WWWoj Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 a zrobisz kiedys jakąs ilustracje do shoguna? to była moja ulubiona gra total war jezeli chodzi o klimat. chociaz inne tez uwielbiam :)
powelt Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Potrafisz załamać człowieka. Mój tablet zaniose do kuchni i będe go stosować jako deske do krjenia:P Świetne!
KLICEK Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 2ga wersja imo lepsza , postac bardziej odcina sie od tla nie zlewa sie :) ta armata jakos dziwnie niszczy perspektywe albo mi sie wydaje ? ;) oczywiscie ja sie nie znam wiec nie bic mocno chlopaki :D Pracka mi sie mega podoba gratulacje
Master Kiełbaster Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 1. lepsza. Jeszcze gdybyś wywalił to lipne logo to wogóle było by super :*
Knysha Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 a zrobisz kiedys jakąs ilustracje do shoguna? to była moja ulubiona gra total war jezeli chodzi o klimat. chociaz inne tez uwielbiam :) Jestem ZA :D!
OmeN2501 Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Wersja pierwsza moocno przepalona i zdecydowanie za ciemna - wersja druga juz lepiej :] Ogolnie naprawde fajny bitewny klimat udalo ci sie stworzyc - mnie zlapal :] i nawet zolnierz na pierwszym planie ma zadowalajaca ilosc detali. Ogolnie - krok w dobra strone, oby tak dalej ;)
leander Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Szczegolnie w pierwszej wersji nie podoba mi sie postac po lewej - jest jakby w poswiecie, w swietle kontrowym. Powstaje wrazenie, ze rozswietla ja ten snop swiatla przebijajacy przez chmury gdzies w oddali, z tylu. To w efekcie wywoluje troche teatralny klimat i cierpi na tym monumentalnosc sceny. Tez nie do konca rozumiem tak silne zaznaczenie kontrastow u tych postaci z lewej. I tak zwykle zaczynamy analizowac obraz od lewej, wzrok niepotrzebnie tam pozniej wraca. Ale zeby nie bylo, ze tylko narzekam- ogolnie to sle poklony ;)
Lacedemon Napisano 7 Listopad 2006 Autor Napisano 7 Listopad 2006 Witam. dzięki za uwagi. pracka przy jednym oddechu nigdy dobrze nie wygląda. czasem trzeba odejść, a potem powracając dostać zawału :D I pracując nadal zamęczyć :D he he. Co mi się trafia dosyć często. Pośpiech to zły doradca, ale niestety, czasem trzeba szybko. Co do shogun, to zapewne coś się wykluje. Te poprawki po uwagach. Dzięki chłopaki. ..a ! i usunąłem logo :D Pozdrawiam. jeszcze coś dziś smarnę tu, mądrzejszego, ale teraz czas ściga. nara. Pozdrawiam i dzięki.
Zbychowaty Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 obie wersje bardzo ladne i porownywalne:) Ps wyglada o niebo lepiej bez napisu;)
Łukasz Misztela Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 bardzo fajna pracka a raczej pracki ale ta ostatnia hmm razi mnie to ze pstac na pierwszym planie jest lekko rozmyta dokladnie jego mundur a postac po prawej ktora stoi przy armacie jst az ostra to chyba tyle
gaspar Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Nie wiem czy coś złego nie dzieje się z uniesiona ręka żołnierza na koniu, jakoś tak dziwnie się zgina w łokciu.
Lacedemon Napisano 11 Listopad 2006 Autor Napisano 11 Listopad 2006 Thx. Dzięki za uwagę, co do ręki. Dopiero teraz na to zerknąłem i fakt...coś sztucznie to wygląda. Niestety poszło :( Może reinter.... cosik trzeba tam zmienić. Baaa...wystarczy jeden gest,... Tak naprawdę, to mam zamiar zrobić to od podstaw inaczej i bez referek. NP: błoto to z foty zjechane, jak tromba po żyrafie, a potem stempel stempel i powtórki na bazie tego, co było. To nie jest piękne w swej prostocie....zwłaszcza, że można to zrobić manualnie!...ale ten czas pierdzielony..., ucieka, ucieka, mało go, mało. ...i mam moralniaka....ale, czy słusznie? ...tego nie wiem. OK. to tyle ...nara.
Rekomendowane odpowiedzi