Napisano 7 Październik 200618 l całkiem ładne, ale poprzednie wizki były ładniejsze.Na 1 ujęciu zapomnialeś w opcji świtła wyłączyć afect specular i białe plamy odbijają się od laminatu koło tv
Napisano 7 Październik 200618 l Na listwach i wieży masz bugi w GI. Materiały też mogły by być trochę lepsze.
Napisano 7 Październik 200618 l Autor całkiem ładne, ale poprzednie wizki były ładniejsze.Na 1 ujęciu zapomnialeś w opcji świtła wyłączyć afect specular i białe plamy odbijają się od laminatu koło tv wiem nie sa takie fajne ... wiesz że nie wiedzialem jak sie tego pozbyc ! wiedzialem o tej opcji ale rzadko jej uzywam ... w kazdym razie dzieki wielkie ...cale zycie czlowiek sie uczy ;)w kazdym razie juz poprawione pozdr
Napisano 8 Październik 200618 l Autor Witam Dzieki za komentarze Wrzucilem jeszcze jeden obrazek na koniec Do: voyager zadnych tajnikow nie znam :) a tak serio wszystko opisalem we wczesniejszych postach Do: Master Kiełbaster bugow jest sporo :) kompromis optymalnych ustawien do czasu i efektu materialy nie sa zle to ta kompresja jpg-owa pozdrawiam
Napisano 8 Październik 200618 l super, mi się bardzo podoba i niemam do czego się przyczepić :) a jpgów nie musiałeś aż tak bardzo kompresowac to by było jeszcze ładniej :P
Napisano 8 Październik 200618 l Projekt jak projekt ale wykonanie bardzo przyzwoite. Na jednym tylko ujeciu widok za oknem z tym drzewkiem jakos do mnie nie trafia ale to taka pierdołka:) Ogolnie zazdroszcze:) Pozdrawiam i czekam na kolejne prace.
Napisano 8 Październik 200618 l Kompozycja i wykonanie swietne. Podoba mi sie material na szafkach i podlodze - fajna faktura. Jedynie widoki za oknem badziewne.
Napisano 11 Październik 200618 l jak wyzej - widok za oknem konieczne do wymiany !! reszta wypasna, super material plytek, czy tam paneli drewnianych :P rendery mistrzowskie - ogolnie 5-
Napisano 15 Październik 200618 l listwy przypodlogowe (cokoly) przy tym profilu powinny byc wyzsze. Albo (jesli chcesz zachowac ta wysokosc) powinny miec mniej zlozony profil. choc wydaje mi sie ze lepiej bedzie je wyciagnac w gore.
Napisano 17 Październik 200618 l Bardzo ładnie, aż mi się ciepło robi patrząc na te rendery, mimo że za oknem 0 stopni