sith_LORD Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 hmm... taka pracka po powrocie na rozgrzewkę..już od długiego czasu plątała się mi po głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Nie wiem jak Ty to robisz, ale świtne [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Moje zdanie znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 Yyyy...... kompozycja nie taka i tytul watku tez nie taki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 zghadezam sie z wypowiedzią przedmowcy. ale ja wiem jak on to robi. sith pierw tobuduje a potem strzela fotke i gotowe:-P a tak na serio to ja bym ieco material urozmaicil 9jak to pisalm przedmówcą był tiger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2003 pracka była robiona z urzyciem dreamscape`a, (w pracy nie użyłem żadnych fotek, chmury są 3d), co do kadru, to jest zamierzony, tekstur już nie zmienię..zamknąłem ten projekt..tytuł być może nie do końca trafiony... ale trudno.. chciałem odtworzyć pewien obraz z mojej wyobraźni...to było najważniejsze dziękuję wszystkim za komentarze.. i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 I to jest najpiękniejsze w grafice, możliwość uwalniania obrazów z głowy. I widzac bledy, nasze ograniczenia - kazdy nastepny obraz w głowie staje sie doskonalszy. I my cali stajemy sie doskonalsi. I wychowujemy doskonalsze dzieci.. i tak dalej.. :) Praca bardzo mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 I to jest najpiękniejsze w grafice, możliwość uwalniania obrazów z głowy. I widzac bledy, nasze ograniczenia - kazdy nastepny obraz w głowie staje sie doskonalszy. I my cali stajemy sie doskonalsi. I wychowujemy doskonalsze dzieci.. i tak dalej.. :) Święte słowa... Praca jak zwykle spox ;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 ...słona łza spłynęła po mym policzku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuka Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 Witam wszystkich! To moja pierwsza wypowiedź na tym forum... i od razu tak dobra praca do skomentowania. Jak dla mnie to świetna, ale... chyba bardziej by mi się podobała, gdyby to było dokładnie to co widać w forum rekomendacje, na max3d. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 pracka bardzo mi się podoba , jak zwykle sith_lord potrafi zaciekawić swoją twórczością , klimacik troszkę jak z mad maxa przyszłość owiana mgłą tajemniczości i wspomnień dla isniejących jest ok nie mam zastrzeżeń troszkę tylko do ziarnistości:) SITH jesteś z gdańska jak i ja może kiedyś zgadamy się na piwko z miłą chęcią poznał bym tak dobrego grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 hmmm... Poprawiłbym troszkę rejon po lewej stronie wieży, tak by się komponował z wyostrzoną prawą stroną ... anyway - fajne, ale za mało detali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 wow dla mnie bomba klimat ze oczyska z orbit wylaza .. strasznie smutna ta wierza taka samotna ... zaraz sie rozplacze ale jak juz powiedzialam piekne piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 pikne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 pracka bardzo ładne - pobudza wyobraźnie... czy to to tam po prawej od wiezy to ludzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 tak...dwoje podróźników którzy uciekają z niej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=AjaS=- Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 nie lubie takich klimatów.... nic tam nie widać ale pix ładny w sam raz do kalendarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Mi sie podba i to batrdzo mocno , imponujaca kompozycyjna miesznaka kulturowa, bravo :D , pomysl i wykonianie robią wrazenie , a snieg daje uczucie zimna i realizmu :D Gratulacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muhaho Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Bardzo mi się podoba, kiedy na niego patrze wydaje mi sie, że te chumury się przesówają i śnieg naprawde pada... Chyba nic więcej nie musze dodawać... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaggeM Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 yyyyyy ... cos sie wam hyba pomieszalo :D pracka taka sobie... gdzie tu realizm? pracki i sniegu. Jak na dreamscapa to efekt taki sobie. Tam z tylu te gorki najlepiej wygladaja. Ale niebo.. i ten sniek co to jest?? :) wszystko rozmazane na dodatek.. i ten glow z tyylu :/ Pracka dobrze by wygladala w 320x240 albo i mniej :D No i zgadzam sie z DruGiem ze kompozycja totalnie skopana :) No ale pomysl fajny :) tylko ze naokolo pelno sniegu a wieza jak z innej bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 juz wiem czego mi w tej pracy brakuje. Brakuje mi sladow sniegu na wiezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 4 Październik 2003 Share Napisano 4 Październik 2003 extra:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi