Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jak w temacie .. nigdy nie bawilem sie organika a w sumie to poczarkujacy jestem, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz.. zamierzam zrobic sobie tytulowego pieska na razie mam mniej wiecej bazowy model troche sie go postaram dopiescic a potem dodam detal w mudboksie

bylbym wdzieczny za wszelkie rady i krytyke i nie chodzi mi tylko jechanie po mnie ale pomoc co zrobic i jak :]

hellfrontjc5.jpg

hellleftwo6.jpg

hellperspgl6.jpg

ps. tak .. przednie lapy zginaja sie w druga strone jak u psow :] zamierzony efekt.. to ma byc czesciowo jaszczur :]

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Na organice sie nie znam ale ten ogon to jak jakaś lodowa skała.... lub pocisk :] A tak poza tym to jak na pocz. chyba jest ok.

Napisano
  • Autor

no ogon potem powyginam :] jak riga zrobie.. na razie wszystko ustawialem pod symetrie.. np glowe oddzielnie robilemi i doczepilem bo dziadyga ma dwie

moze zrobie scenke ze nawzajem na siebie sa zle.. a nawet taka scena daje do myslenia.. dlaczenia nie ma psow z dwoma dupami i jedna glowa?.. pomyslcie nad tym :]

Napisano
  • Autor

nie mialem duzo czasu ale dodalem mu troche "masy" :]

zwlaszcza lapy ktore wczesniej byly.. patykami

hellperspmf3.jpg

hellprawyzx2.jpg

Napisano

No teraz lepiej. Ale można by dodać jeszcze troszkę mięska na tylnich łapkach. I te stopy - wyglądają jak kurze, nie jak psie - chyba że tak ma być, to ok. No i tyłek ma troszkę za chudy - wygląda jak hart, lepiej jakby był podobny do rotwailera. Można by mu też dać jakieś bardziej zarysowane uszy. Tle narzekania.

Pracuj dalej, bo może być z tego fajny efekt!

Napisano
  • Autor

znowu znalazlem troche czasu i maly update

hellperspuu0.jpg

w ogole czuje sie jak w "pimp my ride" XD tu obniz tam przyszlifuj :] niedlugo w ogole lowrider wyjdzie z psa/jaszczurki -- czegostam XD

Napisano

no masiasty jest lepszy o niebo

a co jakbyś mu skrócił nieco łapy, takie bardziej przysadzistego skurwela zrobić

pazury dla mnie troche za długie, no i bym jesio uda mu przeskalował na osi X z widoku z boku

zrezygnowałbym jeszcze z łba ala obcy, i przesunąłbym troche siatkę co by widac bylo pysk osobno, bardziej madafakerski by był imo

Napisano

Przypomina mi postaci jakis byly modelowane jakies 10 lat temu. Jakis sztuczny i jakby...wyrzygany(?). Cwicz, cwicz, Powodzenia dalej:)