Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wygląda na samoróbkę, koszt wykonania z nowych elementów to około 10-12 tałzenów

Napisano

10k. z wibracjami, zestawem głośników i wszystkim oprócz odchyleń, jak znajdę linka. bez wyświetlacza oczywiście :D

Napisano
  • Autor

Ale jak chce taki jak tam - nie wibracje - to dla kobiet ja chce wychylenia

Napisano

wow :D fajoskie :D ale na dluzsza mete musialo by byc strasznie meczace bo po jedzieniu jak sie jezdzi po wybojach to chyba niebardzo :D

Napisano
  • Autor

DOKłADNIE TO :]

No chłopaki to zrzuta i jedziemy - dostał bym akurat na gwiazdkę ;)

Napisano

na prezentacji Autodesku 11 piździernika facet z kapelusikiem, grający na akordeonie przed hotelem to będziesz ty ?

Pomysł już masz, a i pieniązka Ci nie pożałuje

Napisano

eee tam do tego jakąś realistyczną gre by musieli zrobić, bo narazie to niewiele takich zbliżających się do prawdziwego prowadzenie samochodu, a z jakimś nfsem to by była raczej porażka bo to "pure arcade" jest

Napisano

ten sprzeik byl robiony pod rysia (richard burns rally) swoja droga - symulator(tak odwaze sie to napisac) wyscigow wrc.

Sprzecik ten jest taki drogi ze spokojnie starczylo by CI na jakas pozadna fure do smigania po oesach - ma tylko jedna przewage nad realem - jak pukniesz w drzewo to nawet siniak nie zostaje.

Aha co najwazniejsze nawet najlepsza hydraulika nigdy nie odda przeciazen oraz bezwaldnosci - wiec nigdy nie uda sie stworzyc wiernego symulatora.

Ale jak by mi chcieli dac cos takiego to bym nie wybrzydzal - zabawa przednia.

:)

Napisano
  • Autor

Decyzja zapadła do 6000 zł moge kupić jeśli kosztuje 6k to biore camaro z 86 ja lubie wiedzieć że gram o najwyzszą stawke i nie zamienie tego na najlepszy symulator.

Napisano
  • Autor

Spoko jak nie to to camaro tez bedzie fajnie, ale dlaczego tam siedza same kobiety ? nie znam kobiet które lubią symulatory hehe eh ta emancypacja ;)

No ludziska znalazłem wreszcie cos extra :]

>>Logitech G25

Napisano

eeeeeeeee, obniżyłeś loty

ps.

jak narazie tylko 2 gry obslugują sprzęgło

Napisano
  • Autor

czeptusy, ja to nazywam kompromis :p

No to co ze 2 czy 5 przecież to sie rozkręci a ja musze sobie cos na gwiazdkę kupic nie ?!!