FunnyBunny Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Mnie się ten krajobraz podoba :D Mój 2 albo 3 lub 4 nie więcej gdyż więcej nie zroblem. o to link :http://img157.imageshack....9/zachodml8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 ta większa wyspa wygląda jakby lewitowała, pustawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Ta wyspa po lewej wygląda jak plejn z displace. Ogólnie jak napoczątek nie jest źle, ale to wygląda tak jakbyś chciał ukryć wady sceny małym renderem (i tak chyba jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 FunnyBunny -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Niemalze identyczne widziałem na necie. Mi sie tego typu prace nie podobaja. Sa schematyczne. Podobne sprzedaja panowie malowane szprejem na kartonach na starowkach. Ten sam "klimat". Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Mnie się ten krajobraz podoba :D Odrobina samokrytycyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyBunny Napisano 26 Październik 2006 Autor Share Napisano 26 Październik 2006 Dzięki. A tam ktoś napisalem mam zmienić temat wątku, a na jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 ten ktoś napisał też żebyś zapoznał się z regulaminem, kiedy to zrobisz, będziesz wiedział :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Scena 3D : DOWOLNANAZWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BiX Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Ale sie narobiles... To jest w BRYCE zrobione a tam taka scena to pare klikniec...i gotowe... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Napracowałes sie nad tym krajobrazem bardzo :D Gratuluje wytrwałosci ! Czekam na wiecej takich pracek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Cicho bo jeszcze posłucha :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 FunnyBunny - to jest słabe i wszystko . Przemyśl następną pracę ,w razie problemów z obsługą programu pisz. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 Mi się jakoś nie podoba. Ani trochę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 nie nie nie podoba mi sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi