damusTo Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Gdzie mozna kupić >>TAKIE coś ... O CENE NIE PYTAM, musze to mieć.
piksar Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 wygląda na samoróbkę, koszt wykonania z nowych elementów to około 10-12 tałzenów
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Piksar ty sie wex nie wygłupiaj ja chce takie gotowe w sklepie :(
polka dot Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 10k. z wibracjami, zestawem głośników i wszystkim oprócz odchyleń, jak znajdę linka. bez wyświetlacza oczywiście :D
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Ale jak chce taki jak tam - nie wibracje - to dla kobiet ja chce wychylenia
himek Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 wow :D fajoskie :D ale na dluzsza mete musialo by byc strasznie meczace bo po jedzieniu jak sie jezdzi po wybojach to chyba niebardzo :D
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Ja po rajdzie jestem w 7 niebie więc nie wiem jakie tam meczace
merv_ Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 http://www.force-dynamics.com/images.html mówisz o tym? EDIT: Prosze: http://www.force-dynamics.com/
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 DOKłADNIE TO :] No chłopaki to zrzuta i jedziemy - dostał bym akurat na gwiazdkę ;)
piksar Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 na prezentacji Autodesku 11 piździernika facet z kapelusikiem, grający na akordeonie przed hotelem to będziesz ty ? Pomysł już masz, a i pieniązka Ci nie pożałuje
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 HaHaHa...ha...haha ... ROZWAŻAM TO
hkropinski Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 jak zlozysz sam to pewnie by wyszlo taniej o kilka tys niz od producenta:D
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 tego sie własnie obawiam, nie mam tez elektrowni by to zasilać
_michal Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 ee tam jakieś samochody ;), a co powiecie na pasażerskiego Boeinga 737 @ home? I to zrobionego własnoręcznie? http://butik.luftbrandzlung.org/kokpit.htm Ale trzeba przyznać że buja się tamto autko świetnie
pecet Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 eee tam do tego jakąś realistyczną gre by musieli zrobić, bo narazie to niewiele takich zbliżających się do prawdziwego prowadzenie samochodu, a z jakimś nfsem to by była raczej porażka bo to "pure arcade" jest
bartonfink Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 ten sprzeik byl robiony pod rysia (richard burns rally) swoja droga - symulator(tak odwaze sie to napisac) wyscigow wrc. Sprzecik ten jest taki drogi ze spokojnie starczylo by CI na jakas pozadna fure do smigania po oesach - ma tylko jedna przewage nad realem - jak pukniesz w drzewo to nawet siniak nie zostaje. Aha co najwazniejsze nawet najlepsza hydraulika nigdy nie odda przeciazen oraz bezwaldnosci - wiec nigdy nie uda sie stworzyc wiernego symulatora. Ale jak by mi chcieli dac cos takiego to bym nie wybrzydzal - zabawa przednia. :)
damusTo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 Decyzja zapadła do 6000 zł moge kupić jeśli kosztuje 6k to biore camaro z 86 ja lubie wiedzieć że gram o najwyzszą stawke i nie zamienie tego na najlepszy symulator.
dariusz Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 http://4max.pl/default.asp?g=&gg=&produkt=2404 przykro mi ale wątpie żebyś znalazł za 6k:)
damusTo Napisano 6 Październik 2006 Autor Napisano 6 Październik 2006 Spoko jak nie to to camaro tez bedzie fajnie, ale dlaczego tam siedza same kobiety ? nie znam kobiet które lubią symulatory hehe eh ta emancypacja ;) No ludziska znalazłem wreszcie cos extra :] >>Logitech G25
piksar Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 eeeeeeeee, obniżyłeś loty ps. jak narazie tylko 2 gry obslugują sprzęgło
damusTo Napisano 14 Listopad 2006 Autor Napisano 14 Listopad 2006 czeptusy, ja to nazywam kompromis :p No to co ze 2 czy 5 przecież to sie rozkręci a ja musze sobie cos na gwiazdkę kupic nie ?!!
Rekomendowane odpowiedzi