Mariusz W Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Witam, kolejne jakieś rzeczy... czekam na C&C pozdrawiam
piotrek Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Fajne, cieplutkie pomieszczonko :) Bardzo ładnie ogólnie.
voyager Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Miluuuutko. Podoba mi się. Zdradzisz trochę technikaliów? Pozdro
Marek G Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 całkiem ładne, ale poprzednie wizki były ładniejsze.Na 1 ujęciu zapomnialeś w opcji świtła wyłączyć afect specular i białe plamy odbijają się od laminatu koło tv
Master Kiełbaster Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 Na listwach i wieży masz bugi w GI. Materiały też mogły by być trochę lepsze.
Mariusz W Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 całkiem ładne, ale poprzednie wizki były ładniejsze.Na 1 ujęciu zapomnialeś w opcji świtła wyłączyć afect specular i białe plamy odbijają się od laminatu koło tv wiem nie sa takie fajne ... wiesz że nie wiedzialem jak sie tego pozbyc ! wiedzialem o tej opcji ale rzadko jej uzywam ... w kazdym razie dzieki wielkie ...cale zycie czlowiek sie uczy ;)w kazdym razie juz poprawione pozdr 1
AGmakonts Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 mi się bardzo podoba, zwłaszcza 3, szkoda tylko tych bugów
Mariusz W Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Witam Dzieki za komentarze Wrzucilem jeszcze jeden obrazek na koniec Do: voyager zadnych tajnikow nie znam :) a tak serio wszystko opisalem we wczesniejszych postach Do: Master Kiełbaster bugow jest sporo :) kompromis optymalnych ustawien do czasu i efektu materialy nie sa zle to ta kompresja jpg-owa pozdrawiam
javor Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 super, mi się bardzo podoba i niemam do czego się przyczepić :) a jpgów nie musiałeś aż tak bardzo kompresowac to by było jeszcze ładniej :P
hkropinski Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 nie wiem dlaczego ale mi sie odrazu kojarzy z modą na sukces:/ pozdr
Zbychowaty Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Projekt jak projekt ale wykonanie bardzo przyzwoite. Na jednym tylko ujeciu widok za oknem z tym drzewkiem jakos do mnie nie trafia ale to taka pierdołka:) Ogolnie zazdroszcze:) Pozdrawiam i czekam na kolejne prace.
JohnyCa Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Kompozycja i wykonanie swietne. Podoba mi sie material na szafkach i podlodze - fajna faktura. Jedynie widoki za oknem badziewne.
ftrampkach Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 jak wyzej - widok za oknem konieczne do wymiany !! reszta wypasna, super material plytek, czy tam paneli drewnianych :P rendery mistrzowskie - ogolnie 5-
banana.split Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 listwy przypodlogowe (cokoly) przy tym profilu powinny byc wyzsze. Albo (jesli chcesz zachowac ta wysokosc) powinny miec mniej zlozony profil. choc wydaje mi sie ze lepiej bedzie je wyciagnac w gore.
macgar Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Bardzo ładnie, aż mi się ciepło robi patrząc na te rendery, mimo że za oknem 0 stopni
Rekomendowane odpowiedzi