Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Mat pozdrowienia z Lille - twój pilny uczeń ze stolicy:)

heh... do nauczania jeszcze daleka droga...pozdrawiam ;)

Napisano

ale strona MIR mnie zachwyca... znam norweskie realizacje akustyczne (np Kari Bremnes) - są genialne, ale nie myślałem ze rendery też stoją na takim poziomie

Napisano

Chciałbym poradzić coś właścicielowi strony http://www.studiovis.pl, jeżeli chodzi o stronę graficzną jest świetnie, natomiast czas oczekiwania na otwarcie kolejnej strony łamie podstawowy kanon tworzenia stron internetowych.

Maksymalnie 15s. Radziłbym zoptymalizować kod.

Napisano

ja też przyznaje że choć zawartość jest na bardzo wysokim poziomie to wiele znajomych mnie osób ma kłopot z przeglądaniem tej strony (m in: panoramy)

Napisano (edytowane)

FirstStudio to młoda i ambitna firma. Naszym największym kapitałem jest wiedza, doświadczenie – nie tylko z zakresu grafiki komputerowej, oprogramowania, ale także z zakresu marketingu i reklamy. Dzięki temu jesteśmy w stanie zaoferować naszym klientom kompleksową i profesjonalną obsługę.

W ofercie mamy:

- wizualizacje wnętrz

- wizualizacje architektoniczne

- wizualizacje produktów

- animacje 3d

- panoramy 360

Cele naszych klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Najwyższa jakość realizacji jest dla nas priorytetem.

Pragniemy, aby każdy nasz klient miał pewność, że współpracując z nami można tylko zwyciężać!

http://www.firststudio.eu

Edytowane przez !Ewert
Napisano

ok, a wie ktoś ile takie firmy biorą za zrobienie wizualek? Wnętrza i Zewnętrza?

Ja strzelam że ze ujęcie wewnętrznej jakieś 800zl a zew. 1000zl. Co wy na to?

Napisano

Troche źle celujesz. Ceny są dość rozpięte. W ogóle słowo wnętrze i zewnętrze znaczy wszystko i nic. Bo niby czego zewnętrze? Lodówki czy osiedla ?

Napisano

no jasne, masz racje. Tylko jak te firmy oceniają ile będzie kosztować dana wizualka? Patrzą na rzuty i po 3min mówią: 1500 za ujęcie?

Nigdy nie zamawiałem renderów, może masz jakieś doświadczenia w tym? Ile mogą mnie kosztować 3 ujęcia 4 piętrowego budynku mieszkalnego o rzucie prostokąta 40m/16m (v-ray, drzewka ludzie w Photoshopie)?

Gość Globalillumination
Napisano
www.globalillumination.pl - Profesjonalne studio graficzne, które wykonuje wysokiej jakości wizualizacje 3D, animacja. Fotorealistyczny efekt!:)