uncle Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 no to dzisiaj wkoncu udalo mi sie zebrac do zmontowania tej scenki, hehe, jakos wykonania chyba nie jest najwyzsza, no ale robilem to jakies 8h^^, i nie bede poprawial bo i tak musialem scene w 3 czesciach renderowac bo max sie zmulil przy ukochanej trawie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 stac Cie na duzo wiecej uncle :P postacie fajne, ale mimo to jako calosc srednio, w skali szkolnej... 3 z malym - ode mnie :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 pięknie, pięknie a moja panterka goła stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 stac Cie na duzo wiecej uncle :P postacie fajne, ale mimo to jako calosc srednio, w skali szkolnej... 3 z malym - ode mnie :) pozdrawiam Popieram :D . Jak na twoje umiejetnosci to lanie ci sie nalezy!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Duży plus za obsługe na czołgu i sam model. Niestety render mógłby być lepszy. Ten light bloom zupełnie nie do tych klimatów... Ale i tak gratuluje ukończenia pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Teksturki mogły by byś lepsze chyba, że to przez render uciekaja szczegóły. Obsługa czołgu rzeczywiście na duży plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 ehhhhhhh wogóle szczegółów nie widać na tym renderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Może żeby się nie czepiali szczegółów to pokaż sam model :) Mnie się tam podoba, lecz nie ejst to rewelacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 A ja znąjąc Twoje możliwości z czystym sumieniem mogę powiedzieć , że dałeś ciała. ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 ale pieprzycie za przeproszeniem nie wszystko musi miec super realistyczny render ehhhh ciezko z wami jest niekiedy jak czytam takie komentarze, moze autorowi chodzilo zeby zrobic calosc inaczej ? jakos inaczej podejsc do tematu... Tak czy siak mi sie bardzo podoba, jedyne do czego moge sie przyczepic to mgla /tlo na nich postacie mocno sie odcinaja tracac glebie, tlo podobnie jakby to bylo namalowane na tekturce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 wszystko pienie prócz tego glowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Badziewne filtry :* Reszta OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 ale pieprzycie za przeproszeniem nie wszystko musi miec super realistyczny render ehhhh ciezko z wami jest niekiedy jak czytam takie komentarze, moze autorowi chodzilo zeby zrobic calosc inaczej ? jakos inaczej podejsc do tematu... Tu nie chodzi o super realizm ale z filtrami i prezentacją naprawdę nie podołał, a potrafi dużo lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 23 Październik 2006 Autor Share Napisano 23 Październik 2006 chcialem uzyskac bardziej obrazek niz render;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 imho bardzo ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Niewiem czego sie czepiacie - przeciez widac ze to mialo byc na styl "farbek" mi sie podoba - takie "inne" na plus oczywiscie tylko trawa i niebo mi sie niepodoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 25 Październik 2006 Share Napisano 25 Październik 2006 Siemano Uncle! Calosc super:) Nie podoba mi sie tylko to przepalenie na blotniku:)Pozdrowienia ze Szpecina;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi