torm Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 helo:) wlanie zaczalem sobie modelowac moja pierwszy w zyciu postac:) jak narazie jestem na takim etapie.. (jak widac nizej) wszelkie uwagi mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 narazie to nie ma zbytnio czego oceniac. co najbardziej razi w oczy to brak piersi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cojots Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Konkurencja :/ Ale przynajmniej zrzynać od kogo będzie ;) Powodzenia w pracy PS: To małolata jest ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 przypomniały mi sie moje początki :) za kwadratowe nogi no i braki gdzie nie gdzie no ale ja za pierwszym razem szukałem kilka dni narzedzia "cut" wiec jest OK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 Joan D'Arc dobry tutek, ładnie się główki można nauczyć miło pokazane jest. A do poprawy jest łączenie reki z tułowiem, ale to pewnie na nastepnym etapie prac zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2006 Share Napisano 30 Październik 2006 kuba hehe no racja tutek o modelowaniu glowy swietny moj pierwszy jaki zrobilem z organiki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi