Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

2ga wersja imo lepsza , postac bardziej odcina sie od tla nie zlewa sie :) ta armata jakos dziwnie niszczy perspektywe albo mi sie wydaje ? ;)

oczywiscie ja sie nie znam wiec nie bic mocno chlopaki :D

Pracka mi sie mega podoba gratulacje

Napisano
a zrobisz kiedys jakąs ilustracje do shoguna? to była moja ulubiona gra total war jezeli chodzi o klimat. chociaz inne tez uwielbiam :)

Jestem ZA :D!

Napisano

Wersja pierwsza moocno przepalona i zdecydowanie za ciemna - wersja druga juz lepiej :] Ogolnie naprawde fajny bitewny klimat udalo ci sie stworzyc - mnie zlapal :] i nawet zolnierz na pierwszym planie ma zadowalajaca ilosc detali. Ogolnie - krok w dobra strone, oby tak dalej ;)

Napisano

Szczegolnie w pierwszej wersji nie podoba mi sie postac po lewej - jest jakby w poswiecie, w swietle kontrowym. Powstaje wrazenie, ze rozswietla ja ten snop swiatla przebijajacy przez chmury gdzies w oddali, z tylu. To w efekcie wywoluje troche teatralny klimat i cierpi na tym monumentalnosc sceny.

Tez nie do konca rozumiem tak silne zaznaczenie kontrastow u tych postaci z lewej. I tak zwykle zaczynamy analizowac obraz od lewej, wzrok niepotrzebnie tam pozniej wraca.

Ale zeby nie bylo, ze tylko narzekam- ogolnie to sle poklony ;)

Napisano

Witam. dzięki za uwagi. pracka przy jednym oddechu nigdy dobrze nie wygląda. czasem trzeba odejść, a potem powracając dostać zawału :D

I pracując nadal zamęczyć :D he he. Co mi się trafia dosyć często. Pośpiech to zły doradca, ale niestety, czasem trzeba szybko.

Co do shogun, to zapewne coś się wykluje.

Te poprawki po uwagach. Dzięki chłopaki. ..a ! i usunąłem logo :D

Pozdrawiam. jeszcze coś dziś smarnę tu, mądrzejszego, ale teraz czas ściga. nara. Pozdrawiam i dzięki.

Napisano

Thx. Dzięki za uwagę, co do ręki. Dopiero teraz na to zerknąłem i fakt...coś sztucznie to wygląda. Niestety poszło :( Może reinter.... cosik trzeba tam zmienić. Baaa...wystarczy jeden gest,...

Tak naprawdę, to mam zamiar zrobić to od podstaw inaczej i bez referek.

NP: błoto to z foty zjechane, jak tromba po żyrafie, a potem stempel stempel i powtórki na bazie tego, co było. To nie jest piękne w swej prostocie....zwłaszcza, że można to zrobić manualnie!...ale ten czas pierdzielony..., ucieka, ucieka, mało go, mało.

...i mam moralniaka....ale, czy słusznie? ...tego nie wiem.

OK. to tyle ...nara.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności