Sisio Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Hej, Postanowiłem stworzyć coś brzydkiego. Na początek istotka, która przed chwilą coś zjadła. Chwilowo jest trochę za bardzo wyprostowana, za czysta i ma nie podobające mi się oczy, ale postaram się coś z tym zrobić. Dla istotki szykuję też już stosowne otoczenie, ale niestety nie jest jeszcze gotowe do pokazania. Enjoy :) S.
Sisio Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 True - lepiej doświetlony render w drodze. A tym czasem idę spać.
cojots Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Chyba powinienes zmienic temat na "Postać 3D: Istotka"... fajny model, fajna krew ;]
Sisio Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 Ok, teraz widać już trochę więcej. Cojots - słusznie :) S.
hkropinski Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 chyba wmiare ladnie ale daj jesczze jasniejszy render albo szary model;) pozdr
Sisio Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 Hej, siriuśli nie macie żadnych komentarzosugestii pod adresem istoski poza tym, że jest za ciemna? No dobra, trzeba zatem jak naszybciej zrobić update - żonę w ciąży zamknie się na trochę w piwnicy. Będzie chwila spokoju.
goran Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Komentarze się zaczną jak będzie lepiej widać obiekt - bo na razie można stwierdzić tyle że jest chyba OK, ale szczegułów nie widać
Mortom Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Sisio odnośnie istotki...to ja mam coś do powiezienia: Prrimo :P - krew.... niby ładna a jakoś tak czerwona za bardzo... nie mowę że zła…jak na krew to całkiem przyjemna nawet :) ALE ja sugeruje ci jeszcze pomyśleć nad małymi kropelkami na twarzy i w okolicy, że sie tak wyrażę ukrwienia. Takie gładkie powierzchnie są troszkę nie naturalne dla cieczy (ale ja się nie znam ja tu tylko zmywam podłogę) A po drugie primo daj jaśniejszy render bo ciężko się doszukać kształtów charakteru :) Pozdrowienia i życzę jaśniejszych renderów :>
Sisio Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 No dooobra, dam istotce po oczach 200W żarówką i wrzucę coś jutro. Mortom - dzięki za słuszną sugestię dot. krwi. Ciemny render wynika z tego, że właśnie w takim klimacie chciałbym tą pracę utrzymać, ale na potrzeby WIPa chyba faktycznie lepiej pokazywać wszystko jaśniej/wyraźniej. S.
Rekomendowane odpowiedzi