Napisano 22 Październik 200618 l no to dzisiaj wkoncu udalo mi sie zebrac do zmontowania tej scenki, hehe, jakos wykonania chyba nie jest najwyzsza, no ale robilem to jakies 8h^^, i nie bede poprawial bo i tak musialem scene w 3 czesciach renderowac bo max sie zmulil przy ukochanej trawie:P
Napisano 22 Październik 200618 l stac Cie na duzo wiecej uncle :P postacie fajne, ale mimo to jako calosc srednio, w skali szkolnej... 3 z malym - ode mnie :) pozdrawiam
Napisano 22 Październik 200618 l stac Cie na duzo wiecej uncle :P postacie fajne, ale mimo to jako calosc srednio, w skali szkolnej... 3 z malym - ode mnie :) pozdrawiam Popieram :D . Jak na twoje umiejetnosci to lanie ci sie nalezy!! :)
Napisano 22 Październik 200618 l Duży plus za obsługe na czołgu i sam model. Niestety render mógłby być lepszy. Ten light bloom zupełnie nie do tych klimatów... Ale i tak gratuluje ukończenia pracy.
Napisano 22 Październik 200618 l Teksturki mogły by byś lepsze chyba, że to przez render uciekaja szczegóły. Obsługa czołgu rzeczywiście na duży plus.
Napisano 22 Październik 200618 l Może żeby się nie czepiali szczegółów to pokaż sam model :) Mnie się tam podoba, lecz nie ejst to rewelacja :)
Napisano 22 Październik 200618 l A ja znąjąc Twoje możliwości z czystym sumieniem mogę powiedzieć , że dałeś ciała. ;) Pozdrawiam.
Napisano 22 Październik 200618 l ale pieprzycie za przeproszeniem nie wszystko musi miec super realistyczny render ehhhh ciezko z wami jest niekiedy jak czytam takie komentarze, moze autorowi chodzilo zeby zrobic calosc inaczej ? jakos inaczej podejsc do tematu... Tak czy siak mi sie bardzo podoba, jedyne do czego moge sie przyczepic to mgla /tlo na nich postacie mocno sie odcinaja tracac glebie, tlo podobnie jakby to bylo namalowane na tekturce.
Napisano 23 Październik 200618 l ale pieprzycie za przeproszeniem nie wszystko musi miec super realistyczny render ehhhh ciezko z wami jest niekiedy jak czytam takie komentarze, moze autorowi chodzilo zeby zrobic calosc inaczej ? jakos inaczej podejsc do tematu... Tu nie chodzi o super realizm ale z filtrami i prezentacją naprawdę nie podołał, a potrafi dużo lepiej ;)
Napisano 25 Październik 200618 l Niewiem czego sie czepiacie - przeciez widac ze to mialo byc na styl "farbek" mi sie podoba - takie "inne" na plus oczywiscie tylko trawa i niebo mi sie niepodoba ;)
Napisano 25 Październik 200618 l Siemano Uncle! Calosc super:) Nie podoba mi sie tylko to przepalenie na blotniku:)Pozdrowienia ze Szpecina;)