KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 model jest dobrze zbudowany stary , 10 min potrzeba zeby zrobic z tego super model , poprostu poprzesowaj te vertexy ktore wydrapuja mi oczy i krzycza do mnie PRZESUN MNIE ! :) Dam Ci kilka wskazowek ktore Ci powinny pomoc : 1) nie ruszaj narazie siatki jest w miare ok (ucho babol na babolu wywal je) 2) łapiesz szczeke softeselekszonem na podbrudku przesowasz do tylu 3) lapiesz brwi soft selekszonem i ciagniesz do przodu 4) to samo z kosciami policzkowymi 5) nochal do przodu zaraz po poprawieniu brwi 6) usta do przodu jednoczesnie kaciki ust do tylu 7) wewnetrza strona oka do przodu daj mi model to postaram Ci sie pokazac o co mi biega na video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 KLICEK - mówisz serio, że w 10min można z tego zrobić super model czy tka mówisz, żeby mnie pocieszyć?? :) Dzięki za wskazówki, zaraz zrobie tak jak napisałeś PS model prześlę ci PM'em albo przez GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 10 min - na luzaczku, jezeli wiadomo co z czym sie je. Sam pomyslalem o tym, patrzac jak sie meczysz i meczysz. Zrob bardzo stanowcze ruchy..nie jakies tam minimalne przesuniencia..tylko pozadne! MACHNIJ TA MYSZKA TAK JAK NAPISAL KLICEK tylko pozadnie, na cala dlugosc podkladki od myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Klicek bardzo bym prosił o ogólny dostęp tej video korekty.. Druga rzecz - znacie jakieś dobre video tutki o robieniu głowek? No i jeszcze jedna sprawa wie ktoś skąd mozna wziąść gotowe modele w miare dobrych głowek żeby zaczaić niektóre sprawy..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 SUPER_OkO - no właśnie ja tam zawsze niepewnie ruszam tą myszką, ob boję się, że coś popsuję... :) KLICEK - no kiedy pokażesz mi to video jak to poprawić?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Patry troche cierpliwosci :) wrzucalem na rapidshera i niechcacy wylaczylem okno :D a teraz tuteczek wendruje wlasnie na moj ftp ... mam wolne lacze wiec jeszcze to chwile potrwa :) Tutka robilem najwolniej jak potrafilem , masz tam pokaze jak ukladac siatke itp , jak poprawiac bledy itp wolniej juz nie potrafilem robic wybacz zeszlo mi okolo 30 min narazie wrzuce tylko scrina tutka wrzuce tutaj za 30 min before : after : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 Ale to wkońcu ten tutek będzie na podstawie głowy ze screena czy tej mojej?? Miało być z mojej... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 no jest z Twojej robiony bez zadnych scrinow refek czy bog wie czego jeszcze ;] troche cierpliwosci na liczniku mam jeszcze 30 min do wrzucenia sie hehe tutaj link do tutka : http://www.mm.pl/~shareit/glowa.rmvb bedzie Ci potrzebny real alternate do odpalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Patry swojej siatki nie poznałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 nieźle panowie Klicek niezły skill ale patry też odwalił kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Heh Klicek ale odjechales masakrycznie (szybciej to juz sie nie da). Teraz patry wlacz slowmotion i obserwoj jak powinienes poprawic siateczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Musze powiedzieć że jeste mile zaskoczony patry :) bardzo ładna siatka KLICEK jesteś niesamowity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 Wielkie dzięki za to, że powiedzieliście, że siatka jest nawet git ;) I oczywiście specjalne podziękowania dla KLICKA PS teraz downloaduje KLICEK Twojego videotutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 Nie poprawiłem tylko ust, szyi i tyłu głowy z videotutka, a ucho zrobiłem od nowa, ale po swojemu :) Reszta z wideotutka KLICKA :) KLICEK pozwolił mi udostępnić model poprawionej głowy (tej żółtej :)) http://www.mytempdir.com/975469 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Patry nie widze zadnej roznicy z poprzednim twoim updejtem. Radzilbym ci jeszcze pare razy obejrzec tutka, przyjzyj dokladnie jak jego model wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Patry trzeba jeszcze popracować nad siatką i wyglądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 No tak, ale nawet kilkakrotne obejrzenie tak świetnego videotutka nie da mi mocy modelowania takiej jaką ma KLICEK :* To raczej koniec modelingu , ale przynajmniej nie wyszła mi jakaś karykatura , więc jestem zadowolony :) Chociaż może spróbuje wymodelować szczegóły paint deformingiem... (typu zmarszczki) Dobry pomysł?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozzyslip Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 no jak zwykle.. stary porownaj sobe to co dalej przed i po tutku... to ze ci sie udalo siatke zrobic to nie znaczy ze juz mozna spoczcna laurach bo ten model nie jest wciaz najwyzszych lotow... ale jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 Zmarszczki jak zmarszczki, podstawa to dobre proporcje i poprawna anatomia. Potem można się w zmarszczki bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi