Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

[align=center]Ciemne pomieszczenie...czuć w nim chłód, pierwsze co rzuca się w oczy to laboratoryjny wystrój wnętrza...pełno przeróżnych płynów, narzędzi, urządzeń, a przy ścianie długi rząd zbiorników. Na każdym z nich jest tabliczka...a na niej...imię...Dla właściciela tych płynnych trumien, mają one ogromne znaczenie...mają w sobie magię...magię którą nikt mu nie odbierze...i nikt nigdy nie pozna. Magię w jego opętanym obawą umyśle...[/align]

Tak będzie mniej więcej wyglądała scena która najpierw zostanie naszkicowany a potem pokolorowana...Temat jest dosyć ciężki aczkolwiek wdzięczny...pierwsze szkice już nie długo...

Pozdrawiam...Phantom & Anderton :)

• Odpowiedzi 91
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no no pomysl mi sie podoba, aby sie tylko nie sknczylo jak ostatnio, bo teraz bede mial blizej zeby ci zadek skopać:-P pracuj pracuje i pamietaj zawsze stac cie na wiecej.

Napisano

Dzięki wszystkim...za miłe słowa...tym razem oddam prace w czasie...(mam taką słodką nadzieję)...jutro siakieś szkice może będą :D

pozdrawiam...[piwo]

Napisano

Niestety Ander nie podołał w tydzień dokończyć szkicu...za co mu zaraz wpiernicze :D ale za to dobre jest to co jest :D

dzieki wszystkim za miłe commenty :D

pozdro...[piwo]

Napisano

Oj, bedzie tu duzo malowania i mam nadzieje ze oboje nie nawalicie ;) za duzo szkicu bo sie niewyrobicie z taka duzo pracka :) Zapowiada sie ciekawie i czekam jak rozłozycie kolorki :)

Pozdrawiam [piwo]

Napisano

Nie wiem... może to tylko ja jestem dziwny ale patrząc na ten szkic nie widzę nic z szaleństwa. Są gołe laski- cholera wie żywe czy nie i jest klęcząca postac tyłem. Gdyby nie tytuł nigdy nie doszedłbym co jest tematem pracy. Wygląda raczej na ilustrację SF- w żadnym razie nie na obraz obłąkania.

Napisano

Co do napisu to zostanie usunięty :P

Co do wyuzdania DruG to Ander Ci dziękuje...bo o to mu właśnie chodziło:P

RK...to Twój gust i Twoje zdanie...przypatrz się może dokładniej...:)

pozdrawiam...[piwo]

Napisano

fajny pomys│ ale ma│o orginalny;(

bo takie co to juz widzia│em w X filmach anime i w rˇznych komiksach ale intepretacja i wykonanie moze twoje bŕdzei GIT i najlepsze zapewne wtych pojemnikach bedzie zielona woda? jezeli tak to daj jakis inny chyba ze chcesz powtarzaŠ jedno i to samo. pozdrawiam

Napisano

BIRKoFF mash racje płyn w ¶rodku będzie zielony...:) nic nie zmienie taka była nasza wizja...tak j± sobie ubzdurali¶my i tak± j± dokończymy...co by¶ sobie nie my¶lałe o naszej orginalno¶ći...

boowa...wielkie dzięki :] [piwo]

pozdrawiam...

Napisano

Ander stworzył taki comix 10 stronicowy na konkurs...którego wyniki mają być chyba jeszcze w tym tygodniu...nagrodą główną jest publikacja :) i myśle że ma poważne szanse :P ale wszystko okaże sie wkrótce :]

pozdrawiam [piwo]

Napisano

Ander...respect, genialny szkic !!

Phantom...zobaczymy, ocenimy...

PS. Phantom, Ander ma swoje www, albo gdzieś umieszcza swoje rysunki ?? Chętnie bym je zobaczył...

Napisano

Dzięki za przypomnienie jego wcześniejszych prac...wszystkie widziałem, ale to nie szkodzi, teraz przynajmniej będę je kojarzył z Ander\'em...

A www by się przydało ;)

Pozdr

Napisano

ja uwazam ze taki styl kolorowania z zieloną wodą itp. jest bardzo fajny i bardzo pasuje, to nic ze nie jest oryginalny. NIe wszystko co oryginalne jest dobre. Popieram Phantom i zycze wielkiego powodzenia. Mysle ze mozecie pretendowac do najwyzszego podium...(o! Ale mi sie powiedzialo!:D)

Napisano

Myślę, że powinieneś najpierw pobawić się ogólną barwą całości a nie od razu tak detalicznie malować po kawałku. Mi się nadal najbardziej podoba pierwszy szkic i właśnie jego elementy powinny być wyeksponowane. Inaczej podobnie jak w pierwszej bitwie zagubisz przesłanie.

Jak to często podkreślasz - to tylko moje zdanie.

Napisano

Myśle że mash pełną rację leander...ale to tylko moje zdanie :P

tym czasem updat...kosztował mnie on...pęknięciem jakiegoś kanałka z krwią w lewym oku...wygląda to jak zapalenie spojówki :( ale nie ważne...bitwa ważniejsza...:D

pozdrawiam...[piwo]

Napisano

Pod wzgledem wykonania to mnie powala na kolana.

Ale jak mam wasza wizje dopasowac do tematu to juz mi jest ciezej :). Osobiscie nie widze tam milosci, nawet jesli to szaleniec :D:D.

Jakby byl temat futurystyczny jakis to pracka by byla i pod wzgledem wykonania i pod temat by podchodzila :). A tak bedziecie musieli sie troche napracowac zeby ta \"milosc\" pokazac (moim zdaniem of course)

Napisano

Tiger...Cyberpunk wszechobecny :D

Bremen dzięki..za miłe słowa....

co do wizji jest ona bardzo prosta...doktorek jak to doktorek nie jest typem macho :P jednak kiedy się zakochuje to po uszy...a żeby nie stracić tej miłości, żeby nie doprowadzić do rozłąki...konserwóje obiekty swojego pożądania...:) w ten sposób nikt mu ich nie odbierze :}

co do samego tematu bitwy...to prędzej wiersz można na ten temat napisać albo komix zrobić...a nie jedną statyczną wizję :)

pozdrawiam...[piwo]

Napisano

masz fajny styl w swoich pracach takie trudno okreslic zabawne, kolorowe, realistyczne cos pieknego pomys bardzo dobry widze ze teraz masz wiecej czasu wiec masz wiecej czasu na szczegoly tak wiec do roboty :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności