Napisano 28 Sierpień 200618 l Heya:D Troche sie z Avengerem oderwalismy na chwile od pracy nad bitwa i stworzylismy taki maly portrecik dziadka, okolo 7 godzin pracy. Soft: Blender, zbrush, photoshop 2 wersje kolorystyczne
Napisano 28 Sierpień 200618 l Super, mi sie bardzo podoba :] pierwsza wersja lepsza;] koleszka chyba ma uszy troche za nisko:P ale to tylko pierdoła wykonanie mi sie podoba:) respect Pozdrwiam
Napisano 28 Sierpień 200618 l jop, dziadzia jak prawdziwy dziadzia. szkoda tylko, ze na czole widzę jakieś piksele ;].
Napisano 28 Sierpień 200618 l bo część tekstury była robiona na podstawie foty, 640x480 :) próbowałem to jakoś zakryć w postprocessie, Maqs też wykonał dobrą robotę, przerabiając to na 4096* prawie bezboleśnie... ale cóż, niektórych rzeczy się nie ukryje ;]
Napisano 28 Sierpień 200618 l Sama postać elegancka , sposób prezentacji średni , mogłeś rozjaśnić tło za nim albo cokolwiek żeby nie było jednolitej barwy z tyłu. Nie potrzebnie wcisnęłeś go w prawą stronę kadru , lepiej byłoby go wyśrodkować , texturki są super. Włosy takie niebardzo , znaczy dziwnie wyglądają , co do modelingu też nic nie zarzucę. Do anatomi wydaje mi się że ma ciut za wielkie uszy i lekko nos za mały :) Render przyjemny. 5/6 :) Pozdrawiam.
Napisano 28 Sierpień 200618 l ja bym prosił o pokazanie głowki i siatki przed eksportem do z-brusha. poza tym bardzo ładnie. pozdrawiam
Napisano 28 Sierpień 200618 l pięknie ale tak jak chveti mówił prezetacja mogła by byc lepsza pozatym nie wiem czemu ale oczy wydają sie suche takie
Napisano 28 Sierpień 200618 l Autor Za chwile pokaze siateczke tylko na linuksa przejde;d Edit: Prosze bardzo siateczka:)
Napisano 28 Sierpień 200618 l no model bardzo ładny, texturki też fajne, tylko coś nad jego lewym okiem się dzieje dziwnego
Napisano 28 Sierpień 200618 l Bardzo ladny model, teksturki takze, kadr mogby byc wysrodkowany i oczy bardziej szkliste bo jak ktos napisal teraz sa suche chveti - u starych ludzi uszy sa duze co jest wynikiem ze na starosc chrzastka z ktorych zrobione jest ucho wiotczeje i uszy sie wyciagaja wiec duze uszy sa jak najbardziej wskazane w wieku jakim jest ten pan ;)
Napisano 7 Wrzesień 200618 l swietny modelik texturki rowniez :) oswietlic klimatycznie i pracka bezie bombowa !
Napisano 7 Wrzesień 200618 l zarabisty XD i to jeszcze w tak krotkim czasie zrobiony:] cos mi sie wiezyc nie chce;p
Napisano 7 Wrzesień 200618 l możemy Cię przekonać - napisaliśmy tutorial ("making of") na 3DTotal, mówili, że umieszczą... i się przestali odzywać. a może to ja mam za mało cierpliwości? :P
Napisano 7 Wrzesień 200618 l serwus :) swietne ! :) Odnośnie anatomii, to nie przesadzajcie - wystarczy wyjść na ulice w realu - tam dopiero sie trafiają nieanatomiczne postacie ! :D pozrawiam :)
Napisano 9 Wrzesień 200618 l dzięki :D tutaj jest tutorial na 3DTotal http://67.15.36.49/team/Tutorials/old_man/oldman_1.asp
Napisano 9 Wrzesień 200618 l a moze 'miszcz tutorial'? dobra, czas konczyc watek, nie bedziemy sie wiecznie cieszyc jedna praca :P znaczy wy mozecie, my nie