Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, a gdzie komputery? Troche ciezko by sie kreslilo przy takich ustawieniach deski ;). Pracowni architektonicznej wogole to nie przypomina. A to lustro to nie wiem po jaka cholere.

Napisano

Siemanko, w czym renderowales i poprosze o ustawienia swiatlel i samego rendera:) Podoba mi sie ogolnie rzecz biorac. Swiatlo i materialy. Troche wyglada na miejsce szefa obserwujacego parobkow;) Pozdy:)

Napisano

Scene renderowalem w v-ray(milo ze wyglada na mental:))Zalezalo mi na czasie wiec obrazek ma niskie ustawienia irradiance map.Color mapping--> exponential podkrecone do 3,do tego 3razy VRayLight.

Dobrze wiem ze tak nie wygladaja biura architektoniczne ale pomarzyc zawsze mozna:)Co do funkcjonalnosci to nie jest ona przemyslana-fakt,ale mi chodzilo tylko o efekt wizualny:)

Napisano
Co do funkcjonalnosci to nie jest ona przemyslana-fakt,ale mi chodzilo tylko o efekt wizualny:)

Wybacz, ale równie dobrze możnaby wymodelować samochód i postawić go na dachu :). Nie wydaje mi się, żeby takie fotele były dobre do pracy (ten model ma nawet specjalny podnóżek co sugeruje, że to fotel wypoczynkowy). Deski kreślarskie w biurze? raczej stół gdzie się szkicuje (płaski) albo po prostu duże biurko, ale komp jest niezbędny !! Trza było wymodelować jakieś blaszaki/laptopy pierwsza klasa :)

ps. te betonowe płyty są chyba za małe

poza tym światlo i klimacik całkiem spoko

pozdrawiam !!

Napisano

balthus - ja tez mialem zajecia reczne na poczatku studiowania architektury ( juz jaakis czas temu), ale to nie znaczy, ze w biurze spotkasz deski kreslarskie - a jesli spotkasz to wybrales zla bramke i masz "Zonk'a" ;-)

Napisano

Hej!!

Pierwsza rzecz jak mi się rzuciła to, że pomieszczenie jest nie twoje!!!!!!!!!Tylko skopiowane nie umiejętnie!! Taka sama tektura na ścianach itp.. żałosne i tyle, rozumiem coś od wzorować ze zdjęcia itp., ale nie kopiować i wsadzić gotowce. Klapa stary, proponuję wziąć kartkę papieru długopis i samemu coś rozplanować, no i uzupełnić wiedze, co jest biurze arch., Bo to raczej skromny kącik domowy, i projektowanie siedząc na emsach raczej nie było by wygodne. Zastanów się zanim następnym razem cos skopiujesz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności