DraB Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 No wkoncu po 3 miesiacach bez kompa (i bez max3d.pl! ;) moge zaprezentowac skonczony model rosyjskiego KV-85. Mam nadzieje, ze sie spodoba. Licze na opinie a szczegolnie na opinie naszych forumowych "czołgistów" ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 wery ladnie :D moze jak sobie odlacze neta to tez cos ladnego zrobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 piękny detal, renderek niezły robisz teksturki ? gąsiennica nie jest zbyt lekko napięta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 modelik elegancki ,szkoda że się nie pokusiłeś o texturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Znowu czolg ? ;) Wyglada ok. Powiedzialbym wiecej gdybym zobaczyl jakas referencje... to co znalazlem na sieci wyglada troche inaczej ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakhi Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Ładniutki ten czołg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 bardzo ladny model :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ant-3d Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Na czolgach sie nie znam ale wydaje mi sie ze ta gasienica zaraz spadnie (ale pewnie sie myle) Bardzo ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 ant-3d - pewnie tak:P ale im bliżej kola napędowego mogła by być bardziej napięta (ale tylko troche). Gdyby nie poprzednik pewnie bym nie zauważył bo całość prezentuje sie świetnie. Edit: w tym przypadku im dalej od koła napędowego, bo nie zauważyłem ze koło napędowe jest z tyłu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 swietny czolg! brakuje tylko jakiejs zakreconej teksturki XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Freedom fighter to zależy czy czołg stoi i czy się porusza. W stanie spoczynku z pewnością napięcie powinno być równomierne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Render przeostrzony :* Model OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Czołgistą nie jestem, ale model bardzo mi się podoba. Bardzo! Śliczna gąsieniczka :-) Będzie render z teksturami?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Model OK, detal daje rade :) Orginału nie widziałem to nie wiem jak z odwzorowaniem. Mogłeś "pomęczyc" teksturki albo jakieś chociaż skromne otoczenie, np. przedstawić go jako plastikowy model ;) Możesz się pokusić o teksturki i pokazać pomalowany czołg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Dzieki za komentarze. Coz no teksturek nie bedzie no bo coż. To jeszcze nie ten poziom ;) ( + to, że rendery probny za dlugo trwaja ;( Znalazlem sporo referek, wiekszosc z nich na TEJ stronie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 modelik super;mam pytanie czym renderowałeś; z tymi texturami to rozumię że taki żart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Świąteczny prezent. Możecie sobie pobrać ten modelik (plik 3dsMax 9) i wykorzystywac za free w scenach (także w komercyjnych) :) http://rapidshare.com/files/76780835/KVTank.rar.html 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 pominales mase detalu na czolgu.. poza tym brak tekstur, i jakos dziwne ma te proporcje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Dają darmo i jeszcze narzeka no;D Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 good job! gratuluje ukończenia modelu! fajnie się prezentuje... ;) edit: modelik się przyda... a czy mógłbyś go wyexportować do .obj ??? bo Ja mam tylko blenderka... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek1945 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 super model tylko no właśnie brakuje tekstur ale i tak należą sie gratulacje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Jak Ty żyłeś 3 miesiące bez max3d.pl? ;| :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi