johnny00 Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 jak w temacie .. nigdy nie bawilem sie organika a w sumie to poczarkujacy jestem, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.. zamierzam zrobic sobie tytulowego pieska na razie mam mniej wiecej bazowy model troche sie go postaram dopiescic a potem dodam detal w mudboksie bylbym wdzieczny za wszelkie rady i krytyke i nie chodzi mi tylko jechanie po mnie ale pomoc co zrobic i jak :] ps. tak .. przednie lapy zginaja sie w druga strone jak u psow :] zamierzony efekt.. to ma byc czesciowo jaszczur :]
NV Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 Na organice sie nie znam ale ten ogon to jak jakaś lodowa skała.... lub pocisk :] A tak poza tym to jak na pocz. chyba jest ok.
Badyl Napisano 10 Wrzesień 2006 Napisano 10 Wrzesień 2006 smieszne lopaty, jakis taki malo umiesniony i ze psa malo ma
johnny00 Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Napisano 10 Wrzesień 2006 no ogon potem powyginam :] jak riga zrobie.. na razie wszystko ustawialem pod symetrie.. np glowe oddzielnie robilemi i doczepilem bo dziadyga ma dwie moze zrobie scenke ze nawzajem na siebie sa zle.. a nawet taka scena daje do myslenia.. dlaczenia nie ma psow z dwoma dupami i jedna glowa?.. pomyslcie nad tym :]
kubi Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 Moze najpierw powinieneś poćwiczyć robienie samych (dobrych) bryłek bo to podstawa. Tutaj u ciebie masy nie czuć. Polecam wątek załozony przez KLICKA: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=29671 miłego modelowania
johnny00 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 nie mialem duzo czasu ale dodalem mu troche "masy" :] zwlaszcza lapy ktore wczesniej byly.. patykami
goran Napisano 11 Wrzesień 2006 Napisano 11 Wrzesień 2006 No teraz lepiej. Ale można by dodać jeszcze troszkę mięska na tylnich łapkach. I te stopy - wyglądają jak kurze, nie jak psie - chyba że tak ma być, to ok. No i tyłek ma troszkę za chudy - wygląda jak hart, lepiej jakby był podobny do rotwailera. Można by mu też dać jakieś bardziej zarysowane uszy. Tle narzekania. Pracuj dalej, bo może być z tego fajny efekt!
johnny00 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Napisano 11 Wrzesień 2006 znowu znalazlem troche czasu i maly update w ogole czuje sie jak w "pimp my ride" XD tu obniz tam przyszlifuj :] niedlugo w ogole lowrider wyjdzie z psa/jaszczurki -- czegostam XD
3grosze Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 no masiasty jest lepszy o niebo a co jakbyś mu skrócił nieco łapy, takie bardziej przysadzistego skurwela zrobić pazury dla mnie troche za długie, no i bym jesio uda mu przeskalował na osi X z widoku z boku zrezygnowałbym jeszcze z łba ala obcy, i przesunąłbym troche siatkę co by widac bylo pysk osobno, bardziej madafakerski by był imo
XaoC Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Przypomina mi postaci jakis byly modelowane jakies 10 lat temu. Jakis sztuczny i jakby...wyrzygany(?). Cwicz, cwicz, Powodzenia dalej:)
Rekomendowane odpowiedzi