kurt_hectic Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 hi, moze ktos juz o tym pisal ale nie wazne, napisze jeszcze raz, bo warto : otoz w necie jest darmowa wersja pakietu do tworzenia 3d na.... POCKET PC :). jedziesz w metrze czy tramwaju i modelujesz sobie postac, renderujesz widoczek czy animujesz psa ;) ja zainstalowalem i nie zaloje. sciagnalem stad: http://www.freewareppc.com/graphics/blenderpocket.shtml
Destroyer Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 heh niezłe kiedys miałem takie urządzonko ale pewnie bym nie dał rady na takim malutkim ekraniku coś zrobić to już troche deviacja z tą grafiką jeszcze w kiblu jej nie ma :)
Lis Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 News to nie jest. bo Blender na PPC jest już pare lat. ale tak czy owak warte przypomnienia. :D Ps. ile na bateriach trzyma przy takim modelowaniu? A ile przy renderingu? :))))
Master Kiełbaster Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 Powodzenia życzy Dyzio :*** Bardzo ciekawie musi się robić bez myszki, klawiatury i z viewportem 100x100 pixeli.
Lis Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 Master. znowu przesadzasz. Myszka -> Rysik Klawiatura -> 9 w pełni programowalnych klawiszy (w zależności od modelu) Rozdzielczość -> 640x640 tutaj (w lepszych modelach jest 800x600) Procki -> O ile mnie pamięć nie myli to w dobrych modelach 600MHz
Por@szek Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 LOL To juz lekka przesada, dewiacja dewiacja ale to juz zakrawa na fetyszyzm XD
streaker Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Życze udanego modelowania w tramwaju albo w autobusie, którymi na naszych kochanych drogach czepie w wszystkie strony, no chyba że sie wam strasznie na lekcjach, czy wykładach nudzi :)
piotrek Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 heh, to ja poczekam, aż wyjdzie Maya pod zwykłą komórkę... :)
kurt_hectic Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 ...wczoraj przed snem bawilem sie tym blenderem i doszedlem do wniosku, ze jak kazdy pakiet do 3d, nie jest on latwy ;). ale na szczescie znalazlem fajna www i zaczynam nauke....: http://russose.free.fr/BlenderPocket/index.php?lng=en
Rekomendowane odpowiedzi