Lucas Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 Korzystaj▒c z wolnego czasu w pracowni w Pa│acu M│odzierzy (i lepszego ni┐ w domu sprzŕtu:D) postanowi│em sobie zrobiŠ P-51 (yeah:d). Narazie kad│ub. OczywiÂcie to nie znaczy, ┐e zawieszam prace nad rowerem:) (rower w domu, P51 w PM:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 czekam na wiŕcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 a cholera by cie wziela przymierzalem sie do tego modelu jakies 3tyg i wmiedzyczasie zrobilem podworko;d ehhehe nie obrazisz sie jak tez bede robil? tylko ty mie chyba szczegulami zabijesz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Październik 2003 Autor Share Napisano 2 Październik 2003 Nie ma sprawy:D przeciez nie mam wy│▒cznoÂci na robienie czego w 3d:P, a z tymi szczegˇ│ami to mi siŕ wydaje, ┐e bŕdzie odwrotnie jak patrzŕ na twoje prace:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 okej to chyba tez porobie kawalek :) nie mam nic ciekawego do roboty:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 2 Październik 2003 Share Napisano 2 Październik 2003 no to szykuje siŕ kolejna mini bitwa :D fight !! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 Fajny samolot wybrales :) Jestem ciekawy jak Tobie i Wujkowi podwozie wyjdzie :D :D ma byc szczegolowe !! :D :D :) Zapowiada sie fajnie. Zycze Powodzenia w dalszej pracy. Bede tu czesto zagladal (do Wuja tez :) ) Pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 3 Październik 2003 Share Napisano 3 Październik 2003 no no wreszcie cos co lubie - mecza mnie samochody - pamietaj ze to co robisz to Cadilak przestworzy musi byc piekny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 Update: owiewka:), kolejn update prawdobodobnie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 6 Październik 2003 Autor Share Napisano 6 Październik 2003 A tu jeszcze rzut z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hmm co prawda ja jestem na etapie ogona (jeszcze nie zrobilem updata ale jzu dorobilem kilka pierdol.. jakos ta owiewka mi nie podchodzi, tak samo twoj ogon niewiele ma wspolnego z p-51d ;) tj ladnie obrysowany z boku ale ogon nie wchodzi w tej wersji po takim luku, wiem jakie masz blueprinty - one maja blad;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 zgadzam się z przedmówcą, jakoś od boku mi ten model za bardzo Mustanga nie przypomina no i owiewka do wymiany :| keep working [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 Panowie :), troche wlasnej inwencji tworczej, nie wszystko musi byc idealne z blueprintami, co z tego, ze skrzydelko jest o te pare milimetrow nizej niz w oryginale - to nie model do przyszlej produkcji, a obrazek. Troche przesadzacie chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 ale zwróć uwagę na to, że topic nazywa się P-51D Mustang a nie concept plane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 A i zamiast skupiac sie na tak dokladnym wymodelowaniu obiektu (jak najbardziej zgodnym z oryginalem - kto z was wie jak naprawde wyglada taki mustang na zywo??) zrobilibyscie jakas ciekawa scenke z nim. Same, nawet wykonane swietnie modele, po jakims czasie sie po prostu nudza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 hehe Loozack, mnie sie nie zdazyla strona odswiezyc, a ty juz walnales odpowiedz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 6 Październik 2003 Share Napisano 6 Październik 2003 ja robiem hmm mustanga pod scenke ;) tylko ze glownym tematem bedzie mustang, a scenka tlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 Powiem wam, że coś lipnie mi to idzie:|. Jakoś kaszani mi się cała siatka i wogole.... nie wiem czy sobie tego akurat nie darować i nie zacząć czegoś innego. Dzisiaj zrobiłem skrzydełka i poprawiłem ten łuk tatecznika ale nie zdażyłem wyrenderować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 jak zaczniesz co innego to się nie nauczysz :] spróbuj coś pokombinować, a najlepiej zamieść siatkę na forum to ci pomożemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 23 Październik 2003 Autor Share Napisano 23 Październik 2003 Update!!:D, trochę pokombinowałem, trochę cofnąłem się w etapie tworzenia i już jest dobrze (mam nadzieję:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 23 Październik 2003 Autor Share Napisano 23 Październik 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 hmmm, nieźle :D czekam na szczegóły, a zwłaszcza jestem ciekaw jak zrobisz podwozie :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 24 Październik 2003 Share Napisano 24 Październik 2003 poczekamy na wiecej :) a no i na podwozie tez :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 update:), kolejny najprawdopodobniej w czwartek - wtedy pewnie zacznę lotki robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 27 Październik 2003 Autor Share Napisano 27 Październik 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Październik 2003 Share Napisano 28 Październik 2003 powiem tyle... strasznie wolno ci to idzie (wiem coś o tym) :) ale jest nieźle :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 28 Październik 2003 Autor Share Napisano 28 Październik 2003 To dlatego, że mogę go robić tylko 2 dni w tygodniu:P, (patrz początek wątku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 30 Październik 2003 Autor Share Napisano 30 Październik 2003 Zrobilem lotki:), co prawda nieco brutalną metodą ale efekt jest chyba dobry:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Październik 2003 Share Napisano 30 Październik 2003 brutalną ?? czyżby boolean ?? :] ale efekt rzeczywiście dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 bedziesz robil podwozie?? i srodek kabiny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Październik 2003 Autor Share Napisano 31 Październik 2003 No proste:), ale chyba tym razem daruje sobie az tak szczegolowe modelowanie jak w przypadku EF-2000:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Październik 2003 Share Napisano 31 Październik 2003 no ale takie podowize dasz rade zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 hej nie jestem jakims specjalnym fanem lotnictwa ale mustang to moja najulubiensza maszyna latajaca - wiec jak ja zkaszanisz - to kurna no... plaga bicia bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Pionier, raczej uda mi się zrobić takie podwozie:), powiem szczerze, że myślałem, że będzie bardziej skomplikowane a w swoim rowerze robiłem jeszcze drobniejsze i szczegółowe duperele:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 no to czekamy na pierwsze rendery podwozia :)[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 Fajnie, ze coraz wiecej samolotów sie tu pojawia. P-51 nie jest moim faworytem niestety, wiec i nie wiem czy jestes bardzo dokładny w tym modelu. Zdaje, się, ze owiewka jest lekko koslawa, konkretnie ramki przedniej czesci owiewki. no i zdaje się, ze troche inaczej w rzeczywistości wygladaja kolektory spalin. No, ale to rzeczy do poprawienia...... jedynie przód kadłuba wg mnie wymaga przemodelowania;( http://www-rcf.usc.edu/~nagle/p-51-mustang.jpg tu widac dokładnie jak wygladał. Mozliwe, ze Ty to tez zrobiłeś, ale na tych obrazkach tego nie widac:)) Pozdrawiam Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 3 Listopad 2003 Share Napisano 3 Listopad 2003 qrcze!!!!! NO I ZUPEŁNIE ZAPOMNIALEM DODAC!! ŚWIETNA ROBOTA JAK DO TEJ PORY!!!! WIDAC, ZE SIĘ STARASZ ROBIC DOBRY I ZGODNY Z ORYGINAŁEM MODEL!!! TRZYMAM KCIUKI!!! LOOKAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 4 Listopad 2003 Share Napisano 4 Listopad 2003 i jeszcze raz ja:)) Żeby cie zachecic do roboty:) podrzucam ci link do stronki ze szczególami. To dobre referki:)) Miłego modelowania tu jeste link=>:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Listopad 2003 Autor Share Napisano 7 Listopad 2003 Update:), po dość długim zmaganiem ze zwalonym plikiem :| wkońcu udało mi się zrobić luki na podwozie:) Thx Lookas za referki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Ekstra!!Czekam na jeszcze!!Szkoda że tak długo trzeba czekać na apdejty.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 7 Listopad 2003 Autor Share Napisano 7 Listopad 2003 Szybciej na pewno nie będzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lookas Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 nooo widze, ze sie referki przydały:)) Coraz lepiej to wyglada:)) Ale uważaj, bo modelowanie samolotów wciaga jak diabli:)) Trzymam kciuki:)) Pozdro Lookas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 Originally posted by Lookas Ale uważaj, bo modelowanie samolotów wciaga jak diabli:)) taaa i czasami moze doprowadzic do szalu !!:D ps. Lucas walnal Ci 500 post :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Listopad 2003 Share Napisano 7 Listopad 2003 ooo, no to pijemy [piwo][piwo] :D:D:D P.S. ups, zapomniałem dodać... świetnie ci idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Listopad 2003 Autor Share Napisano 8 Listopad 2003 Dzięki za komentarze:) Cheerz!:D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 wiesz jak by bylo fajnie jakbys te otwierane na podwoziu \"klapy\" zrobil tak zeby bylo widac zawiasy ? bo teraz to wyglada troche jakby one przyklejone byly - no chyba ze tam jest tylko jest taki render ze nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 9 Listopad 2003 Autor Share Napisano 9 Listopad 2003 Wszystko będzie w swoim czasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 13 Listopad 2003 Autor Share Napisano 13 Listopad 2003 No to update:). Prawie w całości zrobiłem przednie podwozie (jeszcze pare elementów) i trochę ulepszyłem klapy luku na podwozie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 14 Listopad 2003 Autor Share Napisano 14 Listopad 2003 Nikt nic nie pisze? A właśnie, od razu mówię, że przez ok 2 tygodnie, z pewnych przyczyn update\'ów nie będzie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi