Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

baner.gif

Ginanh to w założeniu MMORPG osadzony w realiach średniowiecza z elementami orientalnymi. Staramy się aby był wolny od wszelkich sztucznych ograniczeń, oraz by miał zaawansowaną i kompleksową sztuczną inteligencję postaci odgrywanych przez komputer.

Gracz będzie miał do dyspozycji ogromny świat, w którym może robić niemal wszystko. Świat gdzie prowadzi swoje wirtualne życie, w sposób jaki uzna za stosowny. Może być jedynie obserwatorem i spędzać czas na drzewie dzierżąc w dłoniach teleskop albo zmagać się z niezliczonymi hordami potworów podczas niebezpiecznych wypraw.

Ginanh jest projektem niekomercyjnym.

Aktualnie potrzebni:

*Programista (python)

*Animator (maya,max,xsi,blender)

*Environment artist

*Character modeler

*Environment concept artist

*Texture artist

*Scenarzyści

*Foley artist

Kontakt: [email protected]

Pytania, CV, linki do portfolio i/lub plików JPG itp. proszę przesyłać na powyższy adres email. Proszę nie przesyłać załączników. Proszę też przesłać jakieś numery kontaktowe na gg, icq badź jabbera, ew. msn.

Więcej o samej grze znajdziesz na naszych stronach: http://www.ginanh.org/.

.

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dzieki KLICEK. ale tam zaraz calo, wazne zeby w ogole przejsc, chocby i bez konczyn hehe :)

Napisano

hehe, ja mam za mały skill lowpoly żeby do was się przyłaczyć, ale bądźcie pewni - jednego gracza macie zapewnionego, oczywiście jeżeli gierka będzie darmowa :)

Napisano

powodzenia - choć MMORPG nie komercyjnie to prawdziwy ból - trzymam kciuki

Napisano

Przyznam, że zapowiada sie ciekawie, uwielbiam mmorpg fantasy. Szkoda że nie macie na stronie żadnej informacji o fabule, świecie, rasach.

Będe śledził napewno ten projekt. Niestety próg zbyt wysoki bym był pomocny ale życze powodzenia.

Napisano

Dobra , tutaj uderze, Polski project czy Miedzynarodowy ;)

Co do strony to dlaczego jak klikam na my login to nic sie nie dzieje :/

Napisano
  • Autor

Przybysz, co do swiata, fabuly, trwaja prace, na strone nie wrzucamy bo jeszcze formy sensownej to to nie posiada.

SirAnen, tam tez ci odpowiedzialem :) narazie na wszystkie posty odpowiedzialem. projekt jak do tej pory polski, ale bardzo mozliwe ze stanie sie niedlugo miedzynarodowy.

a login to trzeba miec co by sie dzialo, a jak go dorwac to juz super tajne jest. ;P

Napisano

To ja takie pytanko - na jakim silniku to piszecie?

Troszkę to pomoże w sprawie programistów, nie każdy lubi pisać na wszytskich silnikach;-)

Napisano

Ogre3d to chyba tylko silnik graficzny bez obsługi AI, dzwięku, fizyki i takich tam bzdet, czy sie myle? Jeśli nie to przyda wam sie chyba więcej programistów i nie tylko od Pythona? Tak tylko pytam z ciekawości...

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

tak, to tylko silnik graficzny. ale fizyke akurat ma. ai i inne bzdety wlasnie programisci pisza. ja tam sie na tym tak do konca nie znam, ale na pewno nie tylko python. inni pewnie tez by sie przydali.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności