Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Postanowiłem stworzyć coś brzydkiego. Na początek istotka, która przed chwilą coś zjadła. Chwilowo jest trochę za bardzo wyprostowana, za czysta i ma nie podobające mi się oczy, ale postaram się coś z tym zrobić. Dla istotki szykuję też już stosowne otoczenie, ale niestety nie jest jeszcze gotowe do pokazania.

Enjoy :)

S.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

True - lepiej doświetlony render w drodze. A tym czasem idę spać.

Napisano

Chyba powinienes zmienic temat na "Postać 3D: Istotka"... fajny model, fajna krew ;]

Napisano
  • Autor

Ok, teraz widać już trochę więcej.

Cojots - słusznie :)

S.

Napisano
  • Autor

Hej, siriuśli nie macie żadnych komentarzosugestii pod adresem istoski poza tym, że jest za ciemna? No dobra, trzeba zatem jak naszybciej zrobić update - żonę w ciąży zamknie się na trochę w piwnicy. Będzie chwila spokoju.

Napisano

Komentarze się zaczną jak będzie lepiej widać obiekt - bo na razie można stwierdzić tyle że jest chyba OK, ale szczegułów nie widać

Napisano

Sisio odnośnie istotki...to ja mam coś do powiezienia:

Prrimo :P - krew.... niby ładna a jakoś tak czerwona za bardzo... nie mowę że zła…jak na krew to całkiem przyjemna nawet :) ALE ja sugeruje ci jeszcze pomyśleć nad małymi kropelkami na twarzy i w okolicy, że sie tak wyrażę ukrwienia. Takie gładkie powierzchnie są troszkę nie naturalne dla cieczy (ale ja się nie znam ja tu tylko zmywam podłogę)

A po drugie primo daj jaśniejszy render bo ciężko się doszukać kształtów charakteru :)

Pozdrowienia i życzę jaśniejszych renderów :>

Napisano
  • Autor

No dooobra, dam istotce po oczach 200W żarówką i wrzucę coś jutro.

Mortom - dzięki za słuszną sugestię dot. krwi.

Ciemny render wynika z tego, że właśnie w takim klimacie chciałbym tą pracę utrzymać, ale na potrzeby WIPa chyba faktycznie lepiej pokazywać wszystko jaśniej/wyraźniej.

S.