Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam, a gdzie komputery? Troche ciezko by sie kreslilo przy takich ustawieniach deski ;). Pracowni architektonicznej wogole to nie przypomina. A to lustro to nie wiem po jaka cholere.

Napisano

Siemanko, w czym renderowales i poprosze o ustawienia swiatlel i samego rendera:) Podoba mi sie ogolnie rzecz biorac. Swiatlo i materialy. Troche wyglada na miejsce szefa obserwujacego parobkow;) Pozdy:)

Napisano

ladnie wyglada ale jakos malo praktycznie tam, obsluguje wiele biur architektonicznych i to wcale tak nie wyglada...

Napisano

O. mój krzaczek :D

Brzydko skóra wyszła. pozatym ładnie wygląda.

Napisano
  • Autor

Scene renderowalem w v-ray(milo ze wyglada na mental:))Zalezalo mi na czasie wiec obrazek ma niskie ustawienia irradiance map.Color mapping--> exponential podkrecone do 3,do tego 3razy VRayLight.

Dobrze wiem ze tak nie wygladaja biura architektoniczne ale pomarzyc zawsze mozna:)Co do funkcjonalnosci to nie jest ona przemyslana-fakt,ale mi chodzilo tylko o efekt wizualny:)

Napisano
Co do funkcjonalnosci to nie jest ona przemyslana-fakt,ale mi chodzilo tylko o efekt wizualny:)

Wybacz, ale równie dobrze możnaby wymodelować samochód i postawić go na dachu :). Nie wydaje mi się, żeby takie fotele były dobre do pracy (ten model ma nawet specjalny podnóżek co sugeruje, że to fotel wypoczynkowy). Deski kreślarskie w biurze? raczej stół gdzie się szkicuje (płaski) albo po prostu duże biurko, ale komp jest niezbędny !! Trza było wymodelować jakieś blaszaki/laptopy pierwsza klasa :)

ps. te betonowe płyty są chyba za małe

poza tym światlo i klimacik całkiem spoko

pozdrawiam !!

Napisano

balthus - ja tez mialem zajecia reczne na poczatku studiowania architektury ( juz jaakis czas temu), ale to nie znaczy, ze w biurze spotkasz deski kreslarskie - a jesli spotkasz to wybrales zla bramke i masz "Zonk'a" ;-)

Napisano

Hej!!

Pierwsza rzecz jak mi się rzuciła to, że pomieszczenie jest nie twoje!!!!!!!!!Tylko skopiowane nie umiejętnie!! Taka sama tektura na ścianach itp.. żałosne i tyle, rozumiem coś od wzorować ze zdjęcia itp., ale nie kopiować i wsadzić gotowce. Klapa stary, proponuję wziąć kartkę papieru długopis i samemu coś rozplanować, no i uzupełnić wiedze, co jest biurze arch., Bo to raczej skromny kącik domowy, i projektowanie siedząc na emsach raczej nie było by wygodne. Zastanów się zanim następnym razem cos skopiujesz.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.