Muzzy Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Kolejny świetny tutorial autorstwa Onno van Braam'a Tym razem modelowanie felgi i opony od Mustanga GT 500 [Tutorial] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 modelowanie sidewalla to już choroba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 modelowanie sidewalla to już choroba :D i dobrze - full 3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 modelowanie sidewalla to już choroba :D no to wymodelował, ale otwory krzywe na śruby porobił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Jak dla mnie to czysty kretynizm modelowanie tego boku opony :) według mnie on tutaj nie pokazuje jaki jest mądry tylko jaki tępy bo nie umie skorzystac chociazby z bumpa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 Jak dla mnie to czysty kretynizm modelowanie tego boku opony :) według mnie on tutaj nie pokazuje jaki jest mądry tylko jaki tępy bo nie umie skorzystac chociazby z bumpa :) wątpię czy bumpmapą uzyskałby taki efekt a dzięki 3d nie musi sie martwić o skalę renderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Heh, czytanie ze zrozumieniem się kłania - przecież napisał, że nie będzie korzystał z bumpa/displace bo przewidziane są duże zbliżenia i zdecydowanie lepszy efekt osiągnie modelując to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi