.